Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
В началото на годината с Ванката си взехме по един комплект от първото поколение MDR-1000X, което беше на много намалена цена, защото веригите вече зареждаха с второто поколение WH-1000XM2. Сега дори съм малко изненадан, че вече е дошло времето за 1000XM3. В смисъл не очаквах, че слушалките имат толкова кратък цикъл на обновяване.
Но като знам колко съм доволен от първото поколение, само си представям колко добро е третото. А на който не му се дават чак толкова пари за качествени шумопотискащи слушалки, вероятно може да следи дали отново няма да има разчистване на складовете от предишното поколение.
Но като знам колко съм доволен от първото поколение, само си представям колко добро е третото. А на който не му се дават чак толкова пари за качествени шумопотискащи слушалки, вероятно може да следи дали отново няма да има разчистване на складовете от предишното поколение.
Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
Аз взех XM2 на черния петък с доста добро намаление и на кутията пише, че модела е от август 2017. Явно, че обновяват модела веднъж на година, което е окей като период. :)
Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
Не знам, на мен веднъж на година по-скоро ми се струва кратък период за обновяване на слушалки. Едно време си мисля, че успешните слушалки се въртяха в продажба поне по няколко години.
Разбира се нямам нищо против да се подобряват и обновяват по-често, особено като покрай това можем да вземем "старите" топ слушалки на добра цена.;)
Колко даде за XM2 на черния петък?
Разбира се нямам нищо против да се подобряват и обновяват по-често, особено като покрай това можем да вземем "старите" топ слушалки на добра цена.;)
Колко даде за XM2 на черния петък?
Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
В момента нашия модел най-евтино се намира за 680 лв., а XM3 най-евтино излиза с 20 лева по-скъп. :D Не знам дали въобще ще си заслужава, ако ги пуснат някой ден на същата промоция. Новите са с 20 грама по-леки и са вдигнали dB от 103 на 105.
Супер доволен съм от 1000Х и едва ли скоро ще ги сменя. @board, не бяха ли ги пуснали XM2 миналата година, като подарък към закупилите първи там не знам си колко бройки от Xperia XZ2 по мобилните оператори и големите техновериги?
Супер доволен съм от 1000Х и едва ли скоро ще ги сменя. @board, не бяха ли ги пуснали XM2 миналата година, като подарък към закупилите първи там не знам си колко бройки от Xperia XZ2 по мобилните оператори и големите техновериги?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
399 лв с европейска гаранция към Сони.
Re: Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
Добра е цената, гледам, че в технополис сега ги продават на толкова, но не знам дали имат наличност. Аз януари от там си взех 1000Х за 299лв. Ванакта май плати дори по-малко от онлайн магазин.
Re: Re: Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
Къде ги ползвате тези слушалки. За на вън са удобни тапите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
Аз ги използвам в офиса и в редки случаи вкъщи, но не съм пробвал навън.
Re: Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
От испанския Амазон XM3 излиза 313 евро с доставката.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sony дава най-доброто от себе си със слушалките WH-1000XM3
[Quote]Къде ги ползвате тези слушалки. За на вън са удобни тапите. [/Quote]
Аз ги ползвам основно в офиса, да се изолирам от околния шум. Рядко навън. Ползвам и едни по-нисък клас шумопотискащи вкъщи. Но може скоро да ги разменя, защото до нас започна строеж на нов блок и като под прозореца ти наливат цял ден бетон, искаш такива слушалки на ушите дори и без да слушаш музика на тях.
Аз ги ползвам основно в офиса, да се изолирам от околния шум. Рядко навън. Ползвам и едни по-нисък клас шумопотискащи вкъщи. Но може скоро да ги разменя, защото до нас започна строеж на нов блок и като под прозореца ти наливат цял ден бетон, искаш такива слушалки на ушите дори и без да слушаш музика на тях.