Symbian tel DA ili NE
Re: Symbian tel DA ili NE
i shte mi kajesh che ako imash rabota ne bi si vzel laptopa a smart tel chustvaiki se mobilen
xaide veche
ako imash naistina neshto da vyrshish shte si s lapa pi4
xaide veche
ako imash naistina neshto da vyrshish shte si s lapa pi4
Re: Simbian tel DA ili NE
da be naistina
tova triabva da e niakoi ot izvesnite biznesmeni koito dyrjat da igraiat nai dobrite igri:))
pylen smiax
ako iskash da igraesh vlizash v niakoia zala ili sediash pred domashnia pc i razpuskash
koi normalen veche se zariabiava po igrite na gsm-a si
p.c osven niakoi balkanski niznesmen koito e gazar igraeiki na igri pred malki momichenca
tova triabva da e niakoi ot izvesnite biznesmeni koito dyrjat da igraiat nai dobrite igri:))
pylen smiax
ako iskash da igraesh vlizash v niakoia zala ili sediash pred domashnia pc i razpuskash
koi normalen veche se zariabiava po igrite na gsm-a si
p.c osven niakoi balkanski niznesmen koito e gazar igraeiki na igri pred malki momichenca
Айде прочети тази новина и после пак говори,че смартфоните са само за бизнес и че игрите за телефони не ставали за нищо,и най-важното ПРЕСТАНИ да пишеш глупости!
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=3724
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=3724
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
Misla,che symbian predlaga mnogo poveche vazmojnosti za nastroiki ot vsqka druga platforma.Da ne govorim za telefonnia ukazatel,koito stava mnogo pegleden.Kvoto i da si govorim brothere,nokia i symbian moje da ne sa super inovativni,no sa nr.1
pi4 tyi kato si leko zadrysten shte ti kaja che ako niakoi se interesuva ot igri toi e na maximum 16-17 godini
a na tezi xlapeta ne im triabva smart telefon tova e 100%
pi4 naliagai si parcalite v uchilishte i ne se zanimavai s stranichni neshta ok ?
a na tezi xlapeta ne im triabva smart telefon tova e 100%
pi4 naliagai si parcalite v uchilishte i ne se zanimavai s stranichni neshta ok ?
напротив
"Glu Mobile’s 2005 UK survey showed that the classic image of the PC or console gamer as an 18-35 year old male is incorrect for mobile. The main demographic is much more varied as 16% of all phone users regularly play games on their phone, although this rises to 29% in the 16-24 age group, and just as many women as men play games on their mobile phones"
"Glu Mobile’s 2005 UK survey showed that the classic image of the PC or console gamer as an 18-35 year old male is incorrect for mobile. The main demographic is much more varied as 16% of all phone users regularly play games on their phone, although this rises to 29% in the 16-24 age group, and just as many women as men play games on their mobile phones"
Не знам кой е задръстен,но като гледам това си ти.И още нещо-въобще не те засяга нито на колко години съм,нито с какво се занимавам.Нямаш право да ми казваш какво да правя,така,че си гледай работата!
Tvurdo DA na Symbian telefonite,nito ve4e razlikata mejdu tqx v cenata e golqma,nito ni6to,taka 4e nqma lo6o i 4ovek da si go kupi samo ei taka,puk 4at pat kat mu skimne ne6to da moje da go napravi,estestveno e 4e broq na xorata koito izpolzvat na max silite na tezi gsm-e minimalen,no i tqx gi kefi pove4e;)A spored men,tova e nai dobriq vazmojen do sega softuer za gsm,microsoftskiq variant za softuer e po6ul opit,toi zatormozqva kompiutri kamoli gsm4eta s procesoru 200-400 mhz,prosto ne struvat;)
xaide leka
niakakyv 16 shte mi kazva kakvo da mislia
leka nosht pich
niakakyv 16 shte mi kazva kakvo da mislia
leka nosht pich
Simbian tel DA ili NE
я кажете има една програма която уж гони комарите -Mosquitos ,наистина ли работи или е ебавка?