Tv Bulgaria

meteor1212
Регистриран: 16 дек 2014, 14:31

Re: Re: Re: Re: Re: Tv Bulgaria

Мнение от meteor1212 » 12 сеп 2016, 13:50

Мерси.всичко е ок.

nuckito_nuckito_nuckito
Регистриран: 23 авг 2016, 09:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Bulgaria

Мнение от nuckito_nuckito_nuckito » 12 сеп 2016, 14:29

Въпрос на време е тотално да спре.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Bulgaria

Мнение от tzincbg » 12 сеп 2016, 14:57

Ще има ново приложение и да спре. А и ако наистина ти е важно може да търсиш в google "име на телевиизията" + m3u8 или + udp и да ограничиш резултатите до месец нназад и да пуснеш линка във VLC Или ако е чужда телевиизията да я пуснеш в torrent stream controller. Или дори да се абонираш за мобилна тв към оператора.

nuckito_nuckito_nuckito
Регистриран: 23 авг 2016, 09:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Bulgaria

Мнение от nuckito_nuckito_nuckito » 12 сеп 2016, 15:44

Ако се надяваш че някой ще остави до безкрай тези пичове да пиратстват и всеки ден да пускат безплатни приложения ще ти кажа че е въпрос на време. Знаеш ли защо спряха каналите на Булсатком ? Защото нямаха друг избор ако разбираш какво искам да кажа, скоро ще останат само тези които имат права ! Останалите ще приключат с този бизнес.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Bulgaria

Мнение от tzincbg » 12 сеп 2016, 16:11

Искам да видя как ще спрат руската torrent tv. Няма шанс. И без това бг каналите са с ниско качество, не са ми много интересни.
Много по-разумно е каналите да отчитат и тези зрители и да се борят за по-скъпа реклама, вместо да спират стриймовете.

А и идеологически няма да им позволят да спрат всички пиратски стриймове. Уж ще ги борят, но все няма да става докрай. Защото иначе оставят българите тарикати с единствен избор - приложения с много руска пропаганда в тях. Това няма да се допусне, повярвай ми

Като плащам,а аз плащам - искам да си избирам точно кои канали да имам -напр. TRAVEL,Discovery, Nat Geo, TLC c големи резерви. От музикалните MCM Top и никой друг (още не съм простил, че операторите го спряха) и т.н. От българските 2/3 в коша.

P.S. Мисля, че по същата причина не спират и торентите - да, корпорациите много настояват да останат само легални скъпи алтернативи. Обаче много по-важно е да има широг досег със западната култура. Понебза тези по-нагоре от тях. И затова нищо не се получава. А и технологията е много устойчива на атаки, с много независим възли.

Отговори