СПОР_1 Mоля помогнете.
Re: СПОР_1 Mоля помогнете.
centur:ne si spomenal ni6to za SE i slawa bogu ,no towa ti e pyrwata i edistwena misyl w glawata otnosno telefonite i e qsno 4e temata ako ne ne za SE ti nqma da izkaje6 polojitelno mnenie ,wseki ima prawo da kazwa kakwoto si iska i da ima kakwoto si iska mnenie za wseki telefon towa e taka,no ne e li podobre ako ne znae6 s kakwo da pomogne6 po daden problem da ne se nameswa6 s nqkakyv nenujen komentar.w slu4eq komentara ti be6e umesten ,no ima i slu4ei kogato ne e.
Razgledai menuto i wij nqkyde za papka system i tam se porowi.
ina4e ne wijdam kyde e problema da razpoznae6 dali e sys simbia windows ili linux.poslednite dwa imat widim priliki s wersiite si za pc
Razgledai menuto i wij nqkyde za papka system i tam se porowi.
ina4e ne wijdam kyde e problema da razpoznae6 dali e sys simbia windows ili linux.poslednite dwa imat widim priliki s wersiite si za pc
MN SI MI INTERESEN 4OVEK...prvo kak iz4isli 90% procenta to4no kak?? moje bi znae6 vsi4ki smartfoni na sveta?
da ne govorim 4e vsi4ki bili s 178x208 smartfonite da ne sa samo nokia toi 4oveka 6te broi pikselite moje bi? mnogo si agresiven 6tom kajat smartfon i ti vednaga ska4a6 ska4a6 i po4va6 da plue6 nqkoi da kaje ne6to sre6tu SE i pak su6toto ako bqh moderator 6tqh da te banna seriozno da se nau4i6 malko
da ne govorim 4e vsi4ki bili s 178x208 smartfonite da ne sa samo nokia toi 4oveka 6te broi pikselite moje bi? mnogo si agresiven 6tom kajat smartfon i ti vednaga ska4a6 ska4a6 i po4va6 da plue6 nqkoi da kaje ne6to sre6tu SE i pak su6toto ako bqh moderator 6tqh da te banna seriozno da se nau4i6 malko
momchence kato ne razbirash nesto prosto ne se izkazvai nepodgotven
Досега не съм виждал обикновен телефон да има повече иконки отколкото се виждат на екрана и да може да се скролира надолу.
Друго нещо примерно смартфон с малък дисплей няма да видиш.Това за тежестта също е вярно
Това всичко се отнася за Нокия смартовете и Сименс SX1 и още няколко по-рядки срещани като Панасоник X700 Sendo X и други изобщо невлизали на българска земя ..
А за Windows Mobile смартфоните вече си личи от 2 километра.
Опция в менюто което да ти казва каква е ОС няма.
Ако имаш конкретна случка опиши какво точно е станало за да изходим от него ..
Друго нещо примерно смартфон с малък дисплей няма да видиш.Това за тежестта също е вярно
Това всичко се отнася за Нокия смартовете и Сименс SX1 и още няколко по-рядки срещани като Панасоник X700 Sendo X и други изобщо невлизали на българска земя ..
А за Windows Mobile смартфоните вече си личи от 2 километра.
Опция в менюто което да ти казва каква е ОС няма.
Ако имаш конкретна случка опиши какво точно е станало за да изходим от него ..
-
- Регистриран: 28 дек 2005, 23:13
Еми спорих с един приятел дали телефона му е smartphone (panasonic VS3). Той каза че е.И как следва да му докажа, че не е?
mi moje samo da go pita6 kyde mu e slota za dopylnitelnata karta i da widim kakwo 6te ti otgowori.Smart bez slot nqma.
-
Даде ама той е малко прост.Понеже си го е купил от м-тел, а там са му казали че е смарт, са няма сила която да го обеди.
За NOKIA -меню-инструменти(tools)-за продукта-използва SYMBIAN.
sled kato smqta6 4e e \malko prost\ ne wijdam smisyla da mu pokazwa6 ,4e telefona mu ne e smart.Po umniq otstupwa ,kaji ne mi se spori s teb za towa i gotowo.Towa kakyv mu e telefona na 4owek wyob6te ne e wajnoto ima mnogo po-wajni i interesni ne6ta
-
Аз точно така му казах, но се замислих ако наистина трябваше да го обедя, как е трябвало да стане, защото и на мен не ми беше много ясно как да му го покажа на момента.