trqbwa mi spe6en savet
-
- Регистриран: 18 май 2006, 09:30
trqbwa mi spe6en savet
abe v mnogo goliamo zatrydnenie sam ne znam koito tel si vzeme k750i ili nokia E5O,bihrte li mi dali nqkakav savet:-)
Re: trqbwa mi spe6en savet
к750
а за нокиата дори нея знам как изглежда но пак претпо4итам к750
а за нокиата дори нея знам как изглежда но пак претпо4итам к750
видях я НОКИАТА ,пълен боклук ,мн лош дизайн
ako kamerata i diziana ne sa osobeno vajni si vzemi nokiata. ne 4e k750 e krasavec ama taq nokia top grozle :)
Офф поредния маняк на тема СЕ ... забеляза ли че единият е Симбиян или на теб тва не ти прави впечатление...за дизайн изобщо не говори...и двата са тухли с ръбове...само дето нокиата е по-дългам, но и много по тънка...аз бих взел нокиата...да не забравям и много по добрият дисплей
Mutanta осещам 4е феновете на СЕ стават се пове4е и се пове4е от тези на НОКИА
Нокиа-та е смарт и кво от тва пак е за казана
Нокиа-та е смарт и кво от тва пак е за казана
Вземи си Е50,поне 6те работи отли4но и няла да ти саздажа ядоже,за разлика от Сонито,осжен това е с Сумбион,което си е голям пляс
nz az ako sum na tvoe mqsto si zimam E50 telefona e SUPER,koito kfoto iska da si kaaa mnoy gotin disain ima apa kat ekstri i predimstva nqma kvo da si govorim se edno k750 e antika ve4e puk i stia s nego mnogo banalni stanahte s nego seki 2-ri 4ovek s k750 ili w800.....nito imat symbian(koito e mn polezen)nito sa koi znae kfo aye nokia E50 e N!?(dori tq mi haresva nai-mn ot si4ki nokiii ot nai novite modeli)
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
нокията разбира се... просто нямат смисал да се двуомиш...стига сте се заблуйдавали с тези сонита... само Пе. серията бива всичко друго е боза
E50 Разбирасе