Touch HD

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Re: HTC Touch HD

Мнение от omax » 15 ное 2008, 23:20

Благодаря ти и извинявай:-)
очаквам с нетърпение компетентно мнение когато имаш възможност

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 16 ное 2008, 08:37

Ех, как ми се иска да си го взема това телефонче... Притеснява ме само едно - в момента съм с iPhone и имам прекалено високи критерии откъм опростеност на интерфейса и чувствителност на дисплея.
Ние получихме телефона в редакцията, но така и не се добрах до него, така че ще се радвам Loth да сподели колко всъщност е възприемчив резистивния иначе дисплей и налага ли се ползването на стилус въобще. Също: клавиатурата (Full QWERTY) удобна ли е и осигурява ли удобно писане на дълги текстове без изпускане на букви?

gitabg
Регистриран: 05 юни 2004, 19:43

Мнение от gitabg » 16 ное 2008, 09:11

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444494
Hd то има проблем с видеото някой пробва ли го?

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 16 ное 2008, 10:06

Изпозването на стилус се налага, но много по рядко от предишни модели на компанията. За виртуалната клавиатура... ами :))) последните ми 5-6 телефона са били с хардуерна клавиатура и на мен ми е необходимо повече време за да свикна с виртуалната аз лично правя грешки, но не виждам голяма разлика с тази на iPhone. Дисплеят е най-хубавото нещо на този телефон всъщност. И честно казано това е единствената причина за да си взема телефона и разбира се WinMob с който аз съм свикнал и ми върши работа. Аз мога да те посъветвам само да не заменяш iPhone за HTC Touch HD. Телефона според мен е идеален за интернет ,но до там. Останалото е... ОК :)). Разбира се има предимства пред iPhone, но въпроса е от какво имаш нужда или по скоро кой характеристики човек ползва най-много и само така може да решиш дали iPhone или HTC Touch HD. Мисля , че зависи предимно от програмистите за в бъдеще да подобрят възпроизводителноста на тайванската джаджа. Предполагам след време ще е възможен ъпдейта на друга операционна с-ма ,но до тогава така или иначе ще са се появили нови модели телефони и отново се опира до цената ;). Като цяло HTC Touch HD е много добър телефон, но има нужда от update заради чипсета и тежката WinMob. Ако ти е писнал iPhone замени го за HTC Touch HD в противен случай изчакай за нещо ново ;)))).

Loth

Мнение от Loth » 16 ное 2008, 10:15

Искам да поясня нещо и това е моя гледна точка. HTC Touch HD не е iPhone killer ! Дори тайванците са се опитали да копират някой неща ( както всички азиатци ). Върпос на избор. Но аз съм щастлив ,че ползвам HTC Touch HD, а не iPhone и това е моят избор.

deezel

Мнение от deezel » 16 ное 2008, 11:09

Разбирам те.:)
Отказа ме да си го взема, но така е по-добре. За тези пари ще си ъпгрейдна половината оборудване вкъщи - нов рутер, ново 3-в-1 устройство (принтер, копир и скенер), че ще ми останат пари и за едно Rovio (много забавно роботче с камера и микрофон, което се управлява през интернет от всякакви устройства, дори да си на другия край на света).
Също си мисля за HTC G1, май е по-интуитивен и все пак е с капацитивен дисплей, но... Android няма кирилски клавиатури, а това е много важно за мен.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 16 ное 2008, 11:24

Ехх... за пореден път ти казвам, че ще измислят бе. Спокойно. Има време. :)

deezel

Мнение от deezel » 16 ное 2008, 11:30

Така е, но на мен ми трябва на момента, а не да чакам няколко месеца за да я инсталирам. Де да имах по-добри програмистки умения, щях сам да си я направя.
Да спрем с офтопика.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 16 ное 2008, 11:44

1. Въпрос към Loth. Не ти ли се струва, че рабпти малко бавно и едно такова... накъсано?
2.deezel, нали мислиеше да си го взимаш за коледа G1? До тогава може да измислят нещо. xD

Loth

Мнение от Loth » 16 ное 2008, 13:20

При мен не работи бавно или накъсано ;))). Това вече е според собственика, по начина по който употребяваш апарата. Определена програма в определен момент може да измъчва чипсета и това е нормално да отнема по-дълго време. Десктопа ми у дома лагва от време на време , а какво остава за PDA. При мен си работи добре ;)))

Отговори