Touch HD
Re: HTC Touch HD
За htc g1 има приложение за кирилица в Android Market - http://www.androidbg.com/forum/topic17-fonetichna-podredba-na-klaviaturata-za-android.html
Но трябва да се ползва copy/paste засега
Жалко че от HTC не пускат HTC Touch HD с Android, тъй като е по-добър като хардуер от G1, а и на външен вид.
Но разбира се, това че от HTC не са подкарали андроид, не значи че някой друг няма да го направи в близките месеци :)
Но трябва да се ползва copy/paste засега
Жалко че от HTC не пускат HTC Touch HD с Android, тъй като е по-добър като хардуер от G1, а и на външен вид.
Но разбира се, това че от HTC не са подкарали андроид, не значи че някой друг няма да го направи в близките месеци :)
Радвам се ,че има поне един ,който е наясно колко по-добро PDA е Blackstone от Omnia.
I az sum s Omnia, no i az smqtam 4e HD-to e po-dobro ;) A koi e kazal obratnoto ?!?! :D
Няма значение живи и здрави да сме. Празници наближават ;)))
http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=448&news_id=16
Само за версия на ROM под 1.19...
Само за версия на ROM под 1.19...
Да бъда откровен и аз признавам факта, че във много отношения тлефона е по-добър от Омния. Взех и да мен личен такъв след като поработих с един клиентски за инсталация на навигационен софтуер.
Няма да се спирам в предимствата му пред омния - много са. Трудно ми е,че го признавам но е факт.
Един недостатък поне за мен - четирите бутона под дисплея не са с подсветка но бързо се свиква в тъмното.
Телефона е № 1 в момента. Трудно ми да го изрека при наличие на Омния в други ми джоб и Х1 на бюрото в офиса но е факт.
Няма да се спирам в предимствата му пред омния - много са. Трудно ми е,че го признавам но е факт.
Един недостатък поне за мен - четирите бутона под дисплея не са с подсветка но бързо се свиква в тъмното.
Телефона е № 1 в момента. Трудно ми да го изрека при наличие на Омния в други ми джоб и Х1 на бюрото в офиса но е факт.
Искам да кажа следното. Принципно съм фен на Нокиа и съм ползвал почти всичките им Смартове.. за съжаление ме разочароваха сас новата N96 оказа се пълна сопа.. и си казах все пак искам нещо истинско купих си HTC touch HD за първи път ползвам HTC телефон и със сигурност няма да е за последен!
Телефоните им са феноменални то не е телефон де!
Специялно за HD модела мога да кажа че е нереално уникално устройство.. ако някой се замисля между X1 Omnia ili Нокиа.. не трябва да мислите HTC HD е телефона за вас.. отначало признавам ми беше малко трудно докато му свикна на менюто понеже не съм наясно с WM но след това... просто нямам думи!
Лично аз мисля а и много други хора в момента няма по добър телефон или нека кажем покет пц от HTC HD и това е факт.
Телефоните им са феноменални то не е телефон де!
Специялно за HD модела мога да кажа че е нереално уникално устройство.. ако някой се замисля между X1 Omnia ili Нокиа.. не трябва да мислите HTC HD е телефона за вас.. отначало признавам ми беше малко трудно докато му свикна на менюто понеже не съм наясно с WM но след това... просто нямам думи!
Лично аз мисля а и много други хора в момента няма по добър телефон или нека кажем покет пц от HTC HD и това е факт.
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
и аз минах по този път и мога да потвърдя изцяло мнението дадено от tsalta1
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
След твоята оценка започвам да се замислям дали да чакам чак до пролетта или да си го взема още сега... :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Никога не съм одобрявал сравнението между X1, Omnia и HD. Доста са различни по своята функционалост и следва всеки да реши на коя характеристика държи най-много. А за цената не чакай. На HTC цените падат много много бавно. Макар че пък пролетта може да има и някое по-добро предложение. (n97 може би, макар и да не ми се вярва много много...)