Смартфон с каква операционна система искате?
Re: Смартфон с каква операционна система искате?
Не че не ми допада, но има и по-добри. За сега де, ще видим след 5.06 как ще е положението :)
Вероятно не му харесва high-performance, custom design Аpple А4, или пък PowerVR SGX 543MP2 в новият A5. Фен е човека на ADRENO 130/200, или пък иска нещо, но не знае точно какво.
Според мен резолюцията на Retina дисплея му е твърде висока, а и държи на 12MP камера.
HTC имат по-лош хардуер от Samsung, Apple, LG, в момента.
Хубаво видео-закчка - специален поздрав за маниаците на тънки телефони, таблети и лаптопи (аз харесвам да усещам, че имам нещо в ръката като го хвана и да ми тежи в джоба) ;)
А за мечтаенето, преди 10 години не вярвахме, че ще има телефони с процесор 1 Ghz, с графичен ускорител и т.н, шеговито се питахме къде ще му сложат вентилатора на този процесор :P , а виж сега какво се случи - имаме си вече и 3D телефон с две камери :) Със сегашният темп на ръст на технологиите нищо чудно след 2-3 години да видим подобна технология, така че дали ще го доживеем или не зависи май главно от това какво ще се случи 2012 :D
А за мечтаенето, преди 10 години не вярвахме, че ще има телефони с процесор 1 Ghz, с графичен ускорител и т.н, шеговито се питахме къде ще му сложат вентилатора на този процесор :P , а виж сега какво се случи - имаме си вече и 3D телефон с две камери :) Със сегашният темп на ръст на технологиите нищо чудно след 2-3 години да видим подобна технология, така че дали ще го доживеем или не зависи май главно от това какво ще се случи 2012 :D
Нямам я четворката, но някаква осезаема разлика не виждам според опита с телефоните на приятели. Прекалено ми е малък дисплея, за да усетя разликата..Ще видим как ще се вижда на 4 инча...Виж, вече NOVA дисплея на lg black ми харесва, защото за лятото ще ми е идеален, омръзна от слънцето да не мога да виждам нищо :)
Ние говорим за резолюция, той обсъжда видимостта. Дори и за нея, аз лично не съм виждал по-четим на пряка слъчева светлина дисплей от този на iPhone.
Може да е по-четим от останалите, но си е мъка все пак на слънце..а може и в мен да е причината и да имам чувствителни очи, знам ли...Както казах, над една определена граница резолюцията не ме грее особено, по-важна ми е видимостта. Затова изчаквам айфон 5, да видя дали си заслужава, защото честно казано не ми се занимава много много с андроид, но нямам голям избор...Може пък ейпъл, освен ретина дисплея, да ни изненадат с някакъв мелез между нова и ретина... Айде лека нощ :)
Estestveno Android
Разбира се Андроид ,ако има по-добра ще си одрежа пръстите