Touch HD
Re: HTC Touch HD
Може ли въобще да се сравнява с някакво телефонче без никаква функционалност като ифоне-то. Добре че им напровиха програмка за ю туб за да могат да гледат някакви клипчета.
Брей, че умно...
Нека не забравям, че Apple имат само един модел и се продава в повечето случаи с договор и на доста висока цена...
Нека не забравям, че Apple имат само един модел и се продава в повечето случаи с договор и на доста висока цена...
смартфон е, защото има ОС. НЕ-смартфоните имат фърмуеър. Разликата е, че на ОС можеш да инсталираш native приложения и имаш API-та с които можеш да *правиш* приложения. Това, че няма светкавица, че bluetooth се ползва само за моно слушалка и че няма copy + paste не го прави по-малко смартфон от всеки друг на пазара с друга ос , а именно: symbian, windows ce, linux, palm os, android и т.н.
asenna5 как можа да го кажеш?!
Да не спорим за ябълката - просто ми е омръзнало от година насам да се говорят едни и същи изтъркани неща..
Ясно е, че е смарт.
iPhone ЗА МЕН не е истински смартфон и не съм фен на Епъл, които с действията си само ми паднаха в очите - това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него..
Ясно е, че е смарт.
iPhone ЗА МЕН не е истински смартфон и не съм фен на Епъл, които с действията си само ми паднаха в очите - това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него..
Ок, а би ли ни обяснил защо не е смарт???
Прочети ми предният пост отново..
Абе ядосъл се е малко какво толкова ;))).
unikalen , perfekten, dano samo ne mu naduiat cenata.