Siemens sx1
Re: Siemens sx1
abe za Siemensa i az samo loshi neshta chuwam.
w sx1 me priwlicha me towa, che ima e-mail, fm-radio i moje da mu se pusne ICQ. Ne znam dali moje da otwarq doc files, no ako moje i da se chetat e-books tam stawa super.
No naistina mepritesnqwat wse poweche mneniqta, che izrabotkata mu e ujasna.
w sx1 me priwlicha me towa, che ima e-mail, fm-radio i moje da mu se pusne ICQ. Ne znam dali moje da otwarq doc files, no ako moje i da se chetat e-books tam stawa super.
No naistina mepritesnqwat wse poweche mneniqta, che izrabotkata mu e ujasna.
mi az polzvam 6600 ot okolo 4 mes. i sum dovolen. Dadox izkazvaneto za SX1 s ogled na funkciite, koito predlaga, ne sum go polzval, samo sum se pozaigraval s nego. 6tom kazvate sigurno e taka, 4e e bugav. 7610 6te izleze spored men na okolo 1400lv. purvona4alno. Ina4e ako niakoi ot vas pozva 6600 moje da si obmeniame programki i igri.
mda... nokia ta nokia... sx1 e dobyr ako izkluchim ujasnata klaviatura!
Eto ima i e-mail na mnogo po-stari modeli, ICQ moje i na NOKIA-ta i na Sony Ericsson. A doc fajlowe dokolkoto znam sashto mogat da se chetat na Nokia 6600
Eto ima i e-mail na mnogo po-stari modeli, ICQ moje i na NOKIA-ta i na Sony Ericsson. A doc fajlowe dokolkoto znam sashto mogat da se chetat na Nokia 6600
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Abe aide stiga ste se izlagali we!!! Nokia, ta nokia!!! Absoliutno durvo!!! Samo series 60 i series 90 si struvat. Siemens moje i da sa nyamali smartfon , kogato nokia e imala, no siemens sa purvite, koito pusnaha MMC slot!!! A nokia puskat purviya si MMC slot edva sega s 6230... pulen absurd. SX1 e strahoten telefon. Samiya fakt, 4e spisuka s ekstrite mu e drazneshto dalag prosto izkupva vinata im, 4e sa slojili takava shantava klaviatura. Az sam gotov oba4e da imam taya klaviatura i vsi4kite tezi ekstri. Kato ne mojete da sviknete s klaviaturata, hodete na krajok "pre4at mi ratsete" ta da se nau4ite kak se izpolzvat 4oveshkite prusti ;) :))))))) Na kriva raketa, kosmosat i pre4i :))) I az 4uvam samo otritsatelni mnenia, no te sa otnosno tsenata. Nikoi drug telefon nyama tolkova mnogo ekstri. P 900 ne moje da se sravnyava s 6600 i SX1 - toi e pove4e PDA, otkolkoto smartfon. BY the way SL45 e edin strahoten telefon - 4 godini sam s nego ve4e i ne smyatam pone oshte tolkova vreme da go smenyam. Moje samo da si vzema 256 MB karta. Nokia me draznyat mnogo, zashtoto mogat da pusnat naistina strahotni modeli na niska tsena, no ne go pravyat, ta da moje balutsite da vzemat boklutsite na visoka tsena. Siemeens i Sonyericsson sa puti po-dobri ot nokia.DefaultUser написа: ↑23 май 2004, 16:05Eto ima i e-mail na mnogo po-stari modeli, ICQ moje i na NOKIA-ta i na Sony Ericsson. A doc fajlowe dokolkoto znam sashto mogat da se chetat na Nokia 6600
-
BRAVOOOO SL45.samo siemens.nokiite sa golemi dyrveta.imat funkcii oba4e na kakva cena.moje da si vzeme6 po dobyr gsm na po niska cena.e tova.a za klaviaturata na sx1 kakvo lo6o ima.mene mngo me kefi.za6toto e po razli4no,a razli4noto me kefi.a sy6to taka ima mnogo funkcii.sy6to mngo me kefi i cx 65.sy6to emnogo dobyr gsm.sy6to SE sa super gsm na dobra cena e tova..u.. za nokia.te sa dyrveta e grozni dizaini.DefaultUser написа: ↑04 юли 2004, 16:10Abe aide stiga ste se izlagali we!!! Nokia, ta nokia!!! Absoliutno durvo!!! Samo series 60 i series 90 si struvat. Siemens moje i da sa nyamali smartfon , kogato nokia e imala, no siemens sa purvite, koito pusnaha MMC slot!!! A nokia puskat purviya si MMC slot edva sega s 6230... pulen absurd. SX1 e strahoten telefon. Samiya fakt, 4e spisuka s ekstrite mu e drazneshto dalag prosto izkupva vinata im, 4e sa slojili takava shantava klaviatura. Az sam gotov oba4e da imam taya klaviatura i vsi4kite tezi ekstri. Kato ne mojete da sviknete s klaviaturata, hodete na krajok "pre4at mi ratsete" ta da se nau4ite kak se izpolzvat 4oveshkite prusti ;) :))))))) Na kriva raketa, kosmosat i pre4i :))) I az 4uvam samo otritsatelni mnenia, no te sa otnosno tsenata. Nikoi drug telefon nyama tolkova mnogo ekstri. P 900 ne moje da se sravnyava s 6600 i SX1 - toi e pove4e PDA, otkolkoto smartfon. BY the way SL45 e edin strahoten telefon - 4 godini sam s nego ve4e i ne smyatam pone oshte tolkova vreme da go smenyam. Moje samo da si vzema 256 MB karta. Nokia me draznyat mnogo, zashtoto mogat da pusnat naistina strahotni modeli na niska tsena, no ne go pravyat, ta da moje balutsite da vzemat boklutsite na visoka tsena. Siemeens i Sonyericsson sa puti po-dobri ot nokia.
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
SAMO SIEMENS, da jiveqt ve4nite DEFECTI i GNUSNITE im DISPLAY-i
-
Hahaha, Borka, ti mai samo displeite gledash :))))) Emi kupi si edno PDA s tsveten displei, ta da si go gledkash :)))) Puk az sas moia SL45i she izkaram oshte 10 godini :)))) 4 godini sam s nego i ne e mradnal toia telefon otkakto go vzeh. Nito skurtsane, nito nishtto. Nikoga ne me e podvejdal. Do sega za tezi 4 godini e zabil samodva puuti, i to zashtoto mu prepulnih kartata s java igri, mp3, kartinki, animatsii (nishto, 4e ne e s tsveten displei) i kakvo li oshte ne!!! Daje knigi imam svaleni na nego, ama ne mi oostava vreme da gi pro4eta :))))) Siemens zna4i ka4estvo i nadejdnost. Predi imah S35 - sashto mnogo stabilen telefon. Izpuskal sam go pone 15 pati :)))) I taka i ne se sh4upi. sled tova byah s ME45 - strahoten zdrav i nadejden telefon!!! Sled tova sas C55 - po nyakakva slu4ainost byah go zabravil varhu parnoto... beshe se nagoreshtil do takava stepen, 4e ne mojeh da go pipna sled tva. E nishto ne mu stana!!! Kato izstina pak si govoreh s nego :)))) Taka, 4e tuk ne stava duma za nyakakvi tsvetni displei, a za istinsko ka4estvo kato tsialo. Na dali ti s tvoiite tsvetni ekran4eta shte mojesh da go izpusnesh po seriozno... nal.i vednaga shte se razpilee na desetki par4entsa :)))) Drame mi na kura za tsvetovete. Shte si vzema tsveten 4ak kogato ve4e nyama monohromni :)))) Osven tova kakvo vsi4ki mi hvalite tezi absoliutni darveta nokiite (ne govorya za symbian i series 60). Tva series 40 sa edni rabati, edni grozni i skapi aparati. Radvam se, 4e ima hora, koito misliat kato mene.DefaultUser написа: ↑04 юли 2004, 16:50SAMO SIEMENS, da jiveqt ve4nite DEFECTI i GNUSNITE im DISPLAY-i
-
- Регистриран: 18 юни 2004, 15:29
Mnogo qsno 4e za edin SmartPhone e mnogo vajen display-a Smeshno e da izbirash kakyv da si kupish i nai-nakraq si kupuvash nqkoi da kajem sys smeshnite 101 x 80 пиксела.
A tozi SL45i idi da go hvalish na malkite deca v mahalata deto ne razbirat. Da i az Siemens S10 Active sym go izpuskal sys sigurnost nad 30-40 pyti za tezi 6 godini upotreba, i da zdrav e, ama samo za tova li da si kupq Siemens. A-a-a, ad, moje, naprimer hvashtam se na bas s nqkakva Nokia 4e Siemens 6te izdyrj pove4e padaniq i taka moje da si izbiq parite za nego (a te hi4 nqma da sa mnogo)
"Taka, 4e tuk ne stava duma za nyakakvi tsvetni displei, a za istinsko ka4estvo kato tsialo" - emi mnogo qsno 4e 6te govorish taka, sled kato Siemens ne pritejavat takiva 6te preminesh na sledvashto nivo na review-kato cqla, a tvoeto kato cqlo mai mai e samo v zdravinata. E sled kato SL45i nqma cvetove kak togava bi gi pohvalil- vseki si hvali tova koeto ima, a ako go nqma-togava prosto me4tae.
Da, siemens gi biva v design-a, ama mai samo v tova. A-a-a i v udaroustoi4ivostta :)
"Radvam se, 4e ima hora, koito misliat kato mene" - malko sa, kat malko dete na koncert sa se izgubili.
Ti mai nikoga ne si rabotil s GSM
A tozi SL45i idi da go hvalish na malkite deca v mahalata deto ne razbirat. Da i az Siemens S10 Active sym go izpuskal sys sigurnost nad 30-40 pyti za tezi 6 godini upotreba, i da zdrav e, ama samo za tova li da si kupq Siemens. A-a-a, ad, moje, naprimer hvashtam se na bas s nqkakva Nokia 4e Siemens 6te izdyrj pove4e padaniq i taka moje da si izbiq parite za nego (a te hi4 nqma da sa mnogo)
"Taka, 4e tuk ne stava duma za nyakakvi tsvetni displei, a za istinsko ka4estvo kato tsialo" - emi mnogo qsno 4e 6te govorish taka, sled kato Siemens ne pritejavat takiva 6te preminesh na sledvashto nivo na review-kato cqla, a tvoeto kato cqlo mai mai e samo v zdravinata. E sled kato SL45i nqma cvetove kak togava bi gi pohvalil- vseki si hvali tova koeto ima, a ako go nqma-togava prosto me4tae.
Da, siemens gi biva v design-a, ama mai samo v tova. A-a-a i v udaroustoi4ivostta :)
"Radvam se, 4e ima hora, koito misliat kato mene" - malko sa, kat malko dete na koncert sa se izgubili.
Ti mai nikoga ne si rabotil s GSM