Снимки от смартфона!
Re: Снимки от смартфона!
Ето това е от iPhone X - на зум колкото да ми запълни екрана:
Не беше монохроматично - по време на снимане намалих светлината ръчно и после намалих цвета след като направих снимката защото се виждаше по-добре детайлът и изглеждаше повече като това, което виждах с очите си.
Абе видях, че си махнал цвета и снимката е пипана, но добре си го направил.
Аз довечера ще пробвам ако е ясно да снимам без цвят, защото там детайла е много по-голям, както сам си забелязал
Просто исках да кача необработени снимки на Ултрата, обаче си трябва пипане и там
Все пак да не забравяме, че това увеличение не идва от основния сензор.
И тъй като не можах да снимам повече пълнолунието миналата седмица, снощи реших да пробвам нощния режим. Оказа се доста по-добър от на Ноута и за разлика от Хуауея, снимките са с 12 МР, а не с 8:
Добре се вижда детайл, ето тук ксенон не би вършил работа (не че лед върши, но все пак)
Много добре знаем ксенонът, че е за портретни снимки при ниска осветеност. Не случайно дори се добавя ксенонова външна светкавица, когато се снимат сватби, кръщенета и други поводи, при които се правят групови снимки. Няма кой да ти чака няколко секунди да се събира достатъчно светлина. Това не е 19-ти век да се брой: "Едно, две, три, мерси"
Можеш ли да направиш някоя снимка на тъмно небе с по-дълга експозиция?
Ще ми е интересно да видя как ще изглежда нощното небе и звездите с ултрата.
Ще ми е интересно да видя как ще изглежда нощното небе и звездите с ултрата.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм