Touch HD
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: HTC Touch HD
Най-добър за какво? Да, има най-големия дисплей и много добър интерфейс, ама определено не става за снимки, видео, аудио... Прецени добре какво точно търсиш. Ако искаш бизнес устройство... Вземи си ТР2.
''Трудна'' е понеже иска повече време да сменяш РОМ-ове, което крие и рискове, издирване на приложения, адаптиране към различните резолюции, ровене в регистри и т.н. Просто иска време. При достатъчно желание нищо не й е трудно.
Ако си разочарован от Innov8, не знам как ще харесаш Touch HD. Двата телефона са много различни, разбира се, но Innov8 превъзхожда Toch HD в доста отношения...
Явно Symbian не е твоята ОС, но защо не погледнеш новите излизащи модели с WM, Android, новия iPhone 3GS... Touch HD вече идва малко старичък модел за покупка точно в този момент.
''Трудна'' е понеже иска повече време да сменяш РОМ-ове, което крие и рискове, издирване на приложения, адаптиране към различните резолюции, ровене в регистри и т.н. Просто иска време. При достатъчно желание нищо не й е трудно.
Ако си разочарован от Innov8, не знам как ще харесаш Touch HD. Двата телефона са много различни, разбира се, но Innov8 превъзхожда Toch HD в доста отношения...
Явно Symbian не е твоята ОС, но защо не погледнеш новите излизащи модели с WM, Android, новия iPhone 3GS... Touch HD вече идва малко старичък модел за покупка точно в този момент.
Проблем няма, зависи единствено от скороста на връзката.
HTC Touch HD все още си е един от най-добрите WM телефони на пазара. Че не е перфектното устройство за аудио и видео е така, но и останалите с WM и те толкова стават.Всички имат ограничение в цветовете, а повечето от него и много по-ниска резолюция на дисплея.
@omax: Функциалността на iPhone зависи от Dev-Team до толкова, до колкото зависи функционалността на едно WM устройство от тимовете, които кракват софтуер за него. Едва ли на някой американец му минава през ума да си джейлва апарата, или да си слага турбосимове или да търси с часове кракнат софтуер. Но ние живеем в БГ...купуваме заключени апарати, не желаем да плащаме за легален софтуер и да, тогава опираме до Dev-Team.
Но проблема не е в iPhone .
@omax: Функциалността на iPhone зависи от Dev-Team до толкова, до колкото зависи функционалността на едно WM устройство от тимовете, които кракват софтуер за него. Едва ли на някой американец му минава през ума да си джейлва апарата, или да си слага турбосимове или да търси с часове кракнат софтуер. Но ние живеем в БГ...купуваме заключени апарати, не желаем да плащаме за легален софтуер и да, тогава опираме до Dev-Team.
Но проблема не е в iPhone .
гледал съм клипове във youtube и си вървят чудесно.
Може ли мнение
В момента ползвам HP iPAQ 214 като бизнес ПДА и често за гледане на филми по 5 часа във влака, но трябва да мъкна и телефон. Искам да си купя телефон който да има функциите и възможностите на iPAQ 214 и батерия поне 5 часа филми.
балгодаря
В момента ползвам HP iPAQ 214 като бизнес ПДА и често за гледане на филми по 5 часа във влака, но трябва да мъкна и телефон. Искам да си купя телефон който да има функциите и възможностите на iPAQ 214 и батерия поне 5 часа филми.
балгодаря
Няма Flash подръжка в Опера за съжаление все още.....поне към днешна дата.
За това се ползват браузерите Iris или SkyFire......
За това се ползват браузерите Iris или SkyFire......
Напротив работи с вградената Опера, но е необходим flash activeX DLL работи при по-ниски fps.
Не знам как ще ви прозвучи, но в самия въпрос е скрит и отговорът.
По скоро въпросът е: Защо всички телефони с тъч ги сравнявааме с iPhone?
По скоро въпросът е: Защо всички телефони с тъч ги сравнявааме с iPhone?
здравейте! купих си преди месец телефона, но впечатленията ми за батерията вече са много лоши.... не издържа повече от 24 часа... махнах даже и мемори картата за да не би тя да е голям консуматор...нищо не се промени...изтрих всички програмки които бях инсталирал до момента...пак същото,въпреки че възстанових фабричните настройки...
а и най-много ме озадачава факта, че когато телефона е изключен, тогава батерията пада още по-бързо отколкото когато работи...
вече не знам какво да правя...
някой има ли подобен проблем или нещо не е наред с телефона ми?
а и най-много ме озадачава факта, че когато телефона е изключен, тогава батерията пада още по-бързо отколкото когато работи...
вече не знам какво да правя...
някой има ли подобен проблем или нещо не е наред с телефона ми?
Батерията пада по-бързо когато тела е изключен?! Това не го разбрах колега....
Отиди при продавача и сподели проблема си. Моите впечатления от батерията са доста, ама доста по-добри.
П.С. С каква версия на РОМ-а си?
Отиди при продавача и сподели проблема си. Моите впечатления от батерията са доста, ама доста по-добри.
П.С. С каква версия на РОМ-а си?