телефон с 2 сим карти
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 09:39
телефон с 2 сим карти
има ли телефон в които могат да се сложат 2 сим карти,и да работят и двете.В смисьл,да виждам като ме тьрсят и от двете карти,без зна4ение коя е активна?
Re: телефон с 2 сим карти
mai ne brat shot trea da potdurja v 4estotata i na dvata operatora !! no nz moje i da ima
Baci,
Zasega niama takava opciya v nito edin operator... Za sujalenie...Niama kak da se registrira ustroistvoto ednovremenno v mrejite na 2,3 operatora. Moje da si slojish pristavka za 2 karti, obache vinagi ednata niama da e vkliuchena...
Zasega niama takava opciya v nito edin operator... Za sujalenie...Niama kak da se registrira ustroistvoto ednovremenno v mrejite na 2,3 operatora. Moje da si slojish pristavka za 2 karti, obache vinagi ednata niama da e vkliuchena...
сега.начин има ...ма струва..пари!поставя се на мястото на сим картата така ва специална ,,присдка''в която се поместват двете карти..виждал съм и за три в нета.В зависимост от това дали ръчно или автоматично или по час...и други такива екстри...цената расте!
Ясно колко са наясно хората в този форум. Има такъв телефон, но не е актуален
Benefon Twin+ Може да го видиш в сайта
Benefon Twin+ Може да го видиш в сайта
дори и с това устройство, пак ти е активна само ена от 2те карти в даден момент...
дори и при този телефон активна е само едната карта...
Imah podoben problem,koito reshih s dva podhodiasti telefona.
Do tuk kazanoto e absoliutno verno i sled kato lichno go ostanovih,zapochnah da tursia model telefon ,koito moje da se svurja s drug ot kum gurba ,kato siamski bliznaci.Sustevremenno da ne za zavurzani s lastichi skochove irazni telove,a da mogat i da se obslujvat bezprepiadstbeno.
telefonut ,koito imaha takiva dadenosti e SIEMENS model XELIBRI 1.
dvata tejut 160-170g. i se prihvastat s dvoino lepiasta lepenka-tunka.izglejda kato tel.s displei i klaviatura ot dvete strani.
Ako reschish obadi mi se ste ti gi pokaja.
0899989247
0888937289
Nikolai
Do tuk kazanoto e absoliutno verno i sled kato lichno go ostanovih,zapochnah da tursia model telefon ,koito moje da se svurja s drug ot kum gurba ,kato siamski bliznaci.Sustevremenno da ne za zavurzani s lastichi skochove irazni telove,a da mogat i da se obslujvat bezprepiadstbeno.
telefonut ,koito imaha takiva dadenosti e SIEMENS model XELIBRI 1.
dvata tejut 160-170g. i se prihvastat s dvoino lepiasta lepenka-tunka.izglejda kato tel.s displei i klaviatura ot dvete strani.
Ako reschish obadi mi se ste ti gi pokaja.
0899989247
0888937289
Nikolai
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 17:15
Към момента няма такъв апарат, а въпросния Бенефон, подържа две СИМ карти, но е активна, само едната от тях.
hahaha! признавам, че това е супер идейно :)
Моторола Л6 е доста подходяща, защото е много тънка...
Моторола Л6 е доста подходяща, защото е много тънка...