Touch Diamond
Re: HTC Touch Diamond
А как е батерията на телефона. Колко издържа.
Един приятел го има. Ползва го 2-3 седмици, а след това се наложи да го занесе на сервиз, зашото му се прецака звукът. Там стоя до днес... 2-3 седмици в сервиз :)
Не може от хиляди модели htc diamond всички да са перфектни. Все един ще има дефект. При всяко устройство е така.
А как е Батерията ?
А как е Батерията ?
Зле е батерията. От няколко часа до денонощие, максимум (зависи от употребата).
В Глобал Ко видях, че има и 1340 mAh за него.
В Глобал Ко видях, че има и 1340 mAh за него.
Zdraveite . HTC Touch Diamond e straxoten . Ako niakoi iska da go zakupi ot men neka mi pi6e na e-mail [email protected] ili da pozvani na nomer 0896782229 a za tezi koito sa na m-tel moje i na 0888844247.Telefona e v strahotno s1stoanie . Niama nikakvi defekti i panela e v otli4no s1stoianie s16to . Telefona e zakupen avgust 2008 i e s 2 godini garancie na 10 ianuari 2009 mu be preinstaliran softuera taka 4e niama nikakvi problemi . Ako jelaete snimki mi pi6ete na skype nefeseto . Nadiavam se da ima jelae6ti za pokupka .
markata HTC e mnogo dobra
И аз си взех от eBay за 450лв. тази джаджа -но да започна първо с това,че има един огромен минус-тая батерия издържа ден до пладне или на мен са ми сложили от най-малките...ама не си е работа това.
Иначе дизайна ми харесва,скоростта е сравнително добра -но не знам защо когато си играя с телефона не могат да ме избират-дава им че съм зает-някакви идеи ?!
Иначе дизайна ми харесва,скоростта е сравнително добра -но не знам защо когато си играя с телефона не могат да ме избират-дава им че съм зает-някакви идеи ?!
iskam da popitam koi it dvata mi prepora4vate n95 8gb ili htc Diamond
iskam da popitam koi it dvata mi prepora4vate n95 8gb ili htc Diamond
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
За тея пари - Samsung Omnia.
Ако не - пробвай си късмета с Nokia 5800 и стискай палци да не даде дефекти.
Ама N95 е морално остарял, а от Diamond има доста по-добри модели.
Ако не - пробвай си късмета с Nokia 5800 и стискай палци да не даде дефекти.
Ама N95 е морално остарял, а от Diamond има доста по-добри модели.