Symbian tel DA ili NE
Re: Symbian tel DA ili NE
Сега остава да запонат протести с лозунги по улиците, масови стачки и тем подобни действия, под мотото "НЕ НА СИМБИАН". Ще се създаде и световна организация за защита на SERIES 40 телефоните и спиране на масовото въвеждане в телекомуникационната технология на операционната система Symbian, Windows и т.н. Всищки ще си ходим по улиците с "W" серията на SE (нищо лично към марката, напротив много ме кефи и съм имал к750, просто тя първа ми дойде на акъла) и ще си слушаме MP3 и радио и ще видите, че животът ще стане по-хубав. Всички ще сме усмихнати и весели, и престъпността ще намалее даже. Ами да, представете си масов убиец тъкмо да те претрепе и чува че телефона ти звъни с новото парче на Гергана и Азис. Изведнъж нещо го бодва под лъжичката, стопля се сърцето му, усмихва се и ти казва - ПИЧ ПУСНАХ СИ БЛУТУТА, ПРАТИ МИ Я. Аре и на всички фенове на мобилните комуникации успех от мен. ЧАО
nishto podobno
temata e izcialo da se razbere kolko ot nas naistina izpolzvat symbian telefonite
temata e izcialo da se razbere kolko ot nas naistina izpolzvat symbian telefonite
-
- Регистриран: 27 май 2005, 14:24
Не бих заменил моя симбиан,какво по хубаво от това да си направиш телефона както искаш ти а не произвадителя.А вьзможностите супер.ВЕЧЕ САМО СИНБИАН