Titan
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 13:03
Re: HTC Titan
За всички специалисти Iphone 4s 4 милиона продадени апарата за 3 дни. Титан от както излезна бая се продадоха поне няколко десетки ...
И новият голф се продава много добре, а последното ферари откакто излезна, я са продали десетина бройки, я не :)
аве смешник.. ако Стив Джобс (лека му пръст) не беше починал мислиш ли, че бройките щяха да са толкова? май не.. щяха да са доста по-малко.. като си толкова отворен хайде ми кажи защо след обявяването на "ВЕЛИКИЯ" лайфон 4с акциите на Епъл паднаха с 15%? защото телефона не е нищо особено.. в сравнение с 4-ката има някакви минимални предимства.. но най-голямата глупост.. телефона може да записва видео САМО в FullHD резолюция и да прави снимки САМО на 8 мегапиксела.. пак ти казах ходи си при овцете и стига си нареждал нещо, на което завиждаш и не разбираш..
Квото и да говорите самсунг са най-готина аз сега скоро ще си зимам ноте и грам не се замислям за какъвто и да е друг модел телефон и марка :D
-
- Регистриран: 21 яну 2011, 08:30
Имам тел. от няколко дни - много добър но незнам как да инсталирам програми от компа защото ми се инсталира някаква си програма ZUNE която ми свързва тел. с компа но тя неми позволява да кача нищо различно от снимки и MP3. Ако някой има някаква идея как се инсталират програми свалени от нета моля ..........:(
ако не е отключен не могат да се инсталират през компютър.
в момента обаче официалното отключване, което струва 9 долара и позволява зареждането на 10 програми, не е достъпно, а друг начин няма.
само каквото се изтегли от marketplace.
в момента обаче официалното отключване, което струва 9 долара и позволява зареждането на 10 програми, не е достъпно, а друг начин няма.
само каквото се изтегли от marketplace.
-
- Регистриран: 21 яну 2011, 08:30
А случайно някои да знае защо когато шервам интернет от моя тел.на другите дава "Invalid server name" ? И дали е излязла вече програмата с която да могат да се качват програми и от компа а не само от маркета ?
хахахаахахха, на мама синчето, още не си избърсало жълтото от устата и не научило граматиката, ама вече осъди и срина една цяла индустрия, нали е бизнесмен с 50 игри в телефона. Понеже си голям философ, "великия" Айфон4С, една колежка си го взе, още преди да го има в Бг и понеже исках да си сменя моя стар и увехтял HTC HD2, мислех да взема въпросния "велик" смартфон, но точно за 5 минути заби 10 пъти, разбрах що за дърво е това, а и непрекъснато й дава проблеми с интернета, ограничен и дървен дизайн и софтуер, а аз понеже съм си свикнала от моя HD2 да мога доста неща да правя, да имам удобства за по лесна работа с устройството, реших да си остана с него, който вече на 2 години има 30 пъти повече функции и възможности от "великия" айфон, поне за мен. Сега се чудя да го сменя, макар че никак не ми се иска, за първи път имам телефон, който се задържа за повече от няколко месеца в мен и макар и остарял не намирам подходящата алтернатива на пазара, за да го сменя, а и преди бях фенка на SE, но след този телефон минавам изцяло на HTC, точно заради Уиндолса, нищо друго. Понеже тези "андроиди", "айфони", "симбиани" и т.н., не могат да стъпят и на малкия пръст на Уиндолс, човек работил с подобно устройство, видял предимството и възможностите му, никога не би си купил гореспоменатите изгъзици, предназначени за игри и филмчета. ОС Уиндолс не е за всеки, аз лично не харесвам гореспоменатите и затова не си ги купувам, но това не значи, че те са скапани или не стават, въпрос на вкус, всеки намира това, което търси. Аз не си играя на игри с телефона, даже 1 нямам качена на моя, нито снимам филми с него, или пък да чаткам на разни скайпове, той ми е за работа и ми трябва винаги да е в изправност, не да ми цикли и дава грешки. Понеже си голям бизнесмен, може ли да ми назовеш някои от програмите ти, които имаш на айфона, а не можеш да имаш на Уиндолс, защото леко подозирам, че проблема ти е свързан с тийн програмки, като скайп, ютуб, фейсбук, игри и т.н.? Защото сестра ми дава същите аргументи, като теб, че айфона й е по-добър, ама тя е на 16 и е разбираемо, затова ми се иска да видя и аргументираното обяснение на бизнесмен, ако може.
И хора, кажете какъв телефон да си взема с Уиндолс, спряла съм се на "Titan" и "HD7", ама може и друго да предложите? Очаква ли се скоро да излиза нещо ново с Уиндолс? Ако не ще се примиря със Сенсейшъна. :(:(:(
И хора, кажете какъв телефон да си взема с Уиндолс, спряла съм се на "Titan" и "HD7", ама може и друго да предложите? Очаква ли се скоро да излиза нещо ново с Уиндолс? Ако не ще се примиря със Сенсейшъна. :(:(:(
Предполагам,че телефона ти е с WM 6.5.Имай в предвид,че WM 6.5 и WP7,са съвсем различни ОС.Препоръчвам ти Nokia Lumia 900,но все още не е излязъл.Ако си склонна да направиш компромис и да минеш на екран 3.7 инча, Nokia Lumia 800 не е лош вариант.HTC Titan също е добър и е с екран 4.7 инча.Останалите съществуващи модели са стари и не си струват.HTC HD7 има идентичен хардуер с HTC HD2,а другите модели освен това са и с по-малки дисплеи.
Да, честно казано още не съм разглеждала телефон със WP7, ама ще искам на някой приятел да го видя, че всеки ми казва, колко са различни. А за Нокиа-та, предпочитам да направя компромис с Андроид и да си взема Сенсейшън Х-а. Да попитам някой запознат ли е с този телефон "LG P940 Prada 3.0", в сравнение с HTC-тата, защото не изглежда лош, но пак с Андроид.............какво е това налагане на ОС, според мен трябва да има варианти с WP7 и Android, не заради система, да си сменяме цял телефон, да не си сменяме целия лаптоп или компютъра, за да сме с друг Уиндолс..........
И още един тъп и излишен въпрос, Сенсейшъна не става да му се инсталира WP7, нали? Предполагам, че с всеки Андроид е така?
Мерси за помощта и съветите.
И още един тъп и излишен въпрос, Сенсейшъна не става да му се инсталира WP7, нали? Предполагам, че с всеки Андроид е така?
Мерси за помощта и съветите.