Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Според мен това е много нелогичен и антимаркет ход на ''собственика'',все едно да пуснеш в по магазините продукт и в един момент да го спреш и да кажещ на потребителите да си го търсят в някой фирмен склад на майната си .Все едно хората нямат достъп хиляди онлайн стриймове и пак могат с малко по лощо качество да получават това което търсят.МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН,МНОГО....
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
[Quote]Все едно хората нямат достъп хиляди онлайн стриймове и пак могат с малко по лощо качество да получават това което търсят.МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН,МНОГО....[/Quote]
Това че не Ви пускат аванти не е повод за ядове. Разберете че за без пари толкова, с пари повече.
Това че не Ви пускат аванти не е повод за ядове. Разберете че за без пари толкова, с пари повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Според мен ако някой пусне мобилно приложение само със спортни канали ще избие рибата
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Говориш си колкото да не заспиш, и да пусне някой нешо подобно няма да е безплатно ! Тук се търсят само услуги за безпарко комерс а за този тип клиенти никой нищо не предлага вече.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Внимавай какво си пожелаваш, защото от утре може да се сбъдне. :P
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Днес или в Понеделник за всички от форума ще има брутално тв приложение с един месец тест период.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Нали за това са тези форуми,да се обсъждат полезните и приятни неща в мобилните технологии.С нарастване на скороста на интернет и качествени дисплеи човек може да се възползва, ако е спортен фен като мен ,от подходящи приложения като фюжън примерно.И да пожелавам си да се развиват нещата в тази посока..
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Ето малко инфо в аванс, до ден два ще види бял свят.
Ако си фен на спорта ще гледаш всички спортни канали.
Ако си фен на спорта ще гледаш всички спортни канали.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Виж снимките и кажи дали не се е сбъднало........
-
Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
[Quote]няма ги диема спорт 1 и 2 в мобилното приложение.[/Quote]
Има ги но трябва да имаш активен акаунт там където ти нямаш.
Има ги но трябва да имаш активен акаунт там където ти нямаш.