Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Вито » 10 окт 2015, 21:15

Така. Преди до колкото си спомням можех да гледам нова и кино нова през мобилния нет. Сега през мобилен нет и wi fi в друга държава се оказа, че не могат да се гледат. Току що си идвам от чужбина и видях, че на домашния нет имам всички канали.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Мilen » 10 окт 2015, 21:49

С това трябваше да започнеш, че си в чужбина. На страницата на Булсат си пише, че определени канали няма да бъдат достъпни в определени региони/чужбина. Изискването е на държателите на правата(каналите). Иначе при мен каналите са си налични, както и досега.

http://bulsat.com/televizia.php#tseni-televizia
[Quote]Приложението е достъпно от целия свят (в отделни райони, някои от каналите и/или част от услугите може да са недостъпни).[/Quote]

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Вито » 10 окт 2015, 22:39

Да, мерси за информацията. През мобилния нет на Виваком освен в роуминг нямам въпросните канали и в домашната мрежа.

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Scorpinox10 » 11 окт 2015, 11:47

Доста от каналите ги няма в чужбина. Също бтв екшън и ринг. Ако си в чужбина най-добре е Drundoo. Имат приложение за Андроид и разработваха за iOs.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Диян » 11 окт 2015, 11:53

На това Drundoo не му се отваря сайта
А и в маркета го няма

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Вито » 11 окт 2015, 11:56

[Quote]Чужбина това е бил проблема. [/Quote]
Да, тва ми стана ясно. Въпросът е защо в България през мобилния нет на Виваком също нямам Нова и Кино нова?

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от Scorpinox10 » 11 окт 2015, 12:49

[Quote]На това Drundoo не му се отваря сайта
А и в маркета го няма[/Quote]

Drundoo не работи в България. Направено е много добре. Може даже да гледаш старите предавания на запис.
Аз също ползвам мобилен на Виваком и каналите на Нова ги няма.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?

Мнение от wer_aac » 11 окт 2015, 13:33

Аз съм на мтел и също ги нямам. Махнали са всички канали от групата на нова.
Нямам идея какво става. Махнаха 3те диеми кино фемили новаспорт.
Два варианта. Или була си правят експерименти. Или Нова не им позволява да излъчват по приложението с цел да се ползва тяхно и да се плаща по 4 лв на гонг.плей за диемите. Всичко е за пари и права според мен.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 11 окт 2015, 16:25

От България можеш да гледаш Дръндьо, като ползваш vpn 😊

Отговори