Таксуване на ICQ
Таксуване на ICQ
Някой от опит може ли да каже какво точно плащам, ако ползва ICQ през GPRS-a на МТел ? Само трафика или и времето за което сам включен ? Освен това какво върви ако си стоя включен, без да пиша нищо ? Изобщо всички варианти ?
Re: Таксуване на ICQ
За Мтел не знам. При Вивател през ГПРС ми вземат около 8-9 стотинки при свързване, защото тогава се губи повече трафик. Времето не се таксува.
Времето за престой не се таксува. Ако искаш стой цял месец. Плащаш за трафика. Виж си цените на сайта на м-тел. Колко ще платиш зависи от това колко ще ползваш кю-то. Освен това имай предвид, че имаш и скрит трафик. Казано най-просто ще бъдеш таксуван когато, например, някай юзър влезе или излезе от твоя списък - от самото опресняване на списъка демек. Защото се терминира трафик. Но е малко като пари.
А има ли някакъв начин да си засечеш горе-долу колко е този "срит трафик", като мегабайти ?
Има си броячи за тая работа. Всеки телефон има такива. Виж си на последна GPRS сeсия.
BTR при мене за 25 минути писане на отговори в ICQ ( на телефона ) ми излезе 21 Kb , това прави 10 стотинки . Ако седиш без да ти пишат и без да им пишеш НЯМА да те таксуват , плащаш информацията която си получил по ICQ-то !
Можеш да си седиш цял ден и ако никой не ти е писал или не си им писал няма как да ти направи трафик , а за този "скрит" трафик , само ще ти кажа , че ако си погледнеш трафика за последната сесия ще видиш че е толкова минимален , че дори за 1 ден няма да е повече от 3 - 4 - 5 стотинки най-много .
Можеш да си седиш цял ден и ако никой не ти е писал или не си им писал няма как да ти направи трафик , а за този "скрит" трафик , само ще ти кажа , че ако си погледнеш трафика за последната сесия ще видиш че е толкова минимален , че дори за 1 ден няма да е повече от 3 - 4 - 5 стотинки най-много .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 24 яну 2006, 23:12
az polzvam i ICQ i Yahoo Messenger ednovremeno i s zdravo pi6ene za 1 den pravq kym 200kb koeto izliza kym 1 lev, no za tozi lev 6te napi6e6 dosta ne6ta
Може ли да ми кажете от каде мога да си сваля ICQ & MSN за К750и.. за да не пускам друга тема.. ! Моля..
Тука всичко си пише.
http://mtel.bg/mobiltel/prices/prices5_4.php
Аве някой да е подкарал Jimm ICQ на Panasonic VS3? То тръгва ама не мога да се вържа нещо. MobiICQ, пък не ще да зареди. Някой ако е успял да се върже с нещо нека сподели.
Иначе Opera-та си върви без проблем, ама много смучи от GPRS-a.
http://mtel.bg/mobiltel/prices/prices5_4.php
Аве някой да е подкарал Jimm ICQ на Panasonic VS3? То тръгва ама не мога да се вържа нещо. MobiICQ, пък не ще да зареди. Някой ако е успял да се върже с нещо нека сподели.
Иначе Opera-та си върви без проблем, ама много смучи от GPRS-a.