Приложения и игри не се стартират директно от jar и jad файловете - в началото и аз се мъчех да го направя така... Гарантирано не става.
За да си инсталираш игра/приложение ти трябват кабел за данни и Java Midlet Installer (JMI) това е програмка на Benq с която се инсталират игри/приложения на SXG75.
За да инсталираш игра/приложение, свързваш телефона с компютъра, стартираш JMI, посочваш му jar или jad файла (няма значение кой ще посочиш, но трябва да имаш и двата). Избираш дали това което ще инсталираш е игра или приложение и кликваш върху install.
Ще последва запитване в прозореца на JMI дали искаш да рестартира телефона - силно препоръчвам да кликнеш върху NO и след като разкачиш кабела за данни да рестартираш телефона ръчно. След рестарта ще намериш играта/приложението в съответната папка в зависимост от това дали си посочил игра или приложение.
Ако има нещо неясно, питай на майла или тук.
Siemens SXG75
Re: Siemens SXG75
Здравей искам да те попитам дали тази програма става за EF81 И то каде мога да я дръпна!
Не знам дали ще ти свърши работа за твоя телефон. Но е доста възможно да проработи. Сваля се от сайта на производителя, но тъй като я свалях отдавна, сега не мога да ти дам точен линк.
Съвсем скоро ще пусна малка интернет страница с подробни указания кое как се прави на SXG75, където ще кача и въпросната програмка.
Съвсем скоро ще пусна малка интернет страница с подробни указания кое как се прави на SXG75, където ще кача и въпросната програмка.
da be6e smartphone da kaje6:eto za6to e tolkova golqm ma ne :(
JMI програмата за инсталиране на java става за EF81 .Пиши ми бележка с твоя имейл и ще ти я пратя.
Zdr te imam 4 broq ot tezi 4isto novi sa vnos ot Germaniq no ne moga da namerq kade da gi razkodiram. Pomognete koito moje.
а от къде да си сваля JMI ?