zna4i edin fr ima Siemens M55 i as iam edin
takuv raboten ! ta toq moq fr si e napravil vmesto da mu pishe Mtell BG otpred na disp da mu pishe tam kfoto toi iska primerno imeto mu ?? no za da me drazni ne iska da mi kaje kak . moleh go da mi kaje neiska i mi pisna na ... Reshih da mu svalq samo4uvstvieto malko kato si go napraa sam da ama 3 dena 4ovurkam tam po Mreja deto pishe v menu nastroiki toi mi kaza 4e ottam are pls koi znae da mi kaje !!!!!!!!!
Siemens !!! logo operator
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Re: Siemens !!! logo operator
Това е писано за 65-та серия, но може и да ти свърши работа - пробвай:
Как да си махнете надписа М-ТЕЛ или ГЛОБУЛ ако в SCREEN SAVER или да си сложите ваш ;)
Menu -> Setup -> Network Setup -> Pref. network -> List -> Change -> Furth.network (1 нагоре) -> Select
Country ID: 284
Network ID: 01 (за Мтел) 03 (за Глобул)
Name:
(Пишете каквото си искате) ако искате да е празно 1 space ;)
Как да си махнете надписа М-ТЕЛ или ГЛОБУЛ ако в SCREEN SAVER или да си сложите ваш ;)
Menu -> Setup -> Network Setup -> Pref. network -> List -> Change -> Furth.network (1 нагоре) -> Select
Country ID: 284
Network ID: 01 (за Мтел) 03 (за Глобул)
Name:
(Пишете каквото си искате) ако искате да е празно 1 space ;)
Това не е сложно но така немога да ти го опиша, защото трябва да имам и сименс пред мене, а и много да пиша, а ме мързи, но не е трудно...може да ти пише всичко каквото си поискаш
Ох, кажи какво искаш да ти пише на Сименс-а, ще ти го направя и ще ти кажа от къде да си го свалиш. Може и нищо да не пише:)
(Най-вероятно приятелят ти си прави надписа като картинка тип GIF и после я задава вместо лого на оператор, защото Сименс-а има тази възможност)
* Ако не си много в час, по-добре не човъркай в менюто "Мрежа", мое мнение.
(Най-вероятно приятелят ти си прави надписа като картинка тип GIF и после я задава вместо лого на оператор, защото Сименс-а има тази възможност)
* Ако не си много в час, по-добре не човъркай в менюто "Мрежа", мое мнение.
az sums A31 i sum mu slojil kartinka na mqstoto na operatora
вкарай си "blind logo", то е само един пиксел и не се скива.
http://www.mtel.bg/logo/createlogo.php