Студентска промоция от Мтел
Re: Студентска промоция от Мтел
Oт 14 до ненавършени 18 с позволение на родителите а от 18 навършени до 26-7 вече на твоя отговорност.Над тези възрасти към този момент не може .. очаквам обаче скоро да се пречупят и да дадат възможност и на по-възрастни клиенти :)
da mina kam loop s zapazvane na nomera (0889)
Moje li da mina kam taq s zapazvane na stariq mi nomer koito ne e looperski.Ako trqbva 6te se izrasq tam za zapazvane kolkoto iskat.Nali ot 2007 trqbva da ima menkane na nomerata.KRS napravi li ne6to tam iskove gluposti ima6e ot M-tel?!?
i za6to ako moga da popoitam tazi oferta vaji samo za studentite ?:)
Re: da mina kam loop s zapazvane na nomera (0889)
Aми ситуацията не е ясна все още - на *88 казват,че няма проблем а на място като отидох ме върнаха .. мисля,че утре ще има окончателни отговори на всичко и ако може аз ще мина още утре на Лууп и ще пиша тук подробностите .. а за запазване на не-Лууперски номер няма да стане при всички положения ..
Аз до колкото разбрах тази промоция е по случай студентския празник и от нея могат да се възползват всички. Никаде не е казано че трябва да си носиш и студенската книжка.Аз поне така разбрах а и дано да е така защото утре смятам да ходя да си взема и дано не ме върнат защото отдавна се дипломирах
На 14 ставам след няколко месеца(декемри,януари,февруари и началото на март съм рожденник)...млако още ми остава до 14....аз май съм най-малкия от форума и пак независимо от възраста участвам(не за статистика на форума,а за знание се опитвам да помагам) като вас?
Хора това е най яката оферта за сега
от *88 ми казаха че за нея може да се възползва всеки който е на възраст между 14-26 години!
Така че и да не сте студенти си заслужава да говорите 500 минути в Мтел за 5 лева с ДДС
от *88 ми казаха че за нея може да се възползва всеки който е на възраст между 14-26 години!
Така че и да не сте студенти си заслужава да говорите 500 минути в Мтел за 5 лева с ДДС
Въпроса е ако имаш договор дали можеш да се преместиш ..
тези 500 минути не са ти с мтел въобще, а само с лооп, на който абонатите не са особено много
plus dva nomera na Mtel na 1st