Touch HD
Re: HTC Touch HD
Благодаря ти и извинявай:-)
очаквам с нетърпение компетентно мнение когато имаш възможност
очаквам с нетърпение компетентно мнение когато имаш възможност
Ех, как ми се иска да си го взема това телефонче... Притеснява ме само едно - в момента съм с iPhone и имам прекалено високи критерии откъм опростеност на интерфейса и чувствителност на дисплея.
Ние получихме телефона в редакцията, но така и не се добрах до него, така че ще се радвам Loth да сподели колко всъщност е възприемчив резистивния иначе дисплей и налага ли се ползването на стилус въобще. Също: клавиатурата (Full QWERTY) удобна ли е и осигурява ли удобно писане на дълги текстове без изпускане на букви?
Ние получихме телефона в редакцията, но така и не се добрах до него, така че ще се радвам Loth да сподели колко всъщност е възприемчив резистивния иначе дисплей и налага ли се ползването на стилус въобще. Също: клавиатурата (Full QWERTY) удобна ли е и осигурява ли удобно писане на дълги текстове без изпускане на букви?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444494
Hd то има проблем с видеото някой пробва ли го?
Hd то има проблем с видеото някой пробва ли го?
Изпозването на стилус се налага, но много по рядко от предишни модели на компанията. За виртуалната клавиатура... ами :))) последните ми 5-6 телефона са били с хардуерна клавиатура и на мен ми е необходимо повече време за да свикна с виртуалната аз лично правя грешки, но не виждам голяма разлика с тази на iPhone. Дисплеят е най-хубавото нещо на този телефон всъщност. И честно казано това е единствената причина за да си взема телефона и разбира се WinMob с който аз съм свикнал и ми върши работа. Аз мога да те посъветвам само да не заменяш iPhone за HTC Touch HD. Телефона според мен е идеален за интернет ,но до там. Останалото е... ОК :)). Разбира се има предимства пред iPhone, но въпроса е от какво имаш нужда или по скоро кой характеристики човек ползва най-много и само така може да решиш дали iPhone или HTC Touch HD. Мисля , че зависи предимно от програмистите за в бъдеще да подобрят възпроизводителноста на тайванската джаджа. Предполагам след време ще е възможен ъпдейта на друга операционна с-ма ,но до тогава така или иначе ще са се появили нови модели телефони и отново се опира до цената ;). Като цяло HTC Touch HD е много добър телефон, но има нужда от update заради чипсета и тежката WinMob. Ако ти е писнал iPhone замени го за HTC Touch HD в противен случай изчакай за нещо ново ;)))).
Искам да поясня нещо и това е моя гледна точка. HTC Touch HD не е iPhone killer ! Дори тайванците са се опитали да копират някой неща ( както всички азиатци ). Върпос на избор. Но аз съм щастлив ,че ползвам HTC Touch HD, а не iPhone и това е моят избор.
Разбирам те.:)
Отказа ме да си го взема, но така е по-добре. За тези пари ще си ъпгрейдна половината оборудване вкъщи - нов рутер, ново 3-в-1 устройство (принтер, копир и скенер), че ще ми останат пари и за едно Rovio (много забавно роботче с камера и микрофон, което се управлява през интернет от всякакви устройства, дори да си на другия край на света).
Също си мисля за HTC G1, май е по-интуитивен и все пак е с капацитивен дисплей, но... Android няма кирилски клавиатури, а това е много важно за мен.
Отказа ме да си го взема, но така е по-добре. За тези пари ще си ъпгрейдна половината оборудване вкъщи - нов рутер, ново 3-в-1 устройство (принтер, копир и скенер), че ще ми останат пари и за едно Rovio (много забавно роботче с камера и микрофон, което се управлява през интернет от всякакви устройства, дори да си на другия край на света).
Също си мисля за HTC G1, май е по-интуитивен и все пак е с капацитивен дисплей, но... Android няма кирилски клавиатури, а това е много важно за мен.
Ехх... за пореден път ти казвам, че ще измислят бе. Спокойно. Има време. :)
Така е, но на мен ми трябва на момента, а не да чакам няколко месеца за да я инсталирам. Де да имах по-добри програмистки умения, щях сам да си я направя.
Да спрем с офтопика.
Да спрем с офтопика.
1. Въпрос към Loth. Не ти ли се струва, че рабпти малко бавно и едно такова... накъсано?
2.deezel, нали мислиеше да си го взимаш за коледа G1? До тогава може да измислят нещо. xD
2.deezel, нали мислиеше да си го взимаш за коледа G1? До тогава може да измислят нещо. xD
При мен не работи бавно или накъсано ;))). Това вече е според собственика, по начина по който употребяваш апарата. Определена програма в определен момент може да измъчва чипсета и това е нормално да отнема по-дълго време. Десктопа ми у дома лагва от време на време , а какво остава за PDA. При мен си работи добре ;)))