Touch HD

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Re: HTC Touch HD

Мнение от MaxMaraa » 08 ное 2008, 12:08

Дано съм те била полезна, дълго се колебах дали да си оставя телефона, но вчера рязко се преориентирах и не съжалявам, напротив даже :)

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 09 ное 2008, 01:17

Вече си поръчах телефона , но ще трябва да изчакам до 13-ти , когато е официалното му пускане на пазара. Продадох каизера с прекрасната клавиатура и слаб процесор и Е71 с незадоволителната клавиатура и прекрасен дизайн и представяне. Благодаря на MaxMaraa за мнеието ;))))

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 09 ное 2008, 01:21

http://www.slashgear.com/htc-touch-hd-slashgear-review-part-2-0721942/

crapmail
Регистриран: 24 окт 2008, 20:38

Мнение от crapmail » 09 ное 2008, 01:35

Днес щях да си го купя, но в o-connect ми казаха, че чак понеделник ще имат в наличност.
В Плесио също беше изкупен, даже моделът за разглеждане го нямаше. (цената, празно място и характеристиките си бяха там, което ме кара да се питам кой би си купил телефон, минал през толкова зор от толкова хора)

Така и така ще чакам понеделник, ще взема да изчакам петък, когато ще го има в Jeff, хем ще е с 50лв по-евтин.

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 09 ное 2008, 02:45

Сууупер :) Много се радвам че си се решил ! Ще чакам да споделиш лични впечатления :) В едно можеш да бъдеш сигурен, няма да съжаляваш :)

azsumsven
Регистриран: 14 сеп 2008, 22:26

Мнение от azsumsven » 09 ное 2008, 23:53

http://instinctthephone.com/?dl=video/vs&id9=Ad_2008q3_instinct_refresh_EWRM_boxer_160x600

Няма какво повече да говоря.Не съм фен на Samsung,а ще си купувам HTC HD. Но сайта достатъчно ясно ви дава отговора.iPhone се бутна със създаването си.

***HTC ToUCh PrO***
Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03

Мнение от ***HTC ToUCh PrO*** » 10 ное 2008, 20:37

Купих си телефона от ebay ще ми го пратят на 25 следващият месец и ще споделя мнения с вас.Нямам търпение!

***HTC ToUCh PrO***
Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03

Мнение от ***HTC ToUCh PrO*** » 11 ное 2008, 08:55

Да интересна статия.Така е!HTC започнаха много да напредват да правят все по-добри и по-добри смартфони които да конкорират другите производители като например Apple и Nokia.Доказателство за това е HTC TOUCH HD който превъзхожда по много неща ябълката.Голям проблем за всички производители в момента е световната криза(не само за тях де).Най-много се чуства в напредналите икономически страни като например Сащ тук от няколко години стана голяма каша в Ирландия е същото положение.Мойто мнение е,че за нея е виновна Сащ и именно Буш.Дано сега Баракобама стабилизира нефта и изобщо да оправи забърканата от предишни политици каша.Както всички виждаме много производители и Apple също намалят производството съкращават работници и забавят пускането на някой от новите си модели телефони.Дано скоро спре този хаус защото нещата не вървят на добре.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 11 ное 2008, 11:23

още едно

http://www.pocketpt.net/forum/index.php?showtopic=25343

може да се ползва google translate за превод

dani_deli
Регистриран: 22 ное 2006, 19:55

Мнение от dani_deli » 11 ное 2008, 14:38

Една кратка и не много положителна 1-ва среща с HTC-то- http://www.phonearrena.bg/htmls/Parvi-minuti-s-HTC-Touch-HD-article-a_3421.html (без едното r , явно този сайт не е от любимите на Мобилелаторите).
Дано това със звука да се опровергае в последващото пълно ревю. Мисля че и в други тестове това е дадено като недостатък- звук, било то при слушане или разговор. Иначе предполагам при добри кодеци, плеъри и т.н. нещата със насичането и субтитрите ще си дойдат на мястото. Все още ми се струва, че има доста неизвестни за да се престраши човек да си го купи. А да знаете как са нещата с ТВ изхода, мисля само тук го има описано като характеристика, не че е болка за умиране, но пък да си пусните снимки и видео на голям ТВ си е кефско.
Е малко след поста ми, ме информираха, че ме очаква като подарък за петък (хубаво е и жените да се сещат да правят подаръци). Дано да го взема тогава и уикенда да го разцъкам по-сериозно.

Отговори