Toshiba TG01
Re: Toshiba TG01
За софтуера и за съм съгласен. Неможаха ли Android дь му сложат, ами WM...
Благодаря но моя проблем че не мога да чакам,нещо като почне да ме яде от вътре не спира,сега едва издържам да видя след 13 дена какво ново ще покажат в Барселона,все пак ти благодаря за съвета.
Добре де според вас тази Toshiba на каква цена ще излезе горе долу според вас,каза ха че е дфават да излезе някъде втората половина на годината.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Стартовата цена в България според мен ще е около 1400-1500. После ще се поспадне около 1200-1100, и накрая ще се установи около 800-900. Сложи по 3-4 месеца между тях... Според мен си заслужава заради доооста големия дисплей. На този дисплей WVGA е просто супер. Пък и с такъв процесор...
Темата е за конкретен телефон , а не "Какво да си купя" . Ако искаш просто си пусни друга за да получиш съвети , но не е лошо да кажеш и за какво ще ползваш телефона , не само "кой е най-як" .
Темата е почистена. Ако kokokikok (уникален ник) продължи да спами, ще получи посещение до Българска академия на науките (БАН).
А защо не пишем си е наша работа. Не е казано, че трябва да оспамиш всяка неактивна тема.
Държа да няма коментари по този пост.
А защо не пишем си е наша работа. Не е казано, че трябва да оспамиш всяка неактивна тема.
Държа да няма коментари по този пост.
Добре ти какво ще ми кажеш за този телефон,виждам че никой не коментира,искам много да си го вземе и не издържам докато излезе,някой може ли да ми каже нещо ново за този телефон ако е прочел някъде.
Изчакай малко де. След 2-3 седмици ще има сигурна информация. Спокойно. Сега може даже да няма готова версия (като с Н97)
Мерси,надявам се ако чуеш някъде нещо да пишеш.
Покрай еуфорията около Idou и Omnia HD, някакси не обръщаме внимание на Toshiba TG01, а телефона достоен представител за топ 3 на представените топ модели на MWC.
Даже ще излезе преди своите конкуренти - 2 четвъртина на годината.
Може би, защото имахме предварителна информация за него, но определено е едно много интригуващо устройство.
Ето едно видео - http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/262/114.266/
Даже ще излезе преди своите конкуренти - 2 четвъртина на годината.
Може би, защото имахме предварителна информация за него, но определено е едно много интригуващо устройство.
Ето едно видео - http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/262/114.266/