Toshiba TG01
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Toshiba TG01
brrrrrr Както chilko каза Orange го предлагат
[Quote]от утре го пускат в англия в мрежата на orange - безплатен с договор от 2 години при месечна такса от 39.15 паунда
така че скоро търговците може да го вкарат и тук[/Quote]
"your phone is FREE with this plan бля бля ... L 29,36 /24months, 900 anytime minutes, unlimited texts" L 10 по-тънко вече,
L 34,25 е вече при 18 мес. договор промоции вече правят хората , а ни еще си чакаме коледните промоции да го вкарат / да ни го вкарат хаха/
SIMката в Темза и сме обзаведени за Коледа, а и с Фулъм - ЦСКА може да разпуснеш (beer)
[Quote]от утре го пускат в англия в мрежата на orange - безплатен с договор от 2 години при месечна такса от 39.15 паунда
така че скоро търговците може да го вкарат и тук[/Quote]
"your phone is FREE with this plan бля бля ... L 29,36 /24months, 900 anytime minutes, unlimited texts" L 10 по-тънко вече,
L 34,25 е вече при 18 мес. договор промоции вече правят хората , а ни еще си чакаме коледните промоции да го вкарат / да ни го вкарат хаха/
SIMката в Темза и сме обзаведени за Коледа, а и с Фулъм - ЦСКА може да разпуснеш (beer)
-
- Регистриран: 27 ное 2009, 14:29
trqbva li ti sony ericsson c902 ?"?
Toshiba-та е доста качествена.
Имам приятели които я ползват.. и сам си играл с него.
Като цяло почти целия телефон е единтичен с HTC Touch HD 2 разликата е че Toshibata Е по евтина на пазара.
Не съм очаквал Toshiba да избухнат с такъв Телефон.
Освен че има хубав процесор, Toshiba-та разполага и с много добри графични драйвери.
Може да се каже че е телефон на който Игрите вървят Страхотно.
Относно камерата... хората който ползват такива устройства, последна грижа им е камерата.
И на HTC и на Toshiba Камерите им са отвратителни, но това не е Фото апарат.
Който се чуди дали да си купи тази Toshiba Или Nokia ... определено Toshibata e Телефона.
Ако сравним Toshibata с Touch HD хардуерно Toshibata е по добрия избор, но мен лично дизайна на HTC ми харесва повече.
Ако Сравним Toshiba с Touch HD 2 то HD моделът е една крачка преди тошибата, но е относително защото двата апарата имат различна цена.
Бих казал че за Цената си тази Toshiba е много добър избор.
Имам приятели които я ползват.. и сам си играл с него.
Като цяло почти целия телефон е единтичен с HTC Touch HD 2 разликата е че Toshibata Е по евтина на пазара.
Не съм очаквал Toshiba да избухнат с такъв Телефон.
Освен че има хубав процесор, Toshiba-та разполага и с много добри графични драйвери.
Може да се каже че е телефон на който Игрите вървят Страхотно.
Относно камерата... хората който ползват такива устройства, последна грижа им е камерата.
И на HTC и на Toshiba Камерите им са отвратителни, но това не е Фото апарат.
Който се чуди дали да си купи тази Toshiba Или Nokia ... определено Toshibata e Телефона.
Ако сравним Toshibata с Touch HD хардуерно Toshibata е по добрия избор, но мен лично дизайна на HTC ми харесва повече.
Ако Сравним Toshiba с Touch HD 2 то HD моделът е една крачка преди тошибата, но е относително защото двата апарата имат различна цена.
Бих казал че за Цената си тази Toshiba е много добър избор.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Благодаря ти tsalta1 Наистина за 300-350 лв. това е идеален вариант Наистина ме интерсува хардуера, усещането от телефона и да мога да разчитам на него. Фото си имам .. (beer)4U
Телефона е наистина добър. Имал съм и други с windows, но този определено е пъргав.
Четох за някакви ядове с отварянето и затварянето на задния капак, което е пълна глупост. Сглобката му е супер. Единственият ми проблем е с IGO-то. Пустата програма ми е най-удобна от навигациите, но не ще да намери GPS модула. Кво ли не изчетох по форуми, но нищо не ми помогна. Може проблема да е в мене. Ако някой се е преборил с това, нека ми пише да каже как. Идеи не ме интересуват, само личен опит. А, имам протектори за дисплея, ако на някой му трябва, но са по-малки !!! - купих си ги от Германия и не очаквах разминаване. Все пак вършат работа докато пуснат нормални тук. Аз не можах да намеря из София.
Четох за някакви ядове с отварянето и затварянето на задния капак, което е пълна глупост. Сглобката му е супер. Единственият ми проблем е с IGO-то. Пустата програма ми е най-удобна от навигациите, но не ще да намери GPS модула. Кво ли не изчетох по форуми, но нищо не ми помогна. Може проблема да е в мене. Ако някой се е преборил с това, нека ми пише да каже как. Идеи не ме интересуват, само личен опит. А, имам протектори за дисплея, ако на някой му трябва, но са по-малки !!! - купих си ги от Германия и не очаквах разминаване. Все пак вършат работа докато пуснат нормални тук. Аз не можах да намеря из София.
Излез навън и изчакай 4-5 мин.
Не ми помагаш много! Пиша, че не намира модула, а не спътниците. Знам как се инсталира Иго-то и как се свързва начално. Ползвам и HTC HD и там нямам проблеми, но му дойде времето да си ходи вече. На Тошибата имам и Гармин, който си работи, но не ме кефи, а и съм свикнал с Иго. Пък и само защото не успявам да го подкарам се насъсквам още повече.
Пробва ли да преинсталираш Иго-то ? Или пробвай друга сборка...помня, че и аз на Омниата ми имах подобен проблем...Оправи ли в настройките на тела, настройките на GPS-a ?
Някои има ли идея защо телефона са намира на сравнително ниска цена като се има предвид хардуера,а също и ниското предлагане/търсене,или липсата му на българския пазар.Това е пример за цена,дори го има по евтин,отчитам факта че трябва да се плащат мито и т.н. и все пак 450$ . http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-TOSHIBA-TG01-UNLOCKED-FREE-DELIVERY-WORLDWIDE_W0QQitemZ270508745674QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3efb93e3ca
Много добър телефон. Имам го от 2 месеца и не е блокирал нито един път. В пъти по-бърз е от всички други WM, които съм виждал и имал. Много е тънък и не се усеща, въпреки че е голям.