Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Дали някой има повече информация?
Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
никой ли няма коментар много странно?
Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Какъв да е коментара - Булсат правят каквото си искат без никаква информация за каквото и да е. До началото на септември каналите си вървяха и на мобилното приложение, и на смарт телевизора ми Самсунг. От 1 месец вървят само през Kodi. Едва ли някой може да ти каже нещо повече от това.
Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
няма ги диема спорт 1 и 2 в мобилното приложение. Явно ги настпаха нещо.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
Не е приятно, че ги спряха след като си ги плащаме. Или да направят друго отделно приложение както беше HBO и който си го плаща да го има и на телефона. В интернет има линкове и други приложения и iptv плейлисти, но няма да ги споделя, че гадовете само това чакат да ги изтрият (angry)
Re: Спортните Диеми 1 и 2 май вече не са достъпни в мобилното приложение на Булсатком ?
приложението им е безплатно и е бонус за клиентите им, не са длъжни да пускат всички канали през него.. Нищо чудно собственика на тези канали да е забранил излъчването им през мобилното приложение, за да се намалят рисковете от пиратско разпространение
Категорично мога да опровергая твърдението, че диема спорт 1 и 2 не вървят на мобилното приложение на телевизор Самсунг. При мен си вървят и в момента.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Аз пък никога не съм ги имал...
Има ги този който си плаща за тях
Става въпрос за ползването през мобилно устройство,от Булсатком твърдят,че е спряно по желание на Нова Бродкастинг от края на септември.Аз едно нещо не можах да разбера,как се спира услуга от такъв ''голям ''оператор без предупреждение при условие че хората са си платили.