Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]Аз, Росене, не купувам най-скъпото за гъзария. Аз купувам възможно най-добрия хардуер, но държа устройството ми да има и добра визия.[/Quote]
Извинявам се и на теб, както го направих на [B]muamamu1[/B] в Бележки, наистина съм краен по някой път в изказванията си и ще поработя още-по усилено, да не са такива. Не го приемай с лоши чувства, не ми е било това целта! За сервизирането, мога да кажа само за Top One - 119 поръчки, 17 върнати заради проблеми - 0 (нула) отказани (заменени директно или оправени), не искам да прозвучи като реклама, само споделям опит, за това и бях малко "краен" към хората без такъв и влезли с "бутонките" в темата за което се извинявам!
Извинявам се и на теб, както го направих на [B]muamamu1[/B] в Бележки, наистина съм краен по някой път в изказванията си и ще поработя още-по усилено, да не са такива. Не го приемай с лоши чувства, не ми е било това целта! За сервизирането, мога да кажа само за Top One - 119 поръчки, 17 върнати заради проблеми - 0 (нула) отказани (заменени директно или оправени), не искам да прозвучи като реклама, само споделям опит, за това и бях малко "краен" към хората без такъв и влезли с "бутонките" в темата за което се извинявам!
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Няма проблем. Не е нужно да се нападаме, и не е нужно да се заключват добре разработени теми, които са интересни за потребителите. Доста хора се регистрират и съм сигурен, че ще желаят да споделят своето мнение с нас разбира се културно.
Аз повече няма да участвам в тази тема, само от време на време ще я почиствам. Ясно ми е, че сега в жегите всеки от нас се изнервя, но е добре да уважаваме мнението и на другите, и най-вече да не се налагаме.
Аз повече няма да участвам в тази тема, само от време на време ще я почиствам. Ясно ми е, че сега в жегите всеки от нас се изнервя, но е добре да уважаваме мнението и на другите, и най-вече да не се налагаме.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Темата е все пак за "китайците", нека споделя малко "опит"... Идеята беше такава, ще похарчим едни пари (10), ще изчакаме известно време (20) и ще получим нещо (30), направихме го на шега, но "китаеца" се оказа сериозен! Нон-стоп е гледал "графика" на пратката и в момента в който се оказа при мен - обажда ми се и ме пита на "развален" английски (всичката комуникация преди това с него беше на английски, говорим за 2012 година) дали всичко е ОК, отговарям му, че току-що го разопаковам, не затвори докато не се убеди, че всичко е ОК, накараме да направя и видео! Сами можете да се сетите какъв отзив съм му оставил след това и как сме си говорили по телефона с него, едва ли не сме "баджанаци"... :D:D:D
п.п. И много други неща мога да споделя, но нали... (woo)
п.п. 2 За "баджанаците" имах в предвид разговорите при следващите поръчки. Така е, не винаги съм ОК с това което искам да кажа и за това може би ме разбирате погрешно! (flower)
п.п. И много други неща мога да споделя, но нали... (woo)
п.п. 2 За "баджанаците" имах в предвид разговорите при следващите поръчки. Така е, не винаги съм ОК с това което искам да кажа и за това може би ме разбирате погрешно! (flower)
Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Росене,сигурно много ще те "отстрелят" за последното писание,но те подкрепям с две ръце.И аз купувам повече от две години от един търговец/от година съм с Huawei P8 max,a от 6 мес.вече с Huawei mate 8/,съвсем случайно стана.Знам каква коректност прилага.Имало е "счепкване" за вече платен телефон,отказвал съм.На секундата PayPal ми е връщал парите.При това за суми над 700$.След няколко дни отново съм поръчвал същото,вече намалено и без хънта,мънта сделката е ставала.Би ли казал тук това кога ще стане?!Няма никаква баджанащина,китайците са научени на търговия,онлайн продават в целия свят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Аз ще се разделям с моя Huawei P6 всеки момент. Просто остаря и ми поомръзна. Изключително съм доволен. Меню, опции за архивиране,фина настройка на трафика, разрешенията, оптимизация, къстъмизация.
Huawei обаче не е типична китайска марка. Те гледат много сериозно към световния пазар, а и цените им са в средния и горния сегмент.
Huawei обаче не е типична китайска марка. Те гледат много сериозно към световния пазар, а и цените им са в средния и горния сегмент.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Бях много навит да си купя Xiaomi, но гледам, че за разлика от HTC, Samsung и LG, не поддържат технологията aptX по Bluetooth. А аз слушам музика именно през безжични слушалки. Съответно е почти сигурно, че този факт се отразява на качеството на звука?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Аз също се бях насочил към Mi5, но отзивите са противоречиви.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Следващия месец от Xiaomi ще пуснат Mi Max (фаблет с 6.44" екран) с 2GB RAM и 16GB ROM на цена под 200$. Процесора си остава същия - Snapdragon 650.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]Аз също се бях насочил към Mi5, но отзивите са противоречиви.[/Quote]
Насочи се към OnePlus 3 тогава.
Насочи се към OnePlus 3 тогава.
Mi5 ми е леко съмнителен откъм изработка, но има други телефончета, които си струват парите. Разцъквам един LeTV x800 и на първо четене всеки един от 300-те лева си заслужава. Няма каво да ти предложат повече към този момент, дори за 1к отгоре. Мултимедията върви на 6, а батерията държи 3 дни. Доволно, какво повее може да иска човек като за без пари.