Touch HD
Re: HTC Touch HD
Не,ще по чакам до понеделник да вида какво ще покажат в Барселона.
Даже намерих един човек от Варна който ми каза че може да го кирилизира.
ako go napravi moze li da mi go pratish
добре де, разтроен съм ...
каква е разликата и с модела круиз 09, който е последния модел като гледам на ХТЦ
и какво е мнението ви за XPERIA X1 сони ериксон ?
иначе съм потребител който ползва повечето неща от смарт телефоните, и до сега съм на симбиан телефон.
от новите модели които излизат на пазара най ме притеснява краткия живот на батерията.
програми, функции , настройки бих свикнал с всякакви, оправям се свободно , но тея пусти батерии....
знам че това е въпрос на баланс, но все пак от тези телефони кой е по добър ?
цената гледам е почти еднаква
каква е разликата и с модела круиз 09, който е последния модел като гледам на ХТЦ
и какво е мнението ви за XPERIA X1 сони ериксон ?
иначе съм потребител който ползва повечето неща от смарт телефоните, и до сега съм на симбиан телефон.
от новите модели които излизат на пазара най ме притеснява краткия живот на батерията.
програми, функции , настройки бих свикнал с всякакви, оправям се свободно , но тея пусти батерии....
знам че това е въпрос на баланс, но все пак от тези телефони кой е по добър ?
цената гледам е почти еднаква
Какво да ти пратя не мога да те разбера.
Момчета взех го,много е хубав,помагайте с какво то можете,моля ви.
Значи взех телефона,и е кирилизиран,вътре имам диск с ръководство на български,ако ти трябва нещо да ти пратя дай ми skype.
moze li da mi pratish bg rakovodstvo na zamundec
Някой може ли да ми каже колко време да зареждам батерията в начало,и колко пъти да го направя.
pri povecheto gsm kazvat che parvoto zarezdane trqbva da e 12,13 chasa bez da se igrae na nego,
posle ako bateriqta e na Li-ion moze da q zarezdash kogato iskash
posle ako bateriqta e na Li-ion moze da q zarezdash kogato iskash