ZDraveite,
Kakvo stava vsushnost sled kato smenih edin milion gsm-i i mi pisna na vseki da mu se draznia za neshto sednah i niakolko sedmitzi misleh kakuv gsm adjeba shte ima vsichko koeto iskam i eventualno niama da mi umruzne do dve sedmitzi e nameih si i si go vzeh a imenno SE K750i iiii sega poradi prichinata che ne smiatam da go smeniam iskam da si vzema niakakvo HUBAVO kalufche koeto da go predpazva ot moiata upotreba tursia si neshto dobro ot sorta na BODY GLOVE primerno
Spodelete ako znaete ot kude moga da si nabavia ili takova ili niakoe drugo prilichno koeto da mi stoi postoianno na gsm-a i da ne triabva da go vadia ot nego kogato triabva da govoria ili da snimam ili da si puham handfree-to i t.n. biah nameril edno takva napravo perfektno gumeno koeto priliagashe mnogo dobre na gsm-a ama puk to e bialo a bial kaluf s cheren gsm e mnogo gadno
Tursia si kaluf4e za K750i molq pomognete
Re: Tursia si kaluf4e za K750i molq pomognete
телефонът е за да ти носи удоволствие от употребата му , много е тъпо да си сложиш калъф , като се надрастка голяма работа не е последнияти телефон нали така :)
Препоръчвам ти да си вземеш калъф,в който да го държиш,когато не го употребяваш,такива има много,но не и постоянен.
ne gi slu6ai tiq. otidi na
www.krusell.com
i tam vij kakvi kalafi ima. neka togava si govorim koe kade stoi gorozno... verno ne sa ot nai eftinite(no sa ot nai ka4estvenite) i neznam dali moje da si go nabavi6 ot BG (nqma o6te destributori)ama ako ima6 nqkoi poznat navanka moje da ti go zeme
www.krusell.com
i tam vij kakvi kalafi ima. neka togava si govorim koe kade stoi gorozno... verno ne sa ot nai eftinite(no sa ot nai ka4estvenite) i neznam dali moje da si go nabavi6 ot BG (nqma o6te destributori)ama ako ima6 nqkoi poznat navanka moje da ti go zeme
Умник...че той оригинален панел(да си го смениш като се надраска) е 5 пъти по ефтин от тия грозни калъфи и несмети ТИЯ.
Каквото и да пробваш не е много добра идея самите телефони са вече такива-от всички страни с копчета. Аз имах калъф за К750 но няма смисъл от него като се има пред вид че беше целия на дупки заради камерата да може да се движи спокойно капака,след това от двете страни копчетата,слота за мемори карта,джойстика, порта за слушалките.Всичко това го прави неудобен за ползване, не си изпълнява функцията телефона пак се пълни с прах, а и екрана не дава такова добро изпображение през калъфа. Сега от време на време си давам телефона за почистване а когато се издраска панела ще си купя нов и това е решението
BTW kolko e edin originalen panel ??? Shoto kato izvadia i pribera 10puti gsm-a v joba ot obajdania kato go izvadia i pribera oshte 30 puti za da si smenia usilia ili namalia muzikata i na vtoria den display-a shte mu e tolkova izdran 4e shte vijdam vsichko kato prez mugla
kolkoto i da e- pogledni kalafite v site-a deto napisah i togava 6te si govorim. az na moq N73 smenih 4 kalafa ot razli4ni vidove i materiali, sega sam s kalaf na krusell -4esno nqma po udobno ne6to. i moq telefon ima hilqdi kop4enza i plazga6ta se kamera..ama za si4ko e pomisleno. i e super udoben, inai vajnoto krasiv