Touch HD
Re: HTC Touch HD
Определено мога да кажа, че не бави и не накъсва! Аз лична му нанасях 3 дни, всякакъв тормоз!
MaxMara, според теб кое си заслужава повече -G1 или HD?
е това е много относителен въпрос...
лично на мен ми допада повече HD-то
лично на мен ми допада повече HD-то
Аз питам Макси, защото е ползвала и двата. Иначе, гледайки спецификациите, на всеки му допада повече HD.
знам, но аз съм привърженик много на qwerty, но андроида ме спъва все още
бтв и аз съм Макс :)
бтв и аз съм Макс :)
Ако трябва да съм напълно безпристрастна и честна, G1, но заради операционната система и формата на телефона. Иначе няма начин за въвеждане на текст, освен от клавиатурата, която трябва да отвориш, дори за най елементарно нещо, също така има все още куп неща, които ги няма в G1. За мен най-големия кошмар е батерията, не може да изкара 1 ден, това е ужасно нелепо, към 15-16 часа телефона се изключва! За сметка на това, HD е едно почти съвършено устройство, с голям дисплей, страшно красиво направено, с всички екстри които биха ти били нужни. Но иначе под красивата маска на тъч фло, пак виждаш грозните икони на ВМ, което мен ме побърква! Та за мен най уникалното устройство би било ябълката но с реална клавиатура, всички екстри, като едит на документи, копи пейст и тн и с операционната на Ейпъл или усъвършенстван андроид , предпочитам обаче телефона да е по дълъг и тесен, отколкото много широк, защото ми е неудобно да работя с една ръка! А за мен работата с една ръка е много важна, непрекъснато съм в движение и не мога постоянно да съм с две празни ръце, за да пиша на телефона си или да търся номер или каквото и да било.
Забравих нещо важно, G1 има проблем с отваряне на файлове, PDF въобще не отваря, отваря се на маймуни, някои файлове въобще не иска да ги смъкне и отвори. Това за мен е пълен кошмар.
stilusite na tezi telefoni sa naelektrelezirani.
На кои тези? Само HD има стилус и той не е наелектризиран а магнитен !
Надявам се няма да се разсърдите, ако пак постна един линк, като уважение към българския език :
Махнете едното n от phonnearena, че нещо не минава с нормалния линк.
http://www.phonnearena.bg/htmls/HTC-Touch-HD-Revyu-review-r_2060.html
Махнете едното n от phonnearena, че нещо не минава с нормалния линк.
http://www.phonnearena.bg/htmls/HTC-Touch-HD-Revyu-review-r_2060.html