Touch Pro2
Re: HTC Touch Pro2
Не е тръгнал съвсем, показват че го нямат наличен.
Ами ако скоро дойде на тази цена ще си е добре.
Няма начин да се появи на цената на diamond 2.
В криза сме, не забравяй. :)
И на каква цена тръгна ако не е тайна ??
Невероятна машинка.След Нокия е направо щастие да имам такова чудо.Вярно , че е малко скъп(1400) но си заслужава.Опеделено си задлужава.
Единствено не намирам радио , а тука пишат , че има.
Единствено не намирам радио , а тука пишат , че има.
някой може ли да коментира звука на htc touch pro 2?
1. как чувате човека с когото говорите,
2. как вас ви чуват?
3. как се представя при конферентни разговори?
благодаря!
1. как чувате човека с когото говорите,
2. как вас ви чуват?
3. как се представя при конферентни разговори?
благодаря!
Перфектно разбира се. Самият покет и не само този модел, позволява допълнителни настройки. А за това как ще те чуват зависи най-много от това с какъв модел и настройки към него е човека от другата страна
В ревюто в фоунарената пише друго: "За жалост, остнахме разочаровани по време на разговор. Изходящият звук е отличен и събеседникът ви ще ви чува силно, ясно и реалистично. Гласовете в слушалката обаче пращят леко и дори при леко намаляване звучат малко неясно. Развълнувани пуснахме високоговорителя, който е може би най-рекламираната екстра на TouchPro2 и… о, ужас! Наистина звучеше силно, но гласовете бяха неприятни и почти неразбираеми (странно, имайки предвид приличното му представяне на музика). Събеседниците ни също се оплакаха, че ни чуват зле, макар и с добра сила. Бутонът посредата свети приятно в зелено и в червено, когато е активирано заглушаването на микрофона, но определено това не може да компенсира лошото качество на звука."
Ползвам съм го, инсталирал съм необходимите апликаций, телефона има перфектна рецепция. Вярно е само една бройка не съм се докосвал до други, но това е моето мнение. Дори от изваждането от кутията не съм забелязвал подобни проблеми.
А баба Марийка вика начи като била у коритото и правнучето и звъняло по жисиема и са уключвала вибрацията и си праяла мехурчета (джакузи).
А баба Марийка вика начи като била у коритото и правнучето и звъняло по жисиема и са уключвала вибрацията и си праяла мехурчета (джакузи).