Mnogo mi e interesno, kato ne vi haresva SX1,zashto ne si sedite vav forumite za nokia???(tva e spetsialno za fenovete na prosluvutata darvodelska marka telefoni) Kato ne vi haresva, hodete si obsajdaite 6600, deto nyama stereo mp3 i ne moje da se varje kam PC s kabel... Boje, Boje, kolko mnogo zabluden narod ima na toia svyat, Boje!!!DefaultUser написа: ↑05 юли 2004, 23:47Hahaha, Borka, ti mai samo displeite gledash :))))) Emi kupi si edno PDA s tsveten displei, ta da si go gledkash :)))) Puk az sas moia SL45i she izkaram oshte 10 godini :)))) 4 godini sam s nego i ne e mradnal toia telefon otkakto go vzeh. Nito skurtsane, nito nishtto. Nikoga ne me e podvejdal. Do sega za tezi 4 godini e zabil samodva puuti, i to zashtoto mu prepulnih kartata s java igri, mp3, kartinki, animatsii (nishto, 4e ne e s tsveten displei) i kakvo li oshte ne!!! Daje knigi imam svaleni na nego, ama ne mi oostava vreme da gi pro4eta :))))) Siemens zna4i ka4estvo i nadejdnost. Predi imah S35 - sashto mnogo stabilen telefon. Izpuskal sam go pone 15 pati :)))) I taka i ne se sh4upi. sled tova byah s ME45 - strahoten zdrav i nadejden telefon!!! Sled tova sas C55 - po nyakakva slu4ainost byah go zabravil varhu parnoto... beshe se nagoreshtil do takava stepen, 4e ne mojeh da go pipna sled tva. E nishto ne mu stana!!! Kato izstina pak si govoreh s nego :)))) Taka, 4e tuk ne stava duma za nyakakvi tsvetni displei, a za istinsko ka4estvo kato tsialo. Na dali ti s tvoiite tsvetni ekran4eta shte mojesh da go izpusnesh po seriozno... nal.i vednaga shte se razpilee na desetki par4entsa :)))) Drame mi na kura za tsvetovete. Shte si vzema tsveten 4ak kogato ve4e nyama monohromni :)))) Osven tova kakvo vsi4ki mi hvalite tezi absoliutni darveta nokiite (ne govorya za symbian i series 60). Tva series 40 sa edni rabati, edni grozni i skapi aparati. Radvam se, 4e ima hora, koito misliat kato mene.
Siemens sx1
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens sx1
Ha taka......Zapochna se hodene po mykite v tyrsene na soft i kabel za SIEMENS:)))))))
Kolkoto do Dyrvetata NOKIA,taka e!V sashtnost obache neznaino zashto 99% ot horata koito se zanimavat s Mobilen Bussines i Service sa imenno s Takiva "darveta"!
ZASHTO LI se pitam az???????????:))))))))))))))))
Ako iskash koeficienta na service za Siemens i Nokia :
22 kym 1 v "polza" na Siemens!!!!
Tova govori li ti neshto?????????????????????????????????????????:)
Kolkoto do Dyrvetata NOKIA,taka e!V sashtnost obache neznaino zashto 99% ot horata koito se zanimavat s Mobilen Bussines i Service sa imenno s Takiva "darveta"!
ZASHTO LI se pitam az???????????:))))))))))))))))
Ako iskash koeficienta na service za Siemens i Nokia :
22 kym 1 v "polza" na Siemens!!!!
Tova govori li ti neshto?????????????????????????????????????????:)
-
Re: BRAO SL45i
ti si mnogo zle we.ako naprimer sravnim nqkoq nokia s cx65 nokiata 6te se skrie nqkyde.i sym nqmal nqkyv kirliv ,gramaden i grozan gsm 3650.toq gsm sym, ry4kal po nego i ne sym o4arovan.1 gadno menu na nokia i ujas.a ti ne govori gluposti.a ti imal li si nqkyv gsm razli4en ot nokia.are kaji 4e govori6 tolkova.nali si mnogoznaiko.abe vie vsi4ki ste golemi mnogoznaikovci.absolutno vsi4ko znaete nali.DefaultUser написа: ↑06 юли 2004, 22:34da v cx65 mogat da se ka4at knigi, daje moje da otidesh v gradskata biblioteka da si vzemesh 10-20 knigi i da se opitash da gi natyp4e6 na gnusniq Siemens v gyza.
Bratle na den polzvam po 4 razlichni telefona i ednovremmenno s tova remontiram oshte pone 10!
Kato mi stapish na nivoto,togava mi govori koe e prachka i koe Siemens!;)
Kato mi stapish na nivoto,togava mi govori koe e prachka i koe Siemens!;)
-
sx 1 е хубав телефон но защо е единствен на сименс и защо работи с операционната система собственост на нокиа симбиан , защо се води серия 60 , вижте какво както вече четох в форума тези марки са за различна аудитория сименс едва сега се целят в най горния клас и естествено да нямат все още такива успехи като нокиа , а относно ниския клас верно е че в съотношение цена качество сименс са по напреде НО за смартфони просто им е раничко да се съревновават с нокиа ,може би след време но не и сега просто нокиа все повече се насочват към третото поколение и си нагаждат симбиана за него виж 6630 ,а сименс лично аз не съм ул да имата телефон с UMTS I EDGE съвместими мрежи така че не ми говорете че фирма като нокиа която влага в развититето на нови технологии е дърво , е верно няма смисъл да я мерим с азиатските производители защото те отдавна са с трето поколение мрежи но от европейските производители нокиа са наистина начелоDefaultUser написа: ↑06 юли 2004, 22:34da v cx65 mogat da se ka4at knigi, daje moje da otidesh v gradskata biblioteka da si vzemesh 10-20 knigi i da se opitash da gi natyp4e6 na gnusniq Siemens v gyza.
-
Symbian ne e sobstvenost na nokia. Ne si 4el dostatu4no po vaprosa... sabrali se kompaniite i reshili da si pravyat eksperimenti. Tova e. Nikoi ne e kazval, 4e symbian e sobstvenost na nokia. MMC slota izobretenie li e na siemens (sled kato te byaha purvite koito go pusnaha v sl45???)??? Ne, nali :))) Zashtoto i nokia go izpolzvat i motorola... i koi li oshte ne. Tova, 4e edna kompaniya e parvata, koiato puska v daden telefon opredelena ekstra, ne zna4i, 4e tya go e izobretila. Taka, 4e ne mojesh da kajesh, 4e symbian e delo na nokia.DefaultUser написа: ↑07 юли 2004, 17:59sx 1 е хубав телефон но защо е единствен на сименс и защо работи с операционната система собственост на нокиа симбиан , защо се води серия 60 , вижте какво както вече четох в форума тези марки са за различна аудитория сименс едва сега се целят в най горния клас и естествено да нямат все още такива успехи като нокиа , а относно ниския клас верно е че в съотношение цена качество сименс са по напреде НО за смартфони просто им е раничко да се съревновават с нокиа ,може би след време но не и сега просто нокиа все повече се насочват към третото поколение и си нагаждат симбиана за него виж 6630 ,а сименс лично аз не съм ул да имата телефон с UMTS I EDGE съвместими мрежи така че не ми говорете че фирма като нокиа която влага в развититето на нови технологии е дърво , е верно няма смисъл да я мерим с азиатските производители защото те отдавна са с трето поколение мрежи но от европейските производители нокиа са наистина начело
-
Abe ei sega kato pusnat novata seria na siemens (65), shte vidim kak vsi4ki masovo se preorientirat kum modelite na siemens. Zashtoto 65 seria e nai-dobrata do momenta. Nokiite ot tozi klas ne mogat izobshto da se sravnyavat sas siemens. Ama sega prosto drankate prazni prikazki...DefaultUser написа: ↑10 юли 2004, 12:58Symbian ne e sobstvenost na nokia. Ne si 4el dostatu4no po vaprosa... sabrali se kompaniite i reshili da si pravyat eksperimenti. Tova e. Nikoi ne e kazval, 4e symbian e sobstvenost na nokia. MMC slota izobretenie li e na siemens (sled kato te byaha purvite koito go pusnaha v sl45???)??? Ne, nali :))) Zashtoto i nokia go izpolzvat i motorola... i koi li oshte ne. Tova, 4e edna kompaniya e parvata, koiato puska v daden telefon opredelena ekstra, ne zna4i, 4e tya go e izobretila. Taka, 4e ne mojesh da kajesh, 4e symbian e delo na nokia.
-
Ami az kakvo bih kazal v momenta imam Siemens SX1 i Nokia 6600 i Nokia 6230 kakvo da vi kaja 6230 e dosta po dobar ot 6600 vapreki che e bez taka narechenata OS, mojebi v momenta SX1 e edin ot nai-dobrite telefoni, verno e che ako e basisen model vadi Bugove ama tova e zaradi nerazbirachite, v moemnta za SX 1 e izliazal Service Pack 12, koeto oznachava che Operacionata mu systema se upgradeva i telefona stava dosta po-dobar i koreno razlichen ot bazisna versia kupena ot magazin. za kachestvo na snimkite mejdu SX1 i 6600 ne moje i da se govori SX1 bie po vsichki pokazateli da ne govorim za videoto koeto pravi ta to 6230 pravi po dobro video i snimki ot 6600. Programite koito moje da se instalirat na SX1 sa tolkova mnogo i s tolkova prilojenia che daje ima programa s koiato moje mobilnia ti telefon da stane universalno distanciono za televizor da rechem. Siemens otnovo sa krachka pred Nokia kakto i vinagi e bilo ot erata na parvia cveten tehen telefon do poiaviavaneto na SL45i ta do sega. I popravka SX1 ne e smart phone tai kato ne moje da igrae roliata na PDA koeto da rechem go moje Sony-Erricson p900.DefaultUser написа: ↑06 юли 2004, 13:06nqma pobagavi telefoni ot nokia samo 6te spomena 3310 ili 8210 ili 6100.A pak cenite im sa palno darvo.
-
SX 1(edin telefon,edin smartphone),Nokia veche imat okolo 10:).7650,3650,3660,6600,6620,6630,7610, i dva series 90 7700,9210i.Ima li smisal da sravnqvame smarphonite na Nokia sys Smartphona na Siemens.Po nisak klas aparati,sa po dobre ot Nokia,no za Smartphoni trqbva da ste ludi da gi sravnqvate.vav momenta 7610 nqma raven telefon na evropeiskiq pazar,i 6630 kato izleze sled nqkolko meseca otnovo shte e sushtoto,te sa pochti edentichni.DefaultUser написа: ↑10 юли 2004, 13:01Abe ei sega kato pusnat novata seria na siemens (65), shte vidim kak vsi4ki masovo se preorientirat kum modelite na siemens. Zashtoto 65 seria e nai-dobrata do momenta. Nokiite ot tozi klas ne mogat izobshto da se sravnyavat sas siemens. Ama sega prosto drankate prazni prikazki...
-
podurza li 3gp