Touch HD
Re: HTC Touch HD
Само не мога да проумея , защо още няма едно сериозно ревю на телефона от големите сайтове , при положение че е доста интересен модел ?!
А и вече реално е на пазара.
А и вече реално е на пазара.
"бутоните" на панела сензорни ли са? -
ДА (и четрите бутона).
ДА (и четрите бутона).
Slashgear имат вече ревю..
Но и за мен е странно, че другите блогове, които следя, си "мълчат" по въпроса..
Но както и да е, следвай линка и enjoy:
http://www.slashgear.com/htc-touch-hd-slashgear-review-part-1-0521514/
Но и за мен е странно, че другите блогове, които следя, си "мълчат" по въпроса..
Но както и да е, следвай линка и enjoy:
http://www.slashgear.com/htc-touch-hd-slashgear-review-part-1-0521514/
Мерси ,но пак липсва интересното :( . Камера , звук , gps ...
Ще чакаме втора част.
Ще чакаме втора част.
Да,вече беше в ръцете ми... Това устройство вече бутна iPhone
Вчера 30 мин го ръчках в Плесио и се убедих - утре отивам да го купя.
"Я пак някой да ми разясни разликата между дисплеите - capacitive и resistive."
Capacitive прокарват електрическо напрежение по сензора, произвеждайки поле от електрони или т. нар. capacitance.
Човешкото тяло на свой ред този номер го прави по default и като прокараш пръстта си над това поле, двете полета се интерферират, което съответно бива отчетено и възпроизведено като съответно действие. Такива са екраните на iPhone/G1, ето защо може и без да го натискаш, достатъчно е да доближиш пръстта си до там, че полетата да се интерферират. Също поради тази причина не можете да ползвате стилус (освен специални магнетизирани) или ръкавици с екрана (а поради тази причина собствениците на iPhone мръзнат зимата :P).
Resistive екраните се състоят от няколко слоя, два от най-важните са метални, които провеждат електричество. Когато натиснете екрана, той докосва долния и така се отчита действие.
"Я пак някой да ми разясни разликата между дисплеите - capacitive и resistive."
Capacitive прокарват електрическо напрежение по сензора, произвеждайки поле от електрони или т. нар. capacitance.
Човешкото тяло на свой ред този номер го прави по default и като прокараш пръстта си над това поле, двете полета се интерферират, което съответно бива отчетено и възпроизведено като съответно действие. Такива са екраните на iPhone/G1, ето защо може и без да го натискаш, достатъчно е да доближиш пръстта си до там, че полетата да се интерферират. Също поради тази причина не можете да ползвате стилус (освен специални магнетизирани) или ръкавици с екрана (а поради тази причина собствениците на iPhone мръзнат зимата :P).
Resistive екраните се състоят от няколко слоя, два от най-важните са метални, които провеждат електричество. Когато натиснете екрана, той докосва долния и така се отчита действие.
MaxMaraa,
нищо почти не каза за HD-то. :((
Дай малко повече инфо..?
нищо почти не каза за HD-то. :((
Дай малко повече инфо..?
Ами не казах, защото нищо чак толкова интересно не открих, под хубавото тъч фло, пак си е гадния уиндоус. Тъкмо се зарадвах че поне са оправили зоомването в браузъра и хоп, кофти изненадка, пак докато кликнеш на някой линк, всичко се увеличава и намалява по 100 пъти. Ей това ме побърква ! Толкова ли е сложно да го направят като хората! Иначе звука със слушалките в комплекта е добър, с други слушалки няма да мога да го проверя, защото го върнах. Батерията е ок, издържа натоварването . Така или иначе не е за мен, управлението с една ръка си е трудно, а на мен това ми трябва за по-оптимална работа. Хубавото е че иконите и текстовете и бутоните, абе всичко е уголемено и се вижда добре, но да се пише с една ръка и дори с 2 на виртуалната клавиатура, без да се допусне грешка е невъзможно. Също така , ако се инсталира реско клавиатура, за да може да се пише на кирилица, скиновете, които се поддържат и са хубави, не могат да се ползват с кирилица и пак остава онази малката , гадничка клавиатура с бутончета, колкото зърно леща! Иначе определено бързината е добра, няма общо с диаманта, но пак си ги има малките забивчици, примерно натискаш 10 пъти хикса в горния десен ъгъл за да затвориш приложение, а през това време ти отваря какво ли не друго . Играта теетер, обаче е велика! Само тя ще ми липсва :(
Забравих, това с изхвърлянето от приложения, все още го има. Изхвърли ме 2 пъти от браузъра, мейла и джи-пи-ес-а
Забравих, това с изхвърлянето от приложения, все още го има. Изхвърли ме 2 пъти от браузъра, мейла и джи-пи-ес-а