Трябва ли Bluetooth-а да се изключва след работа или не?
Re: Трябва Bluetooth-а да се изключва na telefona!
няма защо да го изключваш на pc-то. a за хакването айде дай я тая програма не говори на изуст.... и аз вчера влезнах в компютъра на съседката и там какво имаше да знаете...............
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Re: Трябва Bluetooth-а да се изключва na telefona!
Аз пък хакнах министреството на отбаната по WiFi-то преди пет минути :) Нямаше в сървърите нищо интересно :P
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Трябва ли Bluetooth-а да се изключва след работа или не?
Понеже стана дума за Bluetooth-a на K700i искам да ви питам: когато изпращам няколко файла чрез Bluetooth от телефона на друго устройство как да ги изпратя всичките наведнъж? Като ги маркирам след това не ми излиза опция "Изпращане чрез Bluetooth''. Ако ги преместя в една папка,тя също не може да се изпрати...Помогнете ако знаете!DefaultUser написа: ↑23 юли 2005, 15:25Може и въпроса ми да е глупав за специалистите но аз просто не съм работил досега с Bluetooth... Искам да попитам след работа със "синъото зъбче", трябва ли да го откачам всеки път от РС-то или не? Защото гредам, че има някакъв диод на него, който свети, пък и в комплекта си има капаче на USB накрайника му, та затова се питах дали да го откачам всеки път след употреба за да не грее и тн. ?!
-
Може да се хакне, разбира се!
Че може - може! На Парис Хилтън и изтеглиха целия phonebook - Брат Пит, сестрата Питка и други две седмици след това пищяха - да ти излезе във вестника тайния номер не е много майтап - за тях де! А иначе това явно е хубава нова тема - аз нямам тел с блу зъб и няма и да имам. Който има обаче - да действа, да извика приятели - компютърни специалисти и знаещи английски и да почват от А,Б! А не да се фалите тука на кой тъпата Нокия била по-добра и по-голяма и за кво била операционната система! Аре..., чакам резултати!DefaultUser написа: ↑23 юли 2005, 16:526tom kazva6!! prosto moje bi samo na topq model deto go spomenava6 stava-pone s nokia do sq ne sam mogyl da pravq takiva ne6ta. kaji kava programa polzva6
Re: Трябва ли Bluetooth-а да се изключва след работа или не?
xaxax-tva be6e lafa na sedmizata za tiq ot ministerstvoro.Az na den prepro4itam materiali ot english forumi koito sa savmestimi s na HARRY POTTER posledniq tom i nikade-ama nikade ne beh go pro4el tva 4e mije da se darpa ot dr. telefoni bez pozvolenieto na pritejatelq-qvno si nema6 predstava na kakav prinzip raboti bluetootha- 6to ne probva6 da si varje6 telefona kam PC-to s blutooth i da darpa6- 6te drapne6 DQDOVIQ.
a toq deto e pisal za paris hilton,brat pit i lelq mu penka deto im krali phonebook-zite-qvno informaziqta deto e 4ete6 po bg vestnizite e mnoo zle- materialite koito az namerih sled 4 4asovo tarsene iz neta to4no po tiq fakti bqha- v kratak prevod bez da se sysredoto4avam v podrobnosti i kazano s 3 dumi s dve svyrzva6ti 4astizi-TELEFONITE SA IM BILI OTKRADNATI..
Drugoto koeto pro4etoh be6e 4e pove4eto ot izvestnite li4nosti polzvat telefoni s spez programa koqto prenaso4va vsi4ki obajdaniq ot nomera koito ne sa v phonebook-a kam nesa6testvuva6t nomer-taka 4e ako ne si v tqhnata klasa nemoje da gi nameri6 dori i da im ima6 nomera. ako nqkoi se interesuva da 4ete to4nite materiali ok kadeto sam gi 4el -AZ PREKARAH 4 4ASA V RY4KANE NA GOOGLE-PRIKARAI GI I TI I 6TE GI NAMERI6- vsi4ko za koeto sam se trudil o4akakvam da se vaznagrajdava-taka 4e!!! .
I IM KAJETE NA VESNIKARITE DA SPRAT DA LAJAT!!!!
a toq deto e pisal za paris hilton,brat pit i lelq mu penka deto im krali phonebook-zite-qvno informaziqta deto e 4ete6 po bg vestnizite e mnoo zle- materialite koito az namerih sled 4 4asovo tarsene iz neta to4no po tiq fakti bqha- v kratak prevod bez da se sysredoto4avam v podrobnosti i kazano s 3 dumi s dve svyrzva6ti 4astizi-TELEFONITE SA IM BILI OTKRADNATI..
Drugoto koeto pro4etoh be6e 4e pove4eto ot izvestnite li4nosti polzvat telefoni s spez programa koqto prenaso4va vsi4ki obajdaniq ot nomera koito ne sa v phonebook-a kam nesa6testvuva6t nomer-taka 4e ako ne si v tqhnata klasa nemoje da gi nameri6 dori i da im ima6 nomera. ako nqkoi se interesuva da 4ete to4nite materiali ok kadeto sam gi 4el -AZ PREKARAH 4 4ASA V RY4KANE NA GOOGLE-PRIKARAI GI I TI I 6TE GI NAMERI6- vsi4ko za koeto sam se trudil o4akakvam da se vaznagrajdava-taka 4e!!! .
I IM KAJETE NA VESNIKARITE DA SPRAT DA LAJAT!!!!
Re: Може да се хакне, разбира се!
тая парис си е била загубила телефона или и го бяха откраднали. според тебе парис може ли да си го включи бт-та?!? мисля не!
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Хаха тя използеа само видокамерата на телефона.
-
ama videoto deto prai sv*rki e neveroqtno...
дай да го видиме, серго :p