бе за 180 лева нещо по-добро от това едва ли ... все пак 180 лв и има добра батерия, малък и здрав е, има високоговорител и органайзер, на мен лично това ми стига кат за толкоз пари, след като си изгубих СЕ ф500и и си рекох, че повече тел над 200 лв няма да си взема...DefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
Siemens M55
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens M55
-
Super telefon4e za klasa si az pone sam s nego i zasega e prosto perfekten. Dizainyt mi dopadna ot pryv pogled mn e gotin i ima dosta funkcii. edin data cabel i vsi4ko e perfektno!!DefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
-
nai iakia telefon.obache bez camera ne stavaDefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
-
Imali infra 4erven port ili ne zaslyjavali si da si go kopyvam .nqkoi mojeli da mi prati snimka napravena ot tozi telefon na emaila??pls??DefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
-
tva ne e lo6 telefon ama softuera mu e baven.az imam takuv i vednaj zase4e i me izhvarli ot saob6teniqta.DefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
-
Re: kamera?
Дай си емайла да ти пратя няколко снимки и ще видиш как снима , а пък ако искаш може да ти продам камерката , но зависи колко пари предлагаш за нея ,ако ще я купиш ! За указателя може да събереш над 200 снимки (ако си изтрил някои мелодии и картинки ) !!!!!DefaultUser написа: ↑04 май 2004, 15:06ako si si kupil telefona bez kamera , moje6 li posle da si kupi6 samo kamera i kolko struva? daite nqkuf link sas snimki praveni s taq kamera da vidim kak gi iskarva be!
-
Re: kamera?
Ето ти моята поща : [email protected] ! Ако искаш пиши тема:" искам снимки" и ще ти пратя ,ако някой друг иска нека ми пише на пощата !DefaultUser написа: ↑10 окт 2005, 21:10Дай си емайла да ти пратя няколко снимки и ще видиш как снима , а пък ако искаш може да ти продам камерката , но зависи колко пари предлагаш за нея ,ако ще я купиш ! За указателя може да събереш над 200 снимки (ако си изтрил някои мелодии и картинки ) !!!!!
-
Mislq,4e za vremeto si be6e mn 4uk i si struva6e cenata,ama za dnes 150 to4ki sa mn pari.Po4ti nadejden telefon i sravnitelno lo6a rezoliuciq:)Sound-a oba4e navaksva za pove4eto minusi,kakto i dobriq designe,za koeto iskam za stisna ne4iq siwemensk-a rabotni4eska dlan:)DefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
-
tova e nai ujasnioq telefon,imah takyv i se razvali na 11 mesec!bateriqta sled 6 mesec zapo4na da seprecakva i nakraq dyrje6e po 24 4asa 4e i po malko.kamerata e pod vsqkakva kritika napravo ujasna i precakva telefona.a ve4noto "molq iz4akaite" e tolkova dosadno...nikoi da ne si kupuva toq bokluk,ne se lajte ot hubaviq dizainDefaultUser написа: ↑06 яну 2004, 23:32Tova e nai-hubavia telefon, koito niakoga e proizvejdan!Vsi4ko e perfektno- dizain, funkcii, ekstri irazbi ra se cena.Ima dori i dopalnitelna Cifrova camera sas vgradena svetkavica- Qeck Pik Camera 530
Преди известно време имах такъв и ще ви кажа недостатъците му:
ако влезеш да играеш някоя от игрите му първо чакаш около 2 минути ( минимум ) за да влезеш да играеш ,а да не говорим за "засичане" по време на играта !
Другото което му мразя е че ако го изключиш и го включиш менюто му ще се отвори поне след минута и половина , а даже някой път и по-бавно !
След 6-тия месец започна да ми дава дефекти - като натисна 5 ( като пиша SMS , бях си сменил езика на писане да е руски , вместо английски ) и вместо буква "М" ми излизаше "Н" и доста ме дразнеше това !
Батерията издържа 2 дена ако я оставиш на 100 % сила на светлината ( моята я бях оставил на 10 % и издържаше 3 дена едвам !
Предполагам че засичането на копчетата се дължи на прах ( от джобовете на дрехите ),
софтуера му е доста бавен !
Единствено мога да го похваля със камерката като снимам снимка 640х480 снимките излизаха идеални на PC-то като ги пращах с MMS до emaila си !
Полифонията е добра , но паметта му е недостатъчна !!!!
За сега с друго не се сещам да го критикувам още малко , но от както си имам K700i вече няма засичане и "Моля ,изчакайте ..."
ако влезеш да играеш някоя от игрите му първо чакаш около 2 минути ( минимум ) за да влезеш да играеш ,а да не говорим за "засичане" по време на играта !
Другото което му мразя е че ако го изключиш и го включиш менюто му ще се отвори поне след минута и половина , а даже някой път и по-бавно !
След 6-тия месец започна да ми дава дефекти - като натисна 5 ( като пиша SMS , бях си сменил езика на писане да е руски , вместо английски ) и вместо буква "М" ми излизаше "Н" и доста ме дразнеше това !
Батерията издържа 2 дена ако я оставиш на 100 % сила на светлината ( моята я бях оставил на 10 % и издържаше 3 дена едвам !
Предполагам че засичането на копчетата се дължи на прах ( от джобовете на дрехите ),
софтуера му е доста бавен !
Единствено мога да го похваля със камерката като снимам снимка 640х480 снимките излизаха идеални на PC-то като ги пращах с MMS до emaila си !
Полифонията е добра , но паметта му е недостатъчна !!!!
За сега с друго не се сещам да го критикувам още малко , но от както си имам K700i вече няма засичане и "Моля ,изчакайте ..."
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм