Symbian tel DA ili NE
Re: Simbian tel DA ili NE
Аз не играя на игри :) Не ме интересуват.
А и кой ще е тоя бизнесмен който ще си купи какъвто и да е телефон за игрите ;)
А и кой ще е тоя бизнесмен който ще си купи какъвто и да е телефон за игрите ;)
Re: Symbian tel DA ili NE
Добре,дай ми 100% доказателство,че НИТО един български бизнесмен не ползва телефона/смартфона си за нищо друго освен да говори или да праща SMS-и.
@Ironman-нали трябва да се разпуска по някакъв начин през свободното време;)
@Ironman-нали трябва да се разпуска по някакъв начин през свободното време;)
Отново същото "отклонение" ... , кажи поне 10-тина известни български бизнесмени да си вършат работата със смартфона ?????
Добре , да приемем че случайно си ползват функциите ( което ме съмнява доста ) , тогава би трябвало да се "извъдят" от някъде все по-известни бизнесмени , които вместо лаптоп си носят смартфона ??? - защо аз не се сещам за нито един такъв ?
Не съм казал ,че не ги ползва по някой път , а че не ги ползва по предназначение ( в смисъл за бизнес ) , ако изобщо знае за какво става въпрос .
Добре , да приемем че случайно си ползват функциите ( което ме съмнява доста ) , тогава би трябвало да се "извъдят" от някъде все по-известни бизнесмени , които вместо лаптоп си носят смартфона ??? - защо аз не се сещам за нито един такъв ?
Не съм казал ,че не ги ползва по някой път , а че не ги ползва по предназначение ( в смисъл за бизнес ) , ако изобщо знае за какво става въпрос .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
хайде първо дефнирайте какво имате предвид бизнес употреба и какви функции се подразбират и тогава се карайте за глупости
Какво отклонение,защо да ти казвам аз известни българи,които си използват смартфоните по предназначение след като ти не можеш да докажеш обратното?А и какво толкова са ти притрябвали точно български бизнесмени,по-важното е за какво ги ползват по света,а не само у нас.
centur започна тъпия спор,така,че той да определи точно какво има предвид под "бизнес функции".
chilko , ако все още не си разбрал поне малка част от това за какво става въпрос -
отговора е :
бизнесмените обикновено имат лаптоп и е много по-удобно да си попълни документите или да ги редактира на лаптопа .
Обаче Леонард се опитва да ме убеди , че вместо лаптоп , можели да си носят смартфоните и да си вършат бизнеса с него , а не с лаптопа ..
Накарах го да ми избори 10-тина "известни" бизнесмени , които си носят смартфона и въшрат бизнеса си с него ( в смисъл да вземат да редактират документи /PDF , DOC , EXL и т.н. / на своя смартфон , вместо лаптоп ) , но не рабирай погрешно , че не ги ползват изобщо , а си ги ползват от време на време за нещо елементарно . Но не и да си вършат бизнеса основно със смартфона .
отговора е :
бизнесмените обикновено имат лаптоп и е много по-удобно да си попълни документите или да ги редактира на лаптопа .
Обаче Леонард се опитва да ме убеди , че вместо лаптоп , можели да си носят смартфоните и да си вършат бизнеса с него , а не с лаптопа ..
Накарах го да ми избори 10-тина "известни" бизнесмени , които си носят смартфона и въшрат бизнеса си с него ( в смисъл да вземат да редактират документи /PDF , DOC , EXL и т.н. / на своя смартфон , вместо лаптоп ) , но не рабирай погрешно , че не ги ползват изобщо , а си ги ползват от време на време за нещо елементарно . Но не и да си вършат бизнеса основно със смартфона .
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Никой не е казвал,че един смартфон може да замени лаптопа и с него да се върши цялата работа,но е сигурно,че е един добър заместник на PDA и в този смисъл на джобен компютър.Нужно ли е да обяснавам повече?
"Re: Symbian tel DA ili NE [Re: centur]
Автор: Леонард©
Дата: 13.06.2006 15:56
Аз пък ще ти кажа точно един-Максим Бехар,който е със Qtek 8310.Ако искаш още погледни в телефони на известните."
Ето , това е твоят отговор , каза ми че познаваш един "известен" бизнесмен , който си върши работата основно с Qtek 8310
Затова ти казах да ми изброиш още , но не чужди , а български бизнесмени , които основно ползват смартфона вместо лаптоп ( за редактиране или попълване на документи или нещо друго )
Автор: Леонард©
Дата: 13.06.2006 15:56
Аз пък ще ти кажа точно един-Максим Бехар,който е със Qtek 8310.Ако искаш още погледни в телефони на известните."
Ето , това е твоят отговор , каза ми че познаваш един "известен" бизнесмен , който си върши работата основно с Qtek 8310
Затова ти казах да ми изброиш още , но не чужди , а български бизнесмени , които основно ползват смартфона вместо лаптоп ( за редактиране или попълване на документи или нещо друго )
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
аз пък не съм виждал много хора, които постоянно да мъкнат със себе си обемист в повечето случаи лаптоп.
а и по-скоро става дума за разглеждане на документи, бърз достъп до фирмена информация, синхронизация на контакти, поща и задачи и т.н.
ето защо е целия шум около push e-mail технологиите. дано и другите оператори предложат поддръжка на това.
а и по-скоро става дума за разглеждане на документи, бърз достъп до фирмена информация, синхронизация на контакти, поща и задачи и т.н.
ето защо е целия шум около push e-mail технологиите. дано и другите оператори предложат поддръжка на това.