Tozi site sum go vidql dosta otadavna - za sajalenie M-tel izpolzva EONS (4ete imeto na operatora ot SIMa).Terminator dongle imam oba4e problema e 4e sgafq li ne6to sus Hex edit-a na firmware-a 6te ostana s Dead telefon koito e direktno za bokluka.A tova hi4 ne e jelatelno. Kum momenta ina4e se opitvam da namerq free programa za SIM read/write koqto da moje da 4ete failovete na SIMa oba4e hi4 ne e lesno.Ako nqkoi nameri podobno ne6to suvmestimo sus Phoenix/Smartmouse moga da promenq imeto na operatora vuv SIMa bez problem. Tva sus M-TEL SA LAINA e mnogo to4no btw :)))))DefaultUser написа: ↑06 юни 2004, 13:53http://hk.geocities.com/haha298/remove_se_operator.htm Tuk e opisano kak se maha idiotskoto operator logo. Triabva obache Terminator dongle..., a tova mai ne se prodava v BG. Niakoi znae li serviz, kudeto mogat da izvurshat tova uprajnenie? Tupoto obache e, che ima ednoredovi i dvuredovi SIM karti. Pri ednoredovite na ekrana pishe samo MOBILTEL, a pri dvuredovite pishe BG M-TEL i otdolu - M-TEL GSM BG !!! Niama takava prostotia!! Nai-tupoto na dvuredovite SIM karti e, che dori da se napravi gornoto uprajnenie s HEX-editora, ediniat red e v SIM kartata i pak niama da e chist ekrana!! Ako niakoi se nameri da mi pomogne da da napravi gornoto neshto, niama da si iztria operator logoto, a shte si go smenia s M-TEL SA LAINA
T610 Операторско лого
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: T610 Операторско лого
Аз съм с SonyEricsson T610 към Мтел съм на месечна такса и логото ми е на един ред пише
"MOBILTEL" незнам защо на вац ви излиза на два може би са ви по-стари сим картите защото и това има значение.
"MOBILTEL" незнам защо на вац ви излиза на два може би са ви по-стари сим картите защото и това има значение.
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
az sam ot 2 godini nqkade sas prima i izpisva:BG M-TEL (na drugiq red) M-TEL GSM BG i kato ne zabravqme 4e otdolu pokazwa i 4asa i data-ta i otgore tova neshto wallpape-ra se skriva po4ti i ostava mnogo malko. 10x na vsi4ki vi 4e mi otgovorihteDefaultUser написа: ↑08 юни 2004, 12:04Аз съм с SonyEricsson T610 към Мтел съм на месечна такса и логото ми е на един ред пише "MOBILTEL" незнам защо на вац ви излиза на два може би са ви по-стари сим картите защото и това има значение.