nai-tapiq ot simensite e toq telefon. tova e moeto mnenie. Ne se plazga glagko kato na D500 skapani kartinki, cvetove, malko funkcii. trabva da si ebati tapaka, ama gram da ne zarbira6 za da si go kupi6.DefaultUser написа: ↑14 фев 2005, 02:37Telefon4eto e super dneska kupix takuv na majka si :::) mnogo e funkzionalen za 4ovek kojto mu triabva normalen stilen tel... tova si e kojto ne go xaresva neshto mnogo mnogo moshtno........... vseki spored nugdite si :::)))))))))
Siemens SL55
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens SL55
-
i spored mene too telefon e ko6nica kato cqlo siemens sa ko6nici :) tva si e 4is jenski m55 {: samo deto IR ima ama sas toq displei deto ne moje6 da poznae6 kola li e na katrinkata ili makaroni i sas 16 polifoniq edva li ima golqm smisal ot toq IR :)DefaultUser написа: ↑06 апр 2005, 18:06nai-tapiq ot simensite e toq telefon. tova e moeto mnenie. Ne se plazga glagko kato na D500 skapani kartinki, cvetove, malko funkcii. trabva da si ebati tapaka, ama gram da ne zarbira6 za da si go kupi6.
Искам да те попитам инфрачервения функционален ли е? В смисъл може ли да се прехвърлят през него картинки мелодии и игри?
Брагодаря предварително...
Брагодаря предварително...
-
otnosno izkazvaneto na sl55
6te mi obqsni6 li kakvo to4no ima6 v predvid kato kazva6 malko funkcii..6toto kolkoto i da e razbiram ot telefoni..puk i si tursq nqkakuv..i bqs se sprqla na tozi..taka 4e 6te se radvam da mi kaje6 ako ima ne6to koeto predvaritelno trqbva da znam..pls..DefaultUser написа: ↑06 апр 2005, 18:06nai-tapiq ot simensite e toq telefon. tova e moeto mnenie. Ne se plazga glagko kato na D500 skapani kartinki, cvetove, malko funkcii. trabva da si ebati tapaka, ama gram da ne zarbira6 za da si go kupi6.
-
Re: otnosno izkazvaneto na sl55
TELE E GOTIN NA VID IE STABILEN AMA NIAMI NIKAKVI FUNKTSII OBA4E IMA DOSTA IAKA POLIFONIA TSASKA GOTINO IMA MALKO PAMET I ZA TEZI FUNKTSII STRUVA MNOGO PARIDefaultUser написа: ↑02 май 2005, 20:076te mi obqsni6 li kakvo to4no ima6 v predvid kato kazva6 malko funkcii..6toto kolkoto i da e razbiram ot telefoni..puk i si tursq nqkakuv..i bqs se sprqla na tozi..taka 4e 6te se radvam da mi kaje6 ako ima ne6to koeto predvaritelno trqbva da znam..pls..
-
Телефончето си е яко , аз скоро взех едно такова 2ра ръка на една година за 130 кинта и съм много доволен и батерията държи и обхвата си му е на ниво и е компактно телефончето , да не говорим че и след тази една година няма дефекти в смисъл замръзване на софтеуера и подобни . В крайна сметка всеки за каквото му е телефона , на мен ми е за ало ало и винаги съм си подбирал телефон според батерия обхват и надежност (т.т да не забива и т.н ).DefaultUser написа: ↑20 апр 2005, 08:26i spored mene too telefon e ko6nica kato cqlo siemens sa ko6nici :) tva si e 4is jenski m55 {: samo deto IR ima ama sas toq displei deto ne moje6 da poznae6 kola li e na katrinkata ili makaroni i sas 16 polifoniq edva li ima golqm smisal ot toq IR :)
-
Predi okolo 2 sedmici mi donesoha vaprosniq siemens ot druga darjava i kato cqlo sam dovolna.Edinstvenoto mi oplakvane e bateriqta-trae super malko i mi se nalaga na 2 dni da go zarejdam.Telefonat e na 1 mesec,o6te e v garanciq i sas sigurnost e po-dobro ka4estvo,ot tezi,koito mojete da si kupite v BG.Sami si pravete izvodite...DefaultUser написа: ↑26 май 2005, 17:23Телефончето си е яко , аз скоро взех едно такова 2ра ръка на една година за 130 кинта и съм много доволен и батерията държи и обхвата си му е на ниво и е компактно телефончето , да не говорим че и след тази една година няма дефекти в смисъл замръзване на софтеуера и подобни . В крайна сметка всеки за каквото му е телефона , на мен ми е за ало ало и винаги съм си подбирал телефон според батерия обхват и надежност (т.т да не забива и т.н ).
Wijte kakuw cwqt samo sa mu slojili ot Siemens za rojdenniq den na turgowska ku6ta Escada!!! http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=74&products_id=12843
Nqkoi moje li da mi kaje kolko stryva toq telephon kato nov ,4e se 4ydq kakyh GSM da vzema na maika mi . Iskam da e ne6to po-malko i da e sravnitelno krasivo , a su6tevremenno da ne e mnogo skup. No iskam da go vzema nov. Ako moje nqkoi da mi kaje nqkoi GSM koito da otgovarq na tezi iziskvaniq molq pi6ete na [email protected]
Mersi predvaritelno :)
Mersi predvaritelno :)
Това е най-калпавия телефон който може да съществува ;) Имах го преди две години...егати дървото.Адски бавен софтуер а и клавиатурата му не е удобна-малки твърди бутони почти без ход.Дисплея му е под всякаква критика.Инфра порта му работи но е много бавен.
Много неудачен телефон а с големи претенции ;)
Накрая така и не успях да го продам.Ударих го в земета и повече не проработи.Хвана ме яд на това дърво.
Много неудачен телефон а с големи претенции ;)
Накрая така и не успях да го продам.Ударих го в земета и повече не проработи.Хвана ме яд на това дърво.