Siemens sx1

savi88
Регистриран: 11 дек 2004, 22:57

Re: Siemens sx1

Мнение от savi88 » 30 яну 2005, 18:31

dobur tel!

savi88

dobur tel!

savi88

dobur tel!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Мнение от DefaultUser » 03 фев 2005, 02:31

DefaultUser написа:
09 апр 2004, 17:42
Da ama e nokia, 36% svetoven pazar. A i ot koga nokia ima smartphone, togava kogato siemens vurxa im be6e sl45. SX1 e strahoten, po dobur ot 6600, no vse pak da ne obijdame lidera. 7610, kakvo mislite za nego?
mislia samo che toia telefon mojesh da si go zavresh v guza

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 03 фев 2005, 02:36

DefaultUser написа:
04 юли 2004, 16:10
Abe aide stiga ste se izlagali we!!! Nokia, ta nokia!!! Absoliutno durvo!!! Samo series 60 i series 90 si struvat. Siemens moje i da sa nyamali smartfon , kogato nokia e imala, no siemens sa purvite, koito pusnaha MMC slot!!! A nokia puskat purviya si MMC slot edva sega s 6230... pulen absurd. SX1 e strahoten telefon. Samiya fakt, 4e spisuka s ekstrite mu e drazneshto dalag prosto izkupva vinata im, 4e sa slojili takava shantava klaviatura. Az sam gotov oba4e da imam taya klaviatura i vsi4kite tezi ekstri. Kato ne mojete da sviknete s klaviaturata, hodete na krajok "pre4at mi ratsete" ta da se nau4ite kak se izpolzvat 4oveshkite prusti ;) :))))))) Na kriva raketa, kosmosat i pre4i :))) I az 4uvam samo otritsatelni mnenia, no te sa otnosno tsenata. Nikoi drug telefon nyama tolkova mnogo ekstri. P 900 ne moje da se sravnyava s 6600 i SX1 - toi e pove4e PDA, otkolkoto smartfon. BY the way SL45 e edin strahoten telefon - 4 godini sam s nego ve4e i ne smyatam pone oshte tolkova vreme da go smenyam. Moje samo da si vzema 256 MB karta. Nokia me draznyat mnogo, zashtoto mogat da pusnat naistina strahotni modeli na niska tsena, no ne go pravyat, ta da moje balutsite da vzemat boklutsite na visoka tsena. Siemeens i Sonyericsson sa puti po-dobri ot nokia.
Ei tva e moi chovek.Haresva mi mnenieto ti.Podkrepiam te napulno

DefaultUser

Re: BRAO SL45i

Мнение от DefaultUser » 03 фев 2005, 02:46

DefaultUser написа:
07 юли 2004, 09:54
ti si mnogo zle we.ako naprimer sravnim nqkoq nokia s cx65 nokiata 6te se skrie nqkyde.i sym nqmal nqkyv kirliv ,gramaden i grozan gsm 3650.toq gsm sym, ry4kal po nego i ne sym o4arovan.1 gadno menu na nokia i ujas.a ti ne govori gluposti.a ti imal li si nqkyv gsm razli4en ot nokia.are kaji 4e govori6 tolkova.nali si mnogoznaiko.abe vie vsi4ki ste golemi mnogoznaikovci.absolutno vsi4ko znaete nali.
Ei brat viarvai mi 3650 naistina e bahti prostotiata.Imah go i kato mu biah instaliral malko poveche programi (tochno kum 4 ama za toia telefon sa sigurno MNOGO) i toi zabivashe postoianno.Bahti gnusnia telefon

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 03 фев 2005, 02:53

DefaultUser написа:
15 юли 2004, 20:52
Ami az kakvo bih kazal v momenta imam Siemens SX1 i Nokia 6600 i Nokia 6230 kakvo da vi kaja 6230 e dosta po dobar ot 6600 vapreki che e bez taka narechenata OS, mojebi v momenta SX1 e edin ot nai-dobrite telefoni, verno e che ako e basisen model vadi Bugove ama tova e zaradi nerazbirachite, v moemnta za SX 1 e izliazal Service Pack 12, koeto oznachava che Operacionata mu systema se upgradeva i telefona stava dosta po-dobar i koreno razlichen ot bazisna versia kupena ot magazin. za kachestvo na snimkite mejdu SX1 i 6600 ne moje i da se govori SX1 bie po vsichki pokazateli da ne govorim za videoto koeto pravi ta to 6230 pravi po dobro video i snimki ot 6600. Programite koito moje da se instalirat na SX1 sa tolkova mnogo i s tolkova prilojenia che daje ima programa s koiato moje mobilnia ti telefon da stane universalno distanciono za televizor da rechem. Siemens otnovo sa krachka pred Nokia kakto i vinagi e bilo ot erata na parvia cveten tehen telefon do poiaviavaneto na SL45i ta do sega. I popravka SX1 ne e smart phone tai kato ne moje da igrae roliata na PDA koeto da rechem go moje Sony-Erricson p900.
Brao be moi chovek.Napulno sum suglasen s tebe

DefaultUser

Re:SX1 Kakwo?

Мнение от DefaultUser » 04 фев 2005, 02:17

DefaultUser написа:
17 яну 2005, 19:22
LELEEEEEE!!!!ama i vie ste edni..... "NERAZUMNI MI IURODE..." tipi4no bulgarska rabota.... abe deca hodete si igraite na piasu4nika.. moite cervulki ta moite carvulki. Ujas tipi4no bulgarska rabota. Zna4i obiasniavam - pritejavam turgovska i finansovo posredni4eska firma razpolagam s 8 telefona tui kato sa raznoobrazni kontaktite s koito razpolagam. da kajem 4e 5 ot tiah po4ti vinagi sa izkliu4eni no kakto i da e vuprosa e v slednoto - poslednia telefon koito vzeh ot alpha kopi beshe Nokia 9500 i pri tova na dosta prili4na cena e moga da vi kaja 4e s nego i s-e 910i niama nujda ot Laptop... taka poneje sam maniak telefona koito izpolzvam za li4ni celi kolkoto i stranno da vi prozvu4i e Motorola e 398 po edna mnogo prosta pri4ina i predpolagam 4e bihte ia otkrili ako pro4etete harakteristikata (minusa mu e 4e e s baven soft no za li4ni celi stava) taka dnes biah po magazinite i se interesuvah ot multi funkzionalen telefon neshto po nestandartno i sushtevremenno polezno , a vlezah v edno magazin4e i tam me orientiraha kam SX 1 . znaete li...... imal sam dosta telefoni i 4estno kazano ot dva sam max dovolen i SMEITE SE AKO SHTETE NO TOWA SA /S55 i 6110/ da cvetnite displei vpro4em sa hubavo neshto , kamerata sushto no kam 98,5% gi imat za gazaria i kpd-to im e svedeno do nula taka 4e ako ne ti triabva zashto da si go vzimash - MISLI PRAKTI4NO!!!! znaete li kakvo vidiah....zna4i edna izvestna FOLK izpulnitelka (moia poznata) si vze p 910i i sedim i si govorim ta vadi mackata telefona i po4va da mi obiasniava kakuv e gotin kolko e cveten , kolko e skup i tn. no po diavolite aide adjaba niakoi da mi kaje taia rusi4ka macka znae li shto e java??? ili shto e wap?? i aide sega mi obiasnete za kvo vi e neshto koeto ne bihte polzvali??? ta da se vurnem malko na temata ... hmmmm nokia 6600 abe da vi kaja 4estno NEEEEEEEE , neshto ne izpitvam simpatia po edna prosta pri4ina ne namiram 4e e po dobur s neshto ot sx-a i kato ne e za kvo mi e da davam pove4e pari za neshto koeto osven marka po razli4no ne mi predlaga. taka 4e deca zamislete se glupavo e da se spori za nekvi telefoni pri polojenie 4e : 1.pove4eto ot horata polzvat tel. si za igri snimki i nekvi prostotii(kato se ima na predvid 4e i pri sx-1 i 6600 tezi raboti sa kraino malovajni na bazata na ostanalite funkcii) 2.nadali na pove4eto ot vas im e nujno da preshtat e-mail i data prez tel. si i. 3. kato iskate guzarski tel si vzemete samsung (samo vnimavaite s lentovia kabel :) )tam naistina shte razberete kakvo sa bugove defekti gadni displei lipsi na connection ot IR i lipsa na BT (izkliu4enie na d500) no pone she gazareete .... :)) 4.otnostno dizaina na nokia ....... leleeeee ABE NIAKOI PO-DIAVOLITE SHTE MI OBIASNI LI KAKVI SA TEZI NESHTA ..... http://gsmarena.com/nokia_7280-884.php http://gsmarena.com/nokia_7710-921.php http://gsmarena.com/nokia_2650-813.php http://gsmarena.com/nokia_n_gage_qd-748.php ami ako si vzemete niakoe ot tova po dobre otide i tam > http://www.biberonbg.com/ http://bulgarianbaby.hit.bg/ ta dotuk s nokia tezi shturotii ako ne sa maloumno prehosvene na investicia to koe e ???? neka oba4e i poglednem pri Siemens takaaaaa > http://gsmarena.com/siemens_sk65-861.php http://gsmarena.com/siemens_penphone-649.php da i cialata xelibri seria abe mai az sam se iz4eknal neshto ne razbiram aide hvanete niakoi ot gorupomenatite telefoni i si sporete za tiah tukmo shte se pozabavlivam..... Kvo satan sega 6 li? niama zna4ka nai va4noto za edin telefon e da ti vurshi rabotata za koito si go vzel taka 4e shte vi posavetvam vzimaite si telefona po prednazna4nie i ne stavaite kato moita poznata koiato daje i da pee ne moje!!!!!!
Abe brat imam vupros.Mojesh li da mi kajesh (ili niakoi koito e kompetenten (ne che ti ne si de)) moga li da si slagam po-goliama karta ot 32 Mb na siemens SX1:Shtoto v edna stranica pisheshe che mojesh max 32Mb.Ili tova sa gluposti.Blagodaria ti predvaritelno.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 04 фев 2005, 20:46

DefaultUser написа:
30 яну 2005, 18:30
dobur tel!
Zdraveite!Bihte li me posavtvali za6toto sam mn obarkan.Golqm fen sam na sx1,no poslednite mneniq koito se vartqt okolo nego otnosno dizaina i tova 4e se pravi nekvi bagove me razkolebavat.Po dobar li e ot SE k500i?Kolkoto do klaviaturata-ne me pristesnqva ni nai-malko(smqtam 4e malko nestandartnost i razli4ie ne sa problem,a to4no obratnoto :) Kakvi sa mu minusite i plusovete pred k500i? Blagodarq predvaritelno :)

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 06 фев 2005, 06:11

DefaultUser написа:
04 фев 2005, 20:46
Zdraveite!Bihte li me posavtvali za6toto sam mn obarkan.Golqm fen sam na sx1,no poslednite mneniq koito se vartqt okolo nego otnosno dizaina i tova 4e se pravi nekvi bagove me razkolebavat.Po dobar li e ot SE k500i?Kolkoto do klaviaturata-ne me pristesnqva ni nai-malko(smqtam 4e malko nestandartnost i razli4ie ne sa problem,a to4no obratnoto :) Kakvi sa mu minusite i plusovete pred k500i? Blagodarq predvaritelno :)
Polzvam SX1 ot okolo godina Pyrviqt firmware O4 beshe mega bygav no mnogo byrzo pusnaha updejta o ot 07 nagore niama nikakvi problemi. Sega sym na fw15 Polzvam go kato lud internet (opera) mejlove ISQ i celia MS office vkl power point, MP3 i za moia iznenada zapochnah pak da slusham radio. Slozhi si v dzhoba koiato i da e ot alternativite i pak si pomisli. Naistina P900 e po udoben zaradi touch screena no e i po-goliam a i dosta po skup. Ne si kupuvaj takyv telefon ako niama da polzvash seriozni programi.

Отговори