телефон до 500лв.
телефон до 500лв.
Здравейте и предварително ме извинете за тъпата тема, но не знам какъв телефон да си купя. Разполагам с бюджет от 500 лв. и искам съвет от Вас за това какъв GSM да си взема. Спешно ми е защото съм без телефон вече и искам да си избера нещо. Благодаря много.
Re: телефон до 500лв.
Samsung E730/sony ericsson K750/
Привет!
Погледни Motorola v3i - около твоя бюджет е, има хубав дизайн, а и като възможности е на ниво))
Погледни Motorola v3i - около твоя бюджет е, има хубав дизайн, а и като възможности е на ниво))
Ползвала съм V3 (черна), гледах v3i, но ми се стува леко по-дебел. Това вярно ли е или се заблуждавам?
Напълно еднакви са като размер))
Дисплеят е много по-добър...има подобрения по клавиатурата....работи доста по-бързо)
Дисплеят е много по-добър...има подобрения по клавиатурата....работи доста по-бързо)
Не се излагай с тази моторола. По добре си вземи както ти казаха Е730 или К750, но ако те кефи дизайна на SonyEricsson Z520 или Z800 си избери един от тях
Motorola MPx 220 всичко друго е компромис !!!
Има нещо такова....но все пак е дама..иска нещо по-елегантно)))
Иначе това е велика машина))))))
Иначе това е велика машина))))))
Спирам се на v3i и на к750. Сега остава да избера един от двата. Опасявам се само да не стане така, че да взема к750 и цената да му падне адски бързо понеже гледам адски много Сонита се навъдиха напоследак.
em do septemvri cenata 6te e nad 400 leva. posle 6e padne malko zaradi k800