Точно това имах предвид и преди в един мой коментар - че мисля, че канерата на ноута ще е по-изпипана и ще снима по-добре, така или иначе 100 кратния зум е неизползваем.
Тогава ти се дърпаше, ама си е така
Иначе по темата - снимките са чудесни!
Точно това имах предвид и преди в един мой коментар - че мисля, че канерата на ноута ще е по-изпипана и ще снима по-добре, така или иначе 100 кратния зум е неизползваем.
Тука сте с много "тежка артилерия" за мен,Ноутове,Ултри, с тоя Nord съм направо за никъде Апаратчето си е супер ,и за три дни съм много доволен от него,но камерата определено не му е най-големия плюс! Къткам си и 11 Pro Max-a,разбира се(без iOS гледам да не оставам)но не ми иска да качвам снимки от него,първо защото нямам много такива(съжалявам не съм толкова запален фотограф)второ защото не искам да замърсявам една от последните "чисти" теми тук с поредното сравнение Apple vs Samsung(достатъчно вече имаше такива)и трето(но не нс последно място момчета и момичета) ако ще сравняваме тазгодишни модели като вашите(някои излязоха преди по-малко от месец)хайде да изчакаме да видим и новите айфони след месец време,и тогава вече да видим за какво става въпрос там и да правим сравнение с камерафони за 2020гВанката написа: ↑08 сеп 2020, 20:47Много добри снимки качвате, момчета и момичета! Браво! Ама хайде малко повече хора да се включат, ако обичате. Всеки е свободен да покаже какво снима без значение от телефона. Във форума имаме и потребител с Mate XS, който има супер камера, и ще се радвам собственикът му, да ни залее с прекрасни снимки. Преторианеца е с Nord - той също може да покаже нещо от апарат, който едва ли ще достигне масово в България.