Tattoo
-
- Регистриран: 31 авг 2008, 09:17
HTC Tattoo
Мдаааа, така на "прима виста" прилича на поредния посредствен апарат на HTC със загадъчно име... :P Дано не съм прав...;) Само времето ще покаже...(whistle)
П.С. Стилният HTC Tattoo е малък и компактен и приляга удобно в ръката или джоба ви. Потребителите имат възможност да създадат и закупят свои уникални панели или да потърсят и си изберат панел от вече съществуващи популярни модели, за да могат да променят облика на телефона спрямо настроението си и личните предпочитания (копирано от мрежата)...
Най-вероятно от възможността за смяна на панелите идва и името му...:(
П.С. Стилният HTC Tattoo е малък и компактен и приляга удобно в ръката или джоба ви. Потребителите имат възможност да създадат и закупят свои уникални панели или да потърсят и си изберат панел от вече съществуващи популярни модели, за да могат да променят облика на телефона спрямо настроението си и личните предпочитания (копирано от мрежата)...
Най-вероятно от възможността за смяна на панелите идва и името му...:(
Re: HTC Tattoo
1. Защо е посредствен?
2. Защо поредния?
2. Защо поредния?
Въобще не си прав. Не мога да се съглася с това ,че модела бил посредствен. Абсолютни глупости. За 200 евро GeForce GTX ли искаш да има ?
Съкласен съм с колегите......да кажеш че HTC правят последствени телефони е несериозно.
Просто насочват апарат към друга ниша. Бюджетен модел с приятен дизайн и функционалност.
Просто насочват апарат към друга ниша. Бюджетен модел с приятен дизайн и функционалност.
Най-интересното за мен ще е цената. За модела докато се подвизаваше под името click бях прочел, че гонят цена до 100$. А по ТТ данни не изглежда да е пълна трагедия :) .В България да дойде и за 300-400лв бих инвестирал в него Единствено малко по кофти външен вид, но ще го преживеем ако е наполовина от цената на HERO ;)
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Защо телефоните на HTC да са посредствени ?Аз съм имал много от техните устройства и всяко едно от тях ме впечетляваше с нещо.За този модел мога да кажа че е едно наистина добро предложение за някои хора.
ами това че е с резистивен тъч
Тази цена е престъпно ниска за такова устройство..;) С абонамент би трябвало да излезе в Бг под 300лв. (5530 го представиха на приблизително същите пари), cheers!:)
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
700 лв. (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)