Touch Pro2
HTC Touch Pro2
Страшен но кога ще дойде в бг не се знае,това е ще е следващия ми телефон 100 процента,няма пак светкавица но нищо.
Re: HTC Touch Pro2
E нали N97 беше следващият ти?
С такива хора не се занимавай. За тях всеки нов телефон е страхотен!
Много страшен телефон е.
Глупави хора сте. Аз имам един Самсунг с 2МР, но за сметка на това има и айТъч! Мога да си сменя телефона още сега! И защо?! Само да се правя на газар. Чудя се от каде имаш токова пари. Стова мислене не ми се вярва да си ги спечелил лесно. Или поне скоро ще ги загубиш. :)
...което ми подсказва, че си на не повече от 25 и пубертата не ще те напусне скоро!
Да щях да вземам n97 но не можех повече да чакам и да стоя с 5800,просто исках нещо по хубаво.
Както споделих в една друга тема, този телефон е страхотен бизнес телефон. Определено най-добрият рефреш!
П.С.
Няма да се занимавам дечковци, които обичат да изполват тепликата "Той започна първи"! НЕска само да ти кажа, че изразих мнението си за теб. Имам право на това. :)
И използвай функцията за променяне на поста вместо да пишеш по 3-4 мнения по ред!
П.С.
Няма да се занимавам дечковци, които обичат да изполват тепликата "Той започна първи"! НЕска само да ти кажа, че изразих мнението си за теб. Имам право на това. :)
И използвай функцията за променяне на поста вместо да пишеш по 3-4 мнения по ред!
А, много добре го каза - рефреш! Ама защо правят рефрешове? Според мен HTC се подсигуряват със солидно количество телефони за да не изпаднат в криза. И защо не? Рефрешовете не ми се вярва да са мнооого скъпи, а пък все пак това са хитови модели в нови дрешки пипнати тук - таме. И като направят рефрешове на четири телефона - няма от какво да се боят - ще има от къде да идват необходимите продажби и пари. Малко ми прилича на стратегията на Нокиа - разчитат на количество и на телефоните от среден и нисък клас да им завоюват ( запазят ) пазарният дял.
Извинявай за тъпия въпрос но какво точно означава рефреш,според тебе този телефон по хубав ли е от htc hd,има ли смисъл да сменям htc hd za htc touch pro 2.