Siemens S75
Re: Siemens S75
А "цимент" не харесваш ли?
Телефончето си е яко!
Аз му давам 300 лева!
Искам обаче и с него бонус цимент и тухли,а защо не и вар и чакъл?
Продаваш ли го?
Кажи бе,УПП?
Телефончето си е яко!
Аз му давам 300 лева!
Искам обаче и с него бонус цимент и тухли,а защо не и вар и чакъл?
Продаваш ли го?
Кажи бе,УПП?
Айде от мен да мине давам
му 500 лева без ДДС,а ДДС-то знайте ли кво е?
Не,много ясно!
Ами да ми дадете 600 лева.
ХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ!
му 500 лева без ДДС,а ДДС-то знайте ли кво е?
Не,много ясно!
Ами да ми дадете 600 лева.
ХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ!
te 4e sa v kriza v kriza sa prav si no 4ak neveroqtno ka4estveni tuk gre6i6..
ina4e za tozi model ne izglejda lo6o telefon4eto samo 4e 6tom o6te go nqma s tezi spesifikacii za 2006 godina za nikude ne e:) edna motorola E1000 kudeto izleze dosta otdavna ima absolutno su6tite spesifikacii daje e i 3G:)
ina4e za tozi model ne izglejda lo6o telefon4eto samo 4e 6tom o6te go nqma s tezi spesifikacii za 2006 godina za nikude ne e:) edna motorola E1000 kudeto izleze dosta otdavna ima absolutno su6tite spesifikacii daje e i 3G:)
opredeleno ne opravdava cenata si s tezi spesifikacii a i za 2006 si e "ostarql"
Zna4i neka da zapo4nem sas Simens,problema im e v softwera(ako moje da se nare4e problem tay kato v www.siemens-mobile.com ima nay-novite softweri s iz4isteni bagove za vsi4ki novi modeli)a kato hardwere-tova e telefon jelqzo garantiram vi 4e tozi aparat ne moje da se s4upi(osven ako ne go hvarlite ot Lunata :-))Az li4no nemoga da razbera kakvo pove4e mojete da iskate ot S75 koito e biznes telefon i za nego e vajno da ima dobra vraska,izdrajliva bateriq i mnogo funkcii,koito mislq 4e gi ima.Kolkoto se otnasq do nokiite,ako ste si igrali s 6230i ot 2005 i 6100 ot 2002,razlikata e samo i edinstveno 4e 6230i ima po dobar display,kamera i mp3,meniuto e 1 kum 1,za tova nokiq se vodqt za lideri,4e vsqka sedmica iskarvat nov telefon s ednakvo menu i funkcii,po4ti nikakav napredak.Az sam s S65 a ba6ta mi s 6230i,moje bi e vapros na vkus no za mene simensa e mnogo po logi4en telefon i ne sam imal problemi do sega sas softwera.Tova moga da vi kaja.
-
- Регистриран: 03 яну 2006, 22:55
Много са зле Siemens, а им бях фен, от S55 насам нямат нищо свястно, направо ме принудиха да мина на Nokia 6230i , и продължават да се излагат :( това S75 телефон ли е? поне да гледат какво правят другите. Nokia например преди 3 години бяха много зле но успешно копираха това което правеха Siemens и сега са отново на върха. Ами вземете сега една Nokia, че тя е взела всичко от Siemens-ите, и организацията на менюто и , абе развиват се хората, немците по добре да се скрият, само се излагат вече :( е винаги могат да се поучат но май няма да е и тази година :(
Долу-горе всичко е добре,но действа бавно и няма гласов набор,които е много необходим при шофиране.Не открих и диктофон по време на разговор/МЕ45 го има/.Очаквах нещо повече.
а Нокия не праваят ли невероятни и качествени телефони?
и още един въпрос щом са много добри защо са във криза?
И Нокиа са много добри но не са във криза и не само това нещо повече за миналата година са
затвардили лидерските си позиции като от 28% са заели световния пазар до 32%.
факт.
и още един въпрос щом са много добри защо са във криза?
И Нокиа са много добри но не са във криза и не само това нещо повече за миналата година са
затвардили лидерските си позиции като от 28% са заели световния пазар до 32%.
факт.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Нищо че съм голям фен на Сиеменс тоя S75 пълен провал не прилича на нищо дизайна е "дялан с теслата". Почти с нищо не превъзхожда S65 пък цента е доства по голяма. Ако този телефон е към 330 лева си струва иначе с нищо не е по добър от М75. Като се сетя на какво ниво беше S55 за време то си ..... ми става супер гадно като гледам това дърво на тези пари. Май ще стане М клас по добър от S кlaс
No, Nokia, sravnenie sas KONCERNA SIEMENS ne predstavljava koi-znae kakvo.
Nokia e firma za avtomobilni gumi i malko hora znajat tova....po-kasno pravjat izolacia na el.kabeli i posle se seshtat da pravjat
i telefoni.
Lichno poznavam chovek ot BAN, koito gi e uchil na elekrotechnika i elektronika....Velikite finladci.
Drug e vaprosa,che na nas balgarite-"RACETE SA NI TAM KADETO SLANCE NE OGRQVA"!? i ne pravim telefoni.
Nokia e firma za avtomobilni gumi i malko hora znajat tova....po-kasno pravjat izolacia na el.kabeli i posle se seshtat da pravjat
i telefoni.
Lichno poznavam chovek ot BAN, koito gi e uchil na elekrotechnika i elektronika....Velikite finladci.
Drug e vaprosa,che na nas balgarite-"RACETE SA NI TAM KADETO SLANCE NE OGRQVA"!? i ne pravim telefoni.