Смайващо непрофесионална излагация

maybach
Регистриран: 06 апр 2006, 19:05

Смайващо непрофесионална излагация

Мнение от maybach » 16 окт 2006, 22:30

Аз съм най-стария в този форум-на цели 44 години съм. Помня невероятни дивотии от соц времената-от неграмотни и тъпи нагоре. Но такава непрофесионална и неграмотна във всяко отношение излагация не съм виждал от години. Водафон и мтел са свръхбогати колоси, които могат да си позволят да направят нещо като хората. Не разбирам защо подхождат така аматьорски, небрежно, наивно и безумно непрофесионално. Обявен е срок за старт на услугата-не се спазва. Работи-тука има тука нема. Линкове към неработещи неща. Неспазени обещания за цени на трафик и услуги. Обаждане към 1010(платено!?), където никой не знае кога и дали ще се оправи. Не съм очаквал такава безпомощност-технологична, маркетингова, юридическа(щото ще има и дела), организационна. Смайваща некадърност, чак да не повярваш-не на отделни хора, а на цял екип.

Gerivta
Регистриран: 23 сеп 2006, 00:21

Re: Смайващо непрофесионална излагация

Мнение от Gerivta » 16 окт 2006, 22:34

prav si mnogo si prav!

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 16 окт 2006, 22:43

a ti za6to misli6 4e sa tolkova bogati kompanii we.. da ne misli6 4e pari s 4esnost se pravqt......... qko si zabluden ako e taka... i o6te pove4e pyk i ako o4akva6 m-tel da pusnat ne6to bez super preebavka :))) te i globul slagat 6a6mi ama sa kade kade po-4ove4ni...

БМ
Регистриран: 29 дек 2005, 16:27

Мнение от БМ » 17 окт 2006, 09:11

То започва да им става навик на Мтел да се дънят. Другия скорошен грандиозен провал според мен е Лууп.
Мисля, че това няма да е втория. Просто много се преекспонира преди да тръгне. Атмосферата много се нагнети. Очакванията бяха много големи. Четох много теми тук във форума, които бяха пълни с предположения, които бяха написани като 100% вярна информация. Затова хората имаха по-големи очаквания отколкот трябваше. Никой не обърна внимание, че на страницата на Мтел нямаше никаква информация. Чак денс се появи. Никой не изчака официалната информация. Това мисля е проблема.
Но си много прав, че такива фирми можеха първо да го подготвят, тестват и тогава да го пускат. Може би са се уплашили да не навлезе много I-mode на Глобул докато пуснат своята услуга.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 17 окт 2006, 10:25

hm....

1. кой срок не е спазен - казаха, че стартира на 16-ти. точно тогава стартира. на 15-ти беше концерта по случай старта

2. какви са неспазените обещания за цени на трафик и услуги??? трафикът си е безплатен в рамките на портала. това е факт. казаха, че при сваляне на песни и видео ще се плаща отделна такса. пак е така.

3. обаждане на 1010. ми обикновено когато не можеш да с оправиш сам, се налага някой да ти помогне. в случая те насочват към хората от 1010, които са детаилно запознати с всички подробносит и могат да ти помогнат. а не към *88, където не разбират толкова. ако толкова не можеш да се оправиш, си купуваш Водафон Лайв телефон и всички настройки са ти вградени...

4. бнезпомощност - безпомощно е предложението и-моде... Щото Водафон Лайв го слага в малкото си джобче. и като цена, и като трафик, и като услуги. а делата за какво са? щото не си упял да видиш клипа на любимата си чалга през телефона още в 9 сутринта на 16-ти ли?

много сте ми странни, как може да изкарвате всичко черно. Кой друг оператор ти пуска безплатен трафик плщс това с толкова богата информация - новини, време, тото, заведения, кино, тв... всички тези неща ги има при и-моде, но освен по 2.40 лв/мб, си плащаш абонамент средно по 2.40 за всеки отделен сайт...

Анкъл Самюъл
Регистриран: 10 май 2006, 08:32

Мнение от Анкъл Самюъл » 17 окт 2006, 13:32

Никога, АМА НИКОГА, не забравяйте в коя държава живеете.

sysadm
Регистриран: 07 фев 2006, 19:54

Мнение от sysadm » 17 окт 2006, 14:27

te sa bogati ama mai sa nekadyrni .. kak e vazmozno da pusnesh ne6to predi da si proveril dali raboti

Kevin_ss
Регистриран: 29 дек 2005, 00:08

Мнение от Kevin_ss » 17 окт 2006, 15:41

С тези си действия за пореден път се самоизлагат и карат клиентите им да се отказват от услугите, които предлагат.
Скоро идва датата, която ще изправи М-тел на нокти. - Пренос на номера!!!
Де ще идат?!

orfo26
Регистриран: 02 яну 2005, 09:56

Мнение от orfo26 » 17 окт 2006, 17:12

Т'ва пък няма нищо общо с дискутираната тема. Такива издънки са ежедневие на запад, просто никой не им обръща внимание. Повярвай ми. Работил съм в мобилната индустрия и съм се сблъсквал с проблеми от това естество не веднъж или дваж.

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 17 окт 2006, 17:33

До месец ще се оправи всичко обещават много телевизии онлайн:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Отговори