телефон до 500лв.
Re: телефон до 500лв.
cveti82 ти каква цена искаш ?
1 година да седи на цената която си го купила ли ?
Всяка година излизат нови и по-нови модели и е нормално да "падат" цените на "по-старите" апарати .
Независимо каква марка ще предпочетеш , цената винаги ще "пада"
Това е тенденцията на абсолютно всички телефони , независимо каква марка са !
Е , ако си прекалено богата и си купиш телефон с инкрустирани диаманти и златно покритие и т.н. няма да му падне цената , заради скъпоценнотстите върху него .... , но едва ли ще си с толкова много излишни пари .
Само ще кажа , че к750 става за дистанционно на PC-то , има още доста функции , които ще "откриеш" след време ( като го разучиш както трябва ) , менюто е добре подредено .
v3i е само дизайн , друго с което да превъзхожда няма .... и има доста МИНУСИ: няма Инфрачервен порт , Радиоприемник , 1.3 MP камера ( докато К750 е 2 MP и е N1 по снимки , дори пред нокиите )
Друго няма да коментирам ....
1 година да седи на цената която си го купила ли ?
Всяка година излизат нови и по-нови модели и е нормално да "падат" цените на "по-старите" апарати .
Независимо каква марка ще предпочетеш , цената винаги ще "пада"
Това е тенденцията на абсолютно всички телефони , независимо каква марка са !
Е , ако си прекалено богата и си купиш телефон с инкрустирани диаманти и златно покритие и т.н. няма да му падне цената , заради скъпоценнотстите върху него .... , но едва ли ще си с толкова много излишни пари .
Само ще кажа , че к750 става за дистанционно на PC-то , има още доста функции , които ще "откриеш" след време ( като го разучиш както трябва ) , менюто е добре подредено .
v3i е само дизайн , друго с което да превъзхожда няма .... и има доста МИНУСИ: няма Инфрачервен порт , Радиоприемник , 1.3 MP камера ( докато К750 е 2 MP и е N1 по снимки , дори пред нокиите )
Друго няма да коментирам ....
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
" v3i е само дизайн" )))
Опознай малко мисленето и психиката на нежната половинка на човечеството)))
Опознай малко мисленето и психиката на нежната половинка на човечеството)))
То е хубаво само външен вид , като за дами .
Само , че като отвориш телефона става по-висок от К750 , а да не говорим за ширина ( 7 мм. по-широк от К750 )
Само , че като отвориш телефона става по-висок от К750 , а да не говорим за ширина ( 7 мм. по-широк от К750 )
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Хм))) до сега не съм срещал жена, която да се оплаква от "размера")))
Познатите ми дами...са доволни от пропорциите на рейзъра)
Моята половинка...също си избра това като вариант))) И е невероятно доволна...
Познатите ми дами...са доволни от пропорциите на рейзъра)
Моята половинка...също си избра това като вариант))) И е невероятно доволна...
V3i ili Z 520 ... Imidjovi telefoneta .... Perfekten izbor za edna dama.
взимай MOTOROLA V3i това е тела който си заслужава парите и ще е подходящ в дамски ръце. Изпускал съм такъв и нямаше никакъв проблем доста е здрав. MOTOROLA V3i.
vzemi k750 6te ima6 mnogo softwareni problemi s markata motorola
spb03 тях повече ги интересува вида на телефона , а не качество и екстри ...
За дами е подходящ , но само вид ли трябва да има телефона ?
Чел съм различни мнения и в други форуми и става въпрос ,че слушалката се чувала доста тихо , до колко е вярно не знам ... ( нека го има предвид )
За дами е подходящ , но само вид ли трябва да има телефона ?
Чел съм различни мнения и в други форуми и става въпрос ,че слушалката се чувала доста тихо , до колко е вярно не знам ... ( нека го има предвид )
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Вярно е,поне при V3 беше така и дори се чуваше едно такова досадно бръмчене.Но както каза някои хора се интересуват предимно от дизайн.
Стига де))) с тея проблеми...софтуерни)) аз съм обграден от Мотороли...ползвам продукти на Моторола от 10 години....що нямам проблеми?:))
Освен това...когато моднеш СЕ, Нокия...или квото и да е друго...като Моторола...ще те черпя))
Освен това...когато моднеш СЕ, Нокия...или квото и да е друго...като Моторола...ще те черпя))