Symbian tel DA ili NE
Symbian tel DA ili NE
vijte xora vmesto da sporim xaide da reshim na kakyv procent ot xorata im se nalaga NAISTINA da polzvat funckiite na vyprosnite tel
Re: Simbian tel DA ili NE
Първо лека поправка - пише се Symbian.
А иначе по темата - на никой не му се налага - просто е по-удобно да имаш всичко накуп на една ръка разстояние дори и никога да не ти се наложи да го ползваш.Някои хора дават повече пари за този лукс .. дали е оправдано или не за всеки случай е различно.
А иначе по темата - на никой не му се налага - просто е по-удобно да имаш всичко накуп на една ръка разстояние дори и никога да не ти се наложи да го ползваш.Някои хора дават повече пари за този лукс .. дали е оправдано или не за всеки случай е различно.
Re: Symbian tel DA ili NE
Има доста "вманиачени" , които вземат името , а не толкова функциите ...
А кой ли ги ползва тези функции , особено за бизнес , като си ги представя бизнесмени със смартфони -> какво чудо ще е ???
По скоро родителите на богаташчета им купуват такива , за да се хвалят с какъв телефон са , но реално дори си нямат представа за функциите , а да не говорим за тяхното ползване .
Достатъчно е да можеш да звъниш , да пратиш SMS , да щракнеш някоя снимка , но бизнес със смартфон , някак си не върви - освен за вносителите на смартфони .
Ако има бизнесмен със смартфон да си върши бизнеса , я ми кажете поне 10 имена на известни "личности" ??? ( сигурно и 1 няма да има , какво остана за 10 ... )
А кой ли ги ползва тези функции , особено за бизнес , като си ги представя бизнесмени със смартфони -> какво чудо ще е ???
По скоро родителите на богаташчета им купуват такива , за да се хвалят с какъв телефон са , но реално дори си нямат представа за функциите , а да не говорим за тяхното ползване .
Достатъчно е да можеш да звъниш , да пратиш SMS , да щракнеш някоя снимка , но бизнес със смартфон , някак си не върви - освен за вносителите на смартфони .
Ако има бизнесмен със смартфон да си върши бизнеса , я ми кажете поне 10 имена на известни "личности" ??? ( сигурно и 1 няма да има , какво остана за 10 ... )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Аз пък ще ти кажа точно един-Максим Бехар,който е със Qtek 8310.Ако искаш още погледни в телефони на известните.
Хахахаха "телефоните на известните"
На мене не ми е притрябвал,затова не ползвам смарт.Смарт-телефоните са за бизнес,другото си е просто ненужна гъзария (тъпизъм)
Същото се замества изцяло от JAVA ;)
Моя К750 е доста добре оборудван и по нищо не отстъпва на смартовете.
Моя К750 е доста добре оборудван и по нищо не отстъпва на смартовете.
Не е съвсем вярно,защото за смартфоните има някои доста полезни приложения.Не казвам,че всичките налични програми,които могат да се намерят са наистина полезни.Още нещо-игрите за смартфони са по-качествени от JAVA игрите.
Леонард© , говорех в смисъл български бизнесмен да позлва смартфона си за бизнес ( не само за разговори ) , а например да отваря PDF файлове , да вземе да ги редактира или да преглежда екселски таблици и т.н. - до ден днешен аз не знам известен български бизнесмен да си върши работата със смартфона ....
А това с "телефоните на известните" въобще не е гаранция , че го ползва за бизнес ( не само разговори ) , а и от къде си 100% сигурен , че тези данни са верни ( в смисъл , че тази "известна личност" ползва телефона , който са писали в "телефоните на известните" ? )
Оставам с впечатлението , че няма такъв бизнесмен , но очаквам да ме разубедите в това ....
А това с "телефоните на известните" въобще не е гаранция , че го ползва за бизнес ( не само разговори ) , а и от къде си 100% сигурен , че тези данни са верни ( в смисъл , че тази "известна личност" ползва телефона , който са писали в "телефоните на известните" ? )
Оставам с впечатлението , че няма такъв бизнесмен , но очаквам да ме разубедите в това ....
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Този сайт е с подкрепата на Максим Бехар и не виждам причина да лъжат специално за неговия телефон,за последно е обновено на 1 май тази година.Ти да не би да познаваш много бизнесмени,че да знаеш всеки един от тях за какво ползва телефона си?Това за редактирането на файлове и т.н. обикновени хора го правят та камо ли бизнесмените.Освен това за кой мислиш са насочени телефоните от Е-серията на Нокиа?И въпреки,че не съм бизнесмен си мисля,че един такъв телефон би свършил чудесна работа,когато не си носиш лаптопа.