Tattoo
Re: HTC Tattoo
Поръчах го, все още се чудя дали не бъркам като го купувам (на лизинг от Мтел за по 10 кинта на месец). От една страна кофти дисплей, от друга - смешна цена. Някой знае ли как ще се движат цените на разговорите през Мтел идната година? Може би уловката е в това - да привлекат максимален брой клиенти с двугодишен договор на шията.
Имай на предвит, че заради по - малката резолюция на дисплея ще имаш проблеми с намирането на нови приложения. Информация тук:
[Quote]http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13596[/Quote]
[Quote]http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13596[/Quote]
Това ми е ясно - "според някои подобен процес означава пренаписване на 50% от дадено заглавие." Ще бъде много неприятно за програмиста да се занимава със стари проекти и да си пренаписва нещата, макар че това опира до API, тоест само трябва да се прекомпилира програмката.
Въпроса е дали няма уловка в мтел относно цената.
Въпроса е дали няма уловка в мтел относно цената.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Пичове, проблем...цял ден се боря и не мога да му сложа mp3 за входящо повикване...помагайте! :)
Пускаш песента --> menu --> set as ringtone. ;)
-
Няма такава опция...в android форума ми казаха една програмка, с нея стана
-
- Регистриран: 03 окт 2009, 17:00
Ами и аз за малко да иси го взема, но сега чакам нормлана цена на Майлстоун...и събирам пари де :)
Както и да е, на въпроса ти:
Цените за мобилни разговори идната година ще паднат поне с 10-15%. Абсолютно сигурно е. Друг е въпросът, че нашите уж конкуренти, а всъщност имаме леко монопол, та нашите операторчета щак ще се разберат нещо картелно, та да не е изгодно за всичките клиенти!
Според мен не си се набутал, защото едва ли другите оператори ще предложат нещо по-изгодно, като гледа Глобул колко са безпомощни и некадърни с тези "промоции" на Ай Фон :)
Друг е върпоса, че аз не си го взех единствено заради две-годишния договор за Мтел Сърф, крайно неизгоден, ако стоиш две години на 1гб за 25 лева...това е крайно зле...или пък 250мгб за 15.90!!! Това е подигравка и следващата година прогнозирам, даже съм убеден, че ще има оферти за 2гб за 10лева и 10гб за 30 лева...примерно!!! Даже вече, иначе доста посредствените Виваком, пуснаха 750мб за 10 лева, което доказва предположенията ми :)
Мобилния интернет ще търпи изключителни корекции откъм цена - количество!!
Както и да е, на въпроса ти:
Цените за мобилни разговори идната година ще паднат поне с 10-15%. Абсолютно сигурно е. Друг е въпросът, че нашите уж конкуренти, а всъщност имаме леко монопол, та нашите операторчета щак ще се разберат нещо картелно, та да не е изгодно за всичките клиенти!
Според мен не си се набутал, защото едва ли другите оператори ще предложат нещо по-изгодно, като гледа Глобул колко са безпомощни и некадърни с тези "промоции" на Ай Фон :)
Друг е върпоса, че аз не си го взех единствено заради две-годишния договор за Мтел Сърф, крайно неизгоден, ако стоиш две години на 1гб за 25 лева...това е крайно зле...или пък 250мгб за 15.90!!! Това е подигравка и следващата година прогнозирам, даже съм убеден, че ще има оферти за 2гб за 10лева и 10гб за 30 лева...примерно!!! Даже вече, иначе доста посредствените Виваком, пуснаха 750мб за 10 лева, което доказва предположенията ми :)
Мобилния интернет ще търпи изключителни корекции откъм цена - количество!!
-
Аз го взех на гаджето от един приятел за 480лв. , запечатан, с 2г. гаранция, без договори и др.простотии...
19.90 surf&talk s 250 към 5 номера и 30 към мтел и 250 МБ бива, така или иначе щях да мина на този план щото ми харесва.
А Таттоо-то е велико, 2 дена съм с него няма бъгове, няма недостиг на памет, интерфейса му е супер бърз, в маркета има изобилие от софтуер и изгъзици. Вече си имам и call filter. Липсва ми само Mobile Pool. Резолюцията на дисплея си е компромис, ама как да дам 800 лв за същите параметри + по добър дисплей като Таттоо е за 240 кинта?
А Таттоо-то е велико, 2 дена съм с него няма бъгове, няма недостиг на памет, интерфейса му е супер бърз, в маркета има изобилие от софтуер и изгъзици. Вече си имам и call filter. Липсва ми само Mobile Pool. Резолюцията на дисплея си е компромис, ама как да дам 800 лв за същите параметри + по добър дисплей като Таттоо е за 240 кинта?
И аз си го зех преди 2 дена . Ми кво да ви кажа доволен съм. Първо си мислех че се цаквам с него , но наистина телефончето е супер.Много приложения , игри и всякви простотий :D