bravo be cx65 jvno ti si polzval mnogo smartphone i za tova si kompetenten po temata:))) no da se vurnem na temata 6600 vs sx1 sx1 ima kato cqlo pve4e funkcii golqm + e vun6niq slot za mmc (imal sum go 4 meseca) no izpolzva starata vesia series60 6.1 koqto e malko po bugava i kato se ponapulni zapo4va da se zabavq (kato pove4eto siemensi) 6600 (imam go ot 3 meseca) e sus olekoten startov softwere (koito moje dopulnitelno da se natovari bez probvem) koito e novata versiq series60 7.0 golqm minus e slota za mmc za6toto vinagi trqbva da se maha bateriqta. A kolkoto do p900 to toi e nqkakuv opit da se subere pda sus smartphone i rezultata e gore dolu spulu4liv za6toto kato go natovari6 kato isinsko pda na 400 mhz to toi izduhva i purvo popolzvai nqkoi smartphone i togava se obazdai po temata OK:)))))) ps.a kolkoto do sl45 mestoto mu e vuv forum za muzeini eksponati:)))))) sorry tova be6e grubo.DefaultUser написа: ↑04 юли 2004, 16:44BRAVOOOO SL45.samo siemens.nokiite sa golemi dyrveta.imat funkcii oba4e na kakva cena.moje da si vzeme6 po dobyr gsm na po niska cena.e tova.a za klaviaturata na sx1 kakvo lo6o ima.mene mngo me kefi.za6toto e po razli4no,a razli4noto me kefi.a sy6to taka ima mnogo funkcii.sy6to mngo me kefi i cx 65.sy6to emnogo dobyr gsm.sy6to SE sa super gsm na dobra cena e tova..u.. za nokia.te sa dyrveta e grozni dizaini.
Siemens sx1
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Siemens sx1
-
Re: BRAO SL45i
sl 45 vij 9110i za mmc :))))))DefaultUser написа: ↑10 юли 2004, 12:58Symbian ne e sobstvenost na nokia. Ne si 4el dostatu4no po vaprosa... sabrali se kompaniite i reshili da si pravyat eksperimenti. Tova e. Nikoi ne e kazval, 4e symbian e sobstvenost na nokia. MMC slota izobretenie li e na siemens (sled kato te byaha purvite koito go pusnaha v sl45???)??? Ne, nali :))) Zashtoto i nokia go izpolzvat i motorola... i koi li oshte ne. Tova, 4e edna kompaniya e parvata, koiato puska v daden telefon opredelena ekstra, ne zna4i, 4e tya go e izobretila. Taka, 4e ne mojesh da kajesh, 4e symbian e delo na nokia.
Jorshua za distancionno ti prav no tova go moje vseki telefon s Symbian OS ;)
za klaviaturata koqto tolkova ne haresvate-iskam da pitam po kolko pyti na den izpolzvate kop4eta ot 0-9 i dali kato se obajdate na nqkoi gi nabirata s teq kop4eta ili 4rez ukazatelq na telefona? :) ako igraete igri-teq kop4eta koito sa ot strani izob6to ne vi trqbva-sledovatelno ne pre4at izob6to.za wap-a vi trqbvat samo ako pi6ete ne6to.
edinstvenoto neudobstvo na teq kop4eta ot stranie e pri pisaneto na sms-i ;) togava moje da vidite dosta pove4e zor.
teq ot nokia da vzemat da se osyznaqt malko za cenite na telefonite si.V posledno vreme vzeha da spadat cenite 6toto se zasili konkurenciqta.
skoro 6te si zimam nov telefon i se kolebaeh mejdu 6230 i k700i oba4e ve4e re6ih 4e 6te e SX1 :)
za klaviaturata koqto tolkova ne haresvate-iskam da pitam po kolko pyti na den izpolzvate kop4eta ot 0-9 i dali kato se obajdate na nqkoi gi nabirata s teq kop4eta ili 4rez ukazatelq na telefona? :) ako igraete igri-teq kop4eta koito sa ot strani izob6to ne vi trqbva-sledovatelno ne pre4at izob6to.za wap-a vi trqbvat samo ako pi6ete ne6to.
edinstvenoto neudobstvo na teq kop4eta ot stranie e pri pisaneto na sms-i ;) togava moje da vidite dosta pove4e zor.
teq ot nokia da vzemat da se osyznaqt malko za cenite na telefonite si.V posledno vreme vzeha da spadat cenite 6toto se zasili konkurenciqta.
skoro 6te si zimam nov telefon i se kolebaeh mejdu 6230 i k700i oba4e ve4e re6ih 4e 6te e SX1 :)
-
spored vas kolko trqbva da struva sx1 na staro ? 4isto nov po magazinite go ima ve4e ot 545-560 lv.DefaultUser написа: ↑06 юли 2004, 01:07Mnogo qsno 4e za edin SmartPhone e mnogo vajen display-a Smeshno e da izbirash kakyv da si kupish i nai-nakraq si kupuvash nqkoi da kajem sys smeshnite 101 x 80 пиксела. A tozi SL45i idi da go hvalish na malkite deca v mahalata deto ne razbirat. Da i az Siemens S10 Active sym go izpuskal sys sigurnost nad 30-40 pyti za tezi 6 godini upotreba, i da zdrav e, ama samo za tova li da si kupq Siemens. A-a-a, ad, moje, naprimer hvashtam se na bas s nqkakva Nokia 4e Siemens 6te izdyrj pove4e padaniq i taka moje da si izbiq parite za nego (a te hi4 nqma da sa mnogo) "Taka, 4e tuk ne stava duma za nyakakvi tsvetni displei, a za istinsko ka4estvo kato tsialo" - emi mnogo qsno 4e 6te govorish taka, sled kato Siemens ne pritejavat takiva 6te preminesh na sledvashto nivo na review-kato cqla, a tvoeto kato cqlo mai mai e samo v zdravinata. E sled kato SL45i nqma cvetove kak togava bi gi pohvalil- vseki si hvali tova koeto ima, a ako go nqma-togava prosto me4tae. Da, siemens gi biva v design-a, ama mai samo v tova. A-a-a i v udaroustoi4ivostta :) "Radvam se, 4e ima hora, koito misliat kato mene" - malko sa, kat malko dete na koncert sa se izgubili. Ti mai nikoga ne si rabotil s GSM
-
и мен това ме интересува :) само че не мисля че можеш да го намериш толкова лесно на старо :) инъче според сегашните цени мисля че на старо може да се продава за около 400-450лвDefaultUser написа: ↑08 сеп 2004, 15:55spored vas kolko trqbva da struva sx1 na staro ? 4isto nov po magazinite go ima ve4e ot 545-560 lv.
za6to podqvolite be6e celiq tozi spor m/y siemens i nokia fenovete ?!?!
Vsqka edna ot dvete firmi si ima politika!
Kakvo spira Siemens da napravi nqkakuv super smartfone a?! Spira q to4no tazi politika. Tehnologii ima mnogo i to dosta razviti no ako napravqt takuv telefon toi 6te e dosta skup to4no tova te iskat da izbegnat. Za6toto te proizvejdat po eftini telefoni ot nokia s malko po lo6i parametri i imenno tova e cqlata im politika.
nokia sa na drugiq polius. Te iskat da napravqt skup telefon no da e ka4estven i s neobhodimite funkcii. S tezi si razliki 2te firmi se celqt v razli4na auditoriq.
Vsi4ko e do zapulvane na ni6i v pazara na opredeleniq klas.
Nokia-durvo ?
Ne ti haresva dizaina za6toto e malko po nestandarten li ? Moje da ne ti haresva(tova si e li4no tvoq precenka) no ima hora koito tursqt to4no takiva nestandartni re6eniq!
Siemens - lo6a izrabotka
ne bili ka4estveni?!
ami da ne sa edni ot nai ka4estvenite telefoni (ima izkliu4eniq razbira se) no s tazi malko po lo6a izrabotka svalqt cenata dosta.
Az li4no izpolzvam Siemens.Kupih si go ne za6toto sum fen na markata a za6toto mi se struva dosta dobur kompromis m/y cena i funkcii. Ako imah o6te 150 lv 6tqh da si vzema po hubav telefon no ne moga da si pozvolq da dam tolkova pari.
Ima6e edno izkazvane, citiram po pamet -"Nokia e za biznes klasata a Siemens- za zabludenata auditoria" (ili ne6to podobno)
Izvinqvai ama ne na vsi4ki ba6tite ima sa "biznesmeni" 4e da mogat da si pozvolqt da polzvat hubava nokia. Kaji mi telefon na nokia koito da pokriva vsi4kite parametri na CX65 i da struva kolkoto nego ? Mai nqma a?
Naprotiv telefon imaa i to mnogo po hubav ot CX65 ... ama q mi kaji cenata mu ?! struva li 400lv ...? NEEEE.
za tova 6te se primirq 4e nqmam nai hubaviq telefon i 6te se radvam na tova koeto polu4avam ot tozi a za tezi pari to ne e malko.
P.S Izvinqvam se ako sum obidil nqkoi Nokia-fen makar 4e se sumnqvam v tova
Vsqka edna ot dvete firmi si ima politika!
Kakvo spira Siemens da napravi nqkakuv super smartfone a?! Spira q to4no tazi politika. Tehnologii ima mnogo i to dosta razviti no ako napravqt takuv telefon toi 6te e dosta skup to4no tova te iskat da izbegnat. Za6toto te proizvejdat po eftini telefoni ot nokia s malko po lo6i parametri i imenno tova e cqlata im politika.
nokia sa na drugiq polius. Te iskat da napravqt skup telefon no da e ka4estven i s neobhodimite funkcii. S tezi si razliki 2te firmi se celqt v razli4na auditoriq.
Vsi4ko e do zapulvane na ni6i v pazara na opredeleniq klas.
Nokia-durvo ?
Ne ti haresva dizaina za6toto e malko po nestandarten li ? Moje da ne ti haresva(tova si e li4no tvoq precenka) no ima hora koito tursqt to4no takiva nestandartni re6eniq!
Siemens - lo6a izrabotka
ne bili ka4estveni?!
ami da ne sa edni ot nai ka4estvenite telefoni (ima izkliu4eniq razbira se) no s tazi malko po lo6a izrabotka svalqt cenata dosta.
Az li4no izpolzvam Siemens.Kupih si go ne za6toto sum fen na markata a za6toto mi se struva dosta dobur kompromis m/y cena i funkcii. Ako imah o6te 150 lv 6tqh da si vzema po hubav telefon no ne moga da si pozvolq da dam tolkova pari.
Ima6e edno izkazvane, citiram po pamet -"Nokia e za biznes klasata a Siemens- za zabludenata auditoria" (ili ne6to podobno)
Izvinqvai ama ne na vsi4ki ba6tite ima sa "biznesmeni" 4e da mogat da si pozvolqt da polzvat hubava nokia. Kaji mi telefon na nokia koito da pokriva vsi4kite parametri na CX65 i da struva kolkoto nego ? Mai nqma a?
Naprotiv telefon imaa i to mnogo po hubav ot CX65 ... ama q mi kaji cenata mu ?! struva li 400lv ...? NEEEE.
za tova 6te se primirq 4e nqmam nai hubaviq telefon i 6te se radvam na tova koeto polu4avam ot tozi a za tezi pari to ne e malko.
P.S Izvinqvam se ako sum obidil nqkoi Nokia-fen makar 4e se sumnqvam v tova
в Пловдив вече се намира за 509лв ;)
-
abe q lapai patkata!DefaultUser написа: ↑12 апр 2004, 00:09XAXAXAXA Sx1 da e po dobur ot 6600 xxaxaxa 4ovek ti najivo ei taka da si pipal sx1?? E go6ko go e kazal vmesto mene PO BUGAV TELEFON NEMAA!! Imah go 1 sedmica i 6teh da otka4a kop4etata mu sa tolkova zle kolkoto i dizaina mu.Ina4e gore dolu stava kato funkci,no ima mnogo tumen displei.XAXAXXAAXA
-
Siemens sx1
Neveroqten telefon !!! Za cenata i za funkcionalnostta si e prosto nomer 1 !!! Pritejava absoliutno vsi4ko za koeto moje da se setite ,4asti4no prevuzhojda nokia 6600 -po mo6ten procesor ,malko po malki razmeri i teglo , stereo zvuk ,mp3 i fm radio, po golqm displei ! Kakvo izliza -4e v momenta nacena za okolo 500 leva se sdobivate s multifunkcionalen djoben komputar +gsm -procesor na 133 mhz na texas instruments zapis na video bez ograni4enie pri tova sus zvuk spored nali4nata pamet na mmc kartata mp3 playar-a e s neveroqtno ka4estvo kakto i radioto ! S edna malka programa koqto moje da si izteglite ot internet moje da konvertirate video v video format za telefona 3gp ,ili mpeg4 kato ot standarten razmer za palnometrajen film na disk ot okolo 640 mb faila vi izliza okolo 80mb. -vzimate filma matricata konvertirate go s programata smart movie i si go ka4vate na telefona i si go gledate -zvu4i jako a :))) Trqbva vi samo ustroistvo 4etec za mmc karti -struva okolo 35-40 leva ,i edna mmc karta za telefona (po vuzmojnost po golqma (256mb se namira v momenta za okolo 50-60 leva ) -vkarvate kartata v 4eteca ,ka4vate si vsi4ko koeto vi skimne i si ja postawqte posle v telefona i ste vie :) Nqma smisal da pi6a pove4e za tozi siemens -toi e prosto neveroqten telefon (izvinqvaite smart telefon:))) na mnogo dobra cena . I na posledno mqsto iskam da kaja taka proslovutite mu nedostatuci za koito nqkoi hora se hva6tat postoqnno -na purvo mqsto e naistina neudobnata mu klaviatura (nai ve4e neudobna za pisane na sms-i !!!! ,malko neudobniq mu djoistik , i na posledno mqsto bateriqta koqto pri produljitelna rabota s telfona izduhva -pri postoqnno zanimavane s telefona izdurja okolo nqkolko 4asa -do 1 den , a ina4e na stendbay rejim 3-4 dena (no tova li4no za men ne e bolka za umirane Telefona si zaslujava parite do poslednata stotinaka -ako vi tryabva multifunkcionalno ustroistvo na dobra cena si go vzemete bez da se kolebaete !!!!!!!!!!!!!!!
-
Прав си само за стерео MP3 и FM радио.Тeлефонът е недоизпипан.За 2 часа в ръцете ми заби 3 пъти,при това McLAREN Edition.6600 е по-бърз,с по-ярък дисплей.Преди имах SL45 и S45-превъзходни телефони.Сега признавам-NOKIA са по-качествени.Прочети за SX1:http://mobile-review.com/review/siemens-sx1-os.shtmlDefaultUser написа: ↑03 окт 2004, 10:42Neveroqten telefon !!! Za cenata i za funkcionalnostta si e prosto nomer 1 !!! Pritejava absoliutno vsi4ko za koeto moje da se setite ,4asti4no prevuzhojda nokia 6600 -po mo6ten procesor ,malko po malki razmeri i teglo , stereo zvuk ,mp3 i fm radio, po golqm displei ! Kakvo izliza -4e v momenta nacena za okolo 500 leva se sdobivate s multifunkcionalen djoben komputar +gsm -procesor na 133 mhz na texas instruments zapis na video bez ograni4enie pri tova sus zvuk spored nali4nata pamet na mmc kartata mp3 playar-a e s neveroqtno ka4estvo kakto i radioto ! S edna malka programa koqto moje da si izteglite ot internet moje da konvertirate video v video format za telefona 3gp ,ili mpeg4 kato ot standarten razmer za palnometrajen film na disk ot okolo 640 mb faila vi izliza okolo 80mb. -vzimate filma matricata konvertirate go s programata smart movie i si go ka4vate na telefona i si go gledate -zvu4i jako a :))) Trqbva vi samo ustroistvo 4etec za mmc karti -struva okolo 35-40 leva ,i edna mmc karta za telefona (po vuzmojnost po golqma (256mb se namira v momenta za okolo 50-60 leva ) -vkarvate kartata v 4eteca ,ka4vate si vsi4ko koeto vi skimne i si ja postawqte posle v telefona i ste vie :) Nqma smisal da pi6a pove4e za tozi siemens -toi e prosto neveroqten telefon (izvinqvaite smart telefon:))) na mnogo dobra cena . I na posledno mqsto iskam da kaja taka proslovutite mu nedostatuci za koito nqkoi hora se hva6tat postoqnno -na purvo mqsto e naistina neudobnata mu klaviatura (nai ve4e neudobna za pisane na sms-i !!!! ,malko neudobniq mu djoistik , i na posledno mqsto bateriqta koqto pri produljitelna rabota s telfona izduhva -pri postoqnno zanimavane s telefona izdurja okolo nqkolko 4asa -do 1 den , a ina4e na stendbay rejim 3-4 dena (no tova li4no za men ne e bolka za umirane Telefona si zaslujava parite do poslednata stotinaka -ako vi tryabva multifunkcionalno ustroistvo na dobra cena si go vzemete bez da se kolebaete !!!!!!!!!!!!!!!