Toshiba TG01
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Toshiba TG01
Лесно мога да ти кажа защо остана малко незабелязан. Няма 8mpx камера, която записва HD, нито 12MP с xenon. Няма спор, че е добър, но малко бледнее пред тея камери, капацитивни дисплеи и всякакви такива глупости.
Разбирам етусиазма ти, но не всичко е камeри и светкавици.;-)
Всъщност Тошибата ги бие по всичко друго, ако говорим за хардуер.
Всъщност Тошибата ги бие по всичко друго, ако говорим за хардуер.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
То е някакъв всеобщ ентусиазъм. Едва ли е само мой. Че бие по хардуер няма спор. 1Ghz процесор, 4.1'' дисплей и т.н. Но сега всички са луди да гонят големите пиксели и HD видеозаписа. Аз също бих заложил на OmniaHD или Idou пред G01. Дори може би предпочитам N97.
Аз пък пред N97 предпочитам Arena, нооооо Omnia HD е пред него с няколко дължини. Абе следващият ми телефон ще е с дръпнати очи, та каквото ще да става :)
Кога ша излиза тая ТуШиба-Тунишиба на пазара, че ми писна от текущите предложения?
Некой да има инфо за телефона кога, къде , как ? Че мен не ме интересуват много камерите. а други по-важни неща, като звук и светлина.
от утре го пускат в англия в мрежата на orange - безплатен с договор от 2 години при месечна такса от 39.15 паунда
така че скоро търговците може да го вкарат и тук
така че скоро търговците може да го вкарат и тук
Ъъъ днес му скочих отгоре, откога чакам да ми падне. Много голям дисплей бе поне 4 мин ми трябваха за да преместя главата си по диагонала. МНого тънък като линийка от ония къде ме биеха в даскало преди... абе бая време. Много са изнервих със задния капак ама всяка каруца с проблемите си нали. Уиндоус Мобиле абе... ко да кажа пак разочарование. Все едно виждам ЦСКар да ми се хили на среща, просто ме засърбяват ръцете. Нот импресд ет ал ! Некст плс !
Ами за ОС то се знаеше,че ще бъде познатия ни Windows Mobile 6.1.Ако търсиш разнообразие избери нещо с Android,примерно Samsung I7500.
Абе ко да прая, като съм неграмотен и не чета етикетите. Вече немога да избера друго аз за тая тушиба съм събирал 6 години.